Home Mjesečni horoskop svibanj DJEVICA – mjesečni horoskop

DJEVICA – mjesečni horoskop

djevica

DJEVICA – horoskop travanj 2022.

Ljubav i veze

Za ljubavne živote Djevica, u svibnju 2022. značajno je retrogradno kretanje Merkura kao vladara i Djevice i Djevičine 10. kuće (karijera, ciljevi, društveno-profesionalni status). U ovom astrološkom kontekstu, Tarot-horoskop.com smatra da ne biste trebali donositi ishitrene odluke. Možda ne znate dobro što želite i možda ne razmišljate dovoljno jasno. Ali ovaj period vam daje priliku da analizirate i ponovno procijenite značajne odnose u vašem životu, vaš brak (gdje je to slučaj) ili perspektivu da se vjenčate ili razvedete (kako bi se moglo primijeniti). Djevičina 8. kuća (intimnost, erotika, međusobno povjerenje, zajednički resursi) snažno se aktivira u svibnju s nekoliko važnih tranzita: Venera 2. svibnja, zatim Jupiter 11. svibnja i Mars 24. svibnja. Budući da je Jupiter vladar Djevičine obitelji, doma, prošlosti i veza uključujući brak, njegov tranzit kroz vašu 8. kuću govori o izvrsnom periodu za evoluciju postojećih odnosa kako bi dobili priliku da postanu dublji i razviju zdrave korijene. Na primjer, od jednostavnog flerta mogli biste doći u fazu povezivanja i emocionalnog zajedništva. U astrološkom kontekstu ovog mjeseca, moć zavođenja Djevica raste, kao i njihov libido. Kao rezultat toga, same Djevice mogu lakše pronaći partnera. No, odnosi koji započnu tijekom ovog perioda obično se zakompliciraju. Netko iz vaše prošlosti mogao bi se pokušati vratiti u vaš život. Tarot-horoskop.com preporučuje da ne žurite s donošenjem odluke i da vas ne zavaraju prazna obećanja.
Posao i novac

Za Djevice dolazi značajan period reorganizacije i reevaluacije smjera njihove karijere. To je zato što 10. svibnja 2022. Merkur počinje svoje retrogradno kretanje kroz 10. kuću (karijera, ciljevi, društveno-profesionalna reputacija), kuću kojom on vlada. Tarot-horoskop.com predlaže da prođete kroz svoj dosadašnji profesionalni put i svoje planove za duge staze, čak i ako prolazite kroz nestabilan period i mislite da je teško napraviti prognozu čak i kratkoročno. Vrijeme je da revidirate svoje ciljeve i prilagodite smjer kojim ćete slijediti u svojoj karijeri na temelju vaših trenutnih perspektiva i pazite da ne propustite priliku za promjenu. 22. svibnja retrogradni Merkur vraća se u 9. kuću Djevice, što vam pomaže napraviti potrebne promjene i analizirati iz nove perspektive svaki posao ili ponudu za suradnju u inozemstvu. Ovaj astrološki kontekst također vas tjera na učenje kako biste poboljšali svoje profesionalne perspektive. Tijekom druge polovice svibnja 2022. imate priliku revitalizirati stariji profesionalni projekt. Mogli biste zaključiti da trebate ispraviti ili poboljšati metode i strategiju komunikacije. Ako radite u području vezanom za komunikaciju ili ako ste strastveni u pisanju, zaplet koji se dogodi oko 16. svibnja mogao bi vas nadahnuti i motivirati da se bacite na posao. Vrlo je vjerojatno da ćete tijekom svibnja 2022. dobiti priliku izvući se iz zajma ili duga, najvjerojatnije uz pomoć obitelji ili svoje bolje polovice. Možda dobijete nagradu ili dar, dobijete nasljedstvo ili gotovinu u dobiti od nekog ulaganja koje ste napravili u prošlosti. Tarot-horoskop.com preporučuje da se potrudite biti u toku sa svojim dugovima i porezima.
Zdravlje i moral

Budući da je Merkur – vladar Djevice – retrogradan od 10. svibnja, možete očekivati da ćete biti zbunjeniji, umorniji i željniji duljeg odmora i unutarnjeg razjašnjenja. Tarot-horoskop.com savjetuje da ne donosite ishitrene odluke ili pod utjecajem trenutka ili straha, već dajte sebi vremena da se odmorite i vratite energiju. Ne bi bilo loše odraditi nekoliko sesija meditacije ili joge ili posvetiti više vremena aktivnostima koje ne zahtijevaju previše fizičkog napora, pogotovo ako znate da imate kronične probleme povezane s kralježnicom. Uz strpljenje, disciplinu i umjerenost možete se u tren oka vratiti na noge.
Savjet

Dobivate priliku promijeniti svoj život na bolje uz pomoć bliskih i dragih ljudi. Iskoristite ovu priliku!

Izvor: Horoskop