Home Mjesečni horoskop travanj DJEVICA – mjesečni horoskop

DJEVICA – mjesečni horoskop

djevica

DJEVICA – horoskop travanj 2020.

Ljubav i veze

Jupiter i Pluton prave konjunkciju u vašoj 5. kući (ljubav), 4. travnja 2020. godine, što znači da ulazite u novu emotivnu i kreativnu fazu. Slobodne Djevice mogu naći ljubav svog života i doživjeti ono što se doživi – jednom u životu. Vrijeme je da se otvorite za novu ljubavnu pustolovinu, nove ideje i nov pogled. Nemojte dopustiti da vas stari obrasci ponašanja i stare navike povuku natrag. Ako ste u braku ili ako ste dugo u vezi s voljenom osobom, odnos će teći glatko i produbiti se. Merkur, vladar Djevice, prolazi kroz vašu 8. kuću (intimnost) između 11. i 27. travnja, što znači da će se manje ili više sakrivene strasti sada rasplamsati ili će vas zanimati teme vezane za intimnost, bliskost, obostrano povjerenje i velikodušnost. U zadnjoj dekadi mjeseca može doći do napetosti, nesporazuma, pa čak i ljubomore. Osjetljivim temama pristupite mudro i strpljivo, bilo da ste u braku ili dugoj vezi. Pokušajte na stvari gledati što racionalnije i imajte na umu dugoročne rezultate. Pokušaj da stvari popravite u zadnjem trenutku neće nimalo pomoći.
Posao i novac

Venera, vladar kuće novca Djevice, 3. travnja 2020. godine ulazi u vašu 10. kuću (karijera, ciljevi, društveno – profesionalni ugled). Budući da će Venera biti retrogradna, duže će boraviti u vašoj 10. kući. Ulazite u novu fazu u profesionalnom životu. Razmislite o svemu do sada ostvarenom, o načinu poslovanja i o akcijama koje ste poduzimali. Ako ste do sada stvorili dobar ugled, tada će i zarada rasti. Mogli bi dobiti podršku od poslovnih partnera ili kakav bonus od poduzeća za koje radite ili s kojim surađujete. Izgradite poslovne odnose, što više, to bolje, iskušajte sreću izvan vašeg kruga poznanika i budite otvoreni za sklapanje novih suradnji. Privući ćete zainteresirane, možda i investitore i bit ćete uvjerljivi u svom nastupu pred mogućim suradnicima ili ako tražite novi posao, pred novim poslodavcima. Saturn i Mars su u kući posla Djevice i pomažu vam da mijenjate aktivnosti ili raspored onako kako vama najbolje odgovara i da se organizirate na najbolji mogući način.
Zdravlje i moral

Tranzit Marsa i Saturna kroz kuću zdravlja Djevice kod nekih Djevica može izazvati hipohondriju i pretjerivanje s dijetama i tretmanima. Savjetujemo da iskoristite energiju Marsa i Saturna kako bi bolje organizirali svoj dnevni raspored i vodili zdraviji način života. Osmislite plan i provedite ga u djelo. Krajem travnja vladari kuće zdravlja Djevice, Sunce i Uran, susreću se u vašoj 9. kući. Pomoći će vam da iz drugog kutka sagledate vašu situaciju i spoznate povezanost između emotivnog, mentalnog i fizičkog zdravlja. Pomoći će vam i molitva ili duhovne vježbe poput meditacije i odlazak na sveta mjesta.
Savjet

Iskoristite moć uvjeravanja i komunikacijske vještine! Sreća je na vašoj strani i imate dobre izglede da se istaknete i zablistate.

Izvor: Horoskop