Home Mjesečni horoskop studeni DJEVICA – mjesečni horoskop

DJEVICA – mjesečni horoskop

djevica

DJEVICA – horoskop studeni 2019.

Ljubav i veze

Venera je u Strijelcu do 26. studenog 2019. godine i utječe na vaš dom i obitelj, na odnose s najbližima, ali pazite da se ne iscrpite previše ugađajući njima. Najviše ćete i biti usmjereni ovaj mjesec na obitelj i na obiteljske probleme. Prethodni mjeseci bili su vam dosta naporni, ali ovaj mjesec uspješno ćete se suočavati s nevoljama. Neke stvari mogle bi vam smetati, pa može doći do neslaganja i nesporazuma. U drugoj dekadi mjeseca Neptun susreće Sunce, bit ćete inspirirani, predani, ali i ranjivi. Budite ljubazni i velikodušni, ali čuvajte sebe. Pluton i Saturn utječu na način na koji iskazujete ljubav. Tijekom ovog mjeseca nećete biti suzdržani i rezervirani, nego neustrašivi. Kada se radi o odnosu s voljenom osobom, vaša intuicija bit će vrlo precizna. Jedno drugome ćete se više otvoriti. Ako ste slobodni, Mars vam nakon 19. studenog donosi nove prilike. Venera prelazi u Jarca nakon 26. studenog 2019. godine i to je povoljan period za ljubav, brak, obitelj, prijateljstva, umjetnost i sve dobre stvari!

Posao i novac

Merkur je u Škorpionu tijekom studenog 2019. godine. Očekujte poteškoće i uplitanja u komunikaciji. Na neke stvari nećete imati utjecaja, na primjer, na probleme u prometu. Pazite što govorite i kako se ponašate kako bi izbjegli nesporazume. Neke stvari iz prošlosti sada bi mogle isplivati na površinu, ali to može donijeti pozitivna rješenja. Drugima ćete biti važna podrška. Početkom mjeseca donesite prave odluke i dobro razradite planove. Očekujte napredak u karijeri. Pripazite jer će vam misli bježati na sve drugo osim na posao. Nemojte odustajati od onog što si zacrtate, budite uporni i ako treba iznova pokušavajte i pokušavajte, sve dok ne dođete do cilja. Financijska situacija bit će bolja ovaj mjesec. Novac vam pritječe i od drugih izvora. Imat ćete dovoljno novca za investicije i za luksuz istovremeno. Povoljan je period za studente, mogu očekivati dobre rezultate.

Zdravlje i moral

Ovo je mjesec razvoja i napretka na svim poljima. Bit ćete dobrog zdravlja. Razmišljat ćete pozitivno i imat ćete zdrav stav prema materijalnim stvarima. Tijekom studenog 2019. godine lakše ćete se istaknuti. Shvatit ćete da sve ne funkcionira kao urica, prema vašim željama. Ali, pošto ćete biti svjesniji situacija u kojima se nađete, lakše ćete se suočiti s poteškoćama. Nakon kiše dolazi sunce. Ako budete aktivni, Mars će vam dati još više energije, ali usmjerite tu energiju na ono najvažnije. Ako sada puno napravite, bit ćete nagrađeni kasnije.

Savjet

Ovaj mjesec moći ćete se opustiti i uživati ako odustanete od potrebe da kontrolirate sve i da sve nosite na svojim leđima. Unutarnji glas govori vam da vjerujete, zato ne sumnjajte!

Izvor: Horoskop