Home Mjesečni horoskop svibanj DJEVICA – mjesečni horoskop

DJEVICA – mjesečni horoskop

djevica

DJEVICA – horoskop travanj 2020.

Ljubav i veze

Jupiter i Pluton prave konjunkciju u vašoj 5. kući (ljubav), 4. travnja 2020. godine, što znači da ulazite u novu emotivnu i kreativnu fazu. Slobodne Djevice mogu naći ljubav svog života i doživjeti ono što se doživi – jednom u životu. Vrijeme je da se otvorite za novu ljubavnu pustolovinu, nove ideje i nov pogled. Nemojte dopustiti da vas stari obrasci ponašanja i stare navike povuku natrag. Ako ste u braku ili ako ste dugo u vezi s voljenom osobom, odnos će teći glatko i produbiti se. Merkur, vladar Djevice, prolazi kroz vašu 8. kuću (intimnost) između 11. i 27. travnja, što znači da će se manje ili više sakrivene strasti sada rasplamsati ili će vas zanimati teme vezane za intimnost, bliskost, obostrano povjerenje i velikodušnost. U zadnjoj dekadi mjeseca može doći do napetosti, nesporazuma, pa čak i ljubomore. Osjetljivim temama pristupite mudro i strpljivo, bilo da ste u braku ili dugoj vezi. Pokušajte na stvari gledati što racionalnije i imajte na umu dugoročne rezultate. Pokušaj da stvari popravite u zadnjem trenutku neće nimalo pomoći.
Posao i novac

Merkur, vladar Djevice, je u Biku i u prvi plan donosi zakonska pitanja, kontakte s inozemstvom i putovanja. Istraživat ćete nova područja, doznati nove informacije i otkriti nove prilike za širenje horizonta kada Sunce susretne Merkura, 4. svibnja 2020. godine i tri dana kasnije, kada je pun Mjesec u Škorpionu. Mogli bi razmišljati o višem obrazovanju, putovanjima, selidbi, ali prvo ćete morati počistiti svoj životni prostor i ponovno zamisliti cijeli svoj život i ciljeve u budućnosti. Retrogradan Saturn u Vodenjaku 10. svibnja donosi promjene planova. Projekti će stagnirati ili ćete ih morati staviti u drugi plan kako bi ostavili mjesta za širenje nove vizije. Retrogradan Saturn vraća se 1. lipnja 2020. godine u Jarca. Bit će to prilika da restrukturirate svoj život, posao, raspored i odgodite obaveze kako bi imali vremena za ono što najviše zahtjeva vašu pažnju. Merkur ulazi u vaše polje posla 11. svibnja i prati ga retrogradna Venera, koja dan kasnije ulazi u isto polje. To se odnosi na vašu karijeru, profesionalna pitanja, ambicije i društveni ugled. Idealno je vrijeme da poradite na svom imidžu. Možda ćete razmišljati o promjeni karijere ili posla. Imat ćete više prilika nego što ste mogli pomisliti. Ali, što vi točno želite? Vrijeme je da redefinirate svoje ciljeve. Što za vas znači uspjeh? Retrogradan Jupiter zove vas 14. svibnja da istražite svoju kreativnost i otkrijete u čemu najviše uživate i u čemu ste najstrastveniji. Mlad Mjesec u Blizancima 22. svibnja označava ulazak u novi profesionalan ciklus.
Zdravlje i moral

Tijekom svibnja 2020. godine bit ćete dodatno organizirani, ali nemojte prelaziti granice. Svako pretjerivanje donosi posljedice i odražava se na vaše zdravlje.
Savjet

Posadite cvijet. Izrecite namjeru koja podržava napredak na osobnom planu. Neka cvijet bude podsjetnik onog što prizivate u svoj život.

Izvor: Horoskop