Home BLIZANCI – horoskop 2018.

BLIZANCI – horoskop 2018.

HOROSKOP BLIZANCI 2018.

2018. godina za vas predstavlja povećanje energije na gotovo svim životnim poljima. Pokazat ćete svoju snagu ali i promijeniti stvari, posebno u psihičkom, mentalnom smislu. Nove prilike dolazit će čitavo vrijeme a na vama je da ih uočite i iskoristite. Nagrade će vas čekati iza svakog ugla. Nećete imati poteškoća pri dobivanju usluga ni u privatnom ni u poslovnom životu. Do izražaja će doći vaša prava priroda. Pazite se lažnih obećanja i načina na koje ćete se u različitim situacijama nositi sa odgovornošću.

 

 


LJUBAV I BRAK

2018. unosi snagu u vaš ljubavni život. Jupiterova pozicija pomoći će vam poboljšati sebe u emocionalnom smislu ali će donijeti i više entuzijazma po pitanju ljubavi. Oni slobodni brzo će shvatiti da su postali privlačniji suprotnom spolu i da lakše komuniciraju sa okolinom. Proširit će vam se društveni život i to točno na vrijeme da poboljša i onaj ljubavni. Nemojte se bojati pokazati svoje pravo lice, jako je bitno da ne glumite i da ne uljepšavate stvari. Očekujte kroz čitavu godinu mnoštvo dešavanja, strast i užitke. Neki od vas će početi zamjerati partneru/ici. Imat ćete dojam da vaše emocije i trud nisu u jednakoj mjeri uzvraćeni. Drugi će se pripadnici znaka naći u paralelnim ljubavnim vezama što će im se krajem godine obiti o glavu. Da bi izbjegli veće komplikacije morate raditi na odnosu koji imate ali ne kampanjski već  kroz čitavu godinu. Kraj godine donosi razilaske ali i pomirenja, u svakom slučaju očekujte preokrete u ljubavnoj situaciji.

 

KARIJERA

Ove će godine kombinacija utjecaja Jupitera i Saturna utjecati na dokazivanje vaše naravi, sposobnosti i namjera u polju karijere. Godina je odlična za proširenje vlastitih horizonata u smislu poslovnih poduhvata a očekuje vas i nova faza poslovnog života. Nemojte se zadovoljavati sa proteklim postignućima, umjesto toga ciljajte na mjesec da bi ako i padnete završili među zvijezdama. Kolege će se ove godine prema vama postaviti hladnije i ne biste im trebali vjerovati. Pripazite na njihove poteze i pokušajte zaslužiti dobru volju i povjerenje nadređenih. Ove ćete godine napredovati polako ali sigurno. U sve što radite unesite umjerenost. Isto tako, pripazite na to da ne radite previše. Sve ćete lakše ostvariti uz pomoć timskog rada.

 

FINANCIJE

Financijski će položaj ove godine za vas predstavljati veliki upitnik. Iako ćete ostvariti većinu onoga što želite, nekoliko će dugoročnih projekata za koje ste mislili da su pun pogodak, neslavno propasti. Imat ćete pune ruke posla ali nećete nikako uspijevati posložiti financije. Nemojte paničariti, uzmite si ponekad vremena za razmišljanje i pokušajte tu i tamo staviti nešto novca sa strane. Kako će godina promicati tako ćete i vi rasti u profesionalnom smislu, radit ćete više, ulagati više truda u svakodnevicu i sukladno tome povećati prihode. Napravite manje ali ključne promjene u obrascima trošenja i klonite se odlaska na neočekivana događanja koja koštaju. Izbjegavajte posudbe i ulazak u dugove i usmjerite se tome da živite unutar vlastitih mogućnosti. Ne samo da ćete na taj način bit mirniji već ćete na taj način izbjeći bankrot koji može doći kroz iduće godine!

 

ZDRAVLJE

Većinu ćete godine imati i zdravlje i energiju na vrhuncu. Osjećat ćete se bolje nego ikad što će vam pomoći na svim poljima ali posebno poslovnom. Kroz ovu godinu će i vaša dinamičnost i brzina odgovora na nove situacije dosegnuti nove visine. Pripremite se na periode užurbanosti i napetosti koji će doći u fazama sredinom godine. To može donijeti tjelesnu ali i psihičku slabost za neke od vas. Uključite se u bilo kakvu aktivnost koja vas može mentalno odmaknuti od svakodnevice, posebno od posla. Pokušajte naći balans između psihičkog i fizičkog da bi čitavu godinu ostali poletni i veseli.

 

OBITELJ I STIL ŽIVOTA

Kroz čitavu godinu očekujte mir i harmoniju unutar obitelji. Očekujte ujedno i promjene vezane uz uvjerenja ili tradicije koje vaša obitelj njeguje. Pojedini će članovi obitelji imati periode udaljavanja od drugih ali to nemojte uzimati srcu. Izbjegavajte slijepo držanje za sentimente i emocije, umjesto toga se posvetite obitelji na jedan diplomatski način. Pazite da krajem godine ne povrijedite drage osobe.

 


Mjesečni horoskop za 2018.

Siječanj 2018. – Ljubav i romantika bit će na vrhuncu. Očekujte i strast i povećanu senzualnost.

Veljača 2018. – Period za razvitak i nova osvajanja u poslu. Kolege na poslu će vam biti od velike pomoći.

Ožujak 2018. – Retrogradni Merkur će se pobrinuti za to da se brzo pomičete ka vlastitim ciljevima. Pazite da previše ne žurite.

Travanj 2018. – Ojačanje 11. kuće. Prestanite gledati stvari idealno i naučite biti praktični u odnosima sa drugima. Manjak realnosti bi mogao doći na naplatu.

Svibanj 2018. – Poboljšat ćete komunikaciju sa voljenim osobama. Razgovor u četiri oka uvijek je bolji odabir od poruka i poziva.

Lipanj 2018. – Mjesec različitih događanja i mnoštva promjena. Pripremite se i budite čvrsto nogama na zemlji.

Srpanj 2018. – Osjećat ćete se zadovoljno kada je u pitanju novac i gurati sebe naprijed. Počnite štedjeti.

Kolovoz 2018. – Komplikacije na ljubavnom polju. Pobrinite se za sebe kako bi izbjegli zdravstvene probleme sa srcem. Potrebne su šetnje i zdrava hrana.

Rujan 2018. – Period naglih odluka, posebno onih vezanih uz financije. Nemojte olako trošiti novac koji ste teško zaradili.

Listopad 2018. – Uživat ćete u različitim hobijima i novim izazovima. Naučite biti strpljivi i završite ono što počnete.

Studeni 2018. – Mjesec u kojem morate slušati sebe da bi obavili stvari koje morate. Ne dozvolite da si brigama pokvarite život.

Prosinac 2018. – Mjesec blagostanja i sreće sa mnoštvom povoljnih prilika. Iskoristite sve što možete.


ZAKLJUČAK

Ova je godina usmjerena na djelovanje i obilježena je strašću koja će vas voditi do ostvarenja svojih snova.