Home Mjesečni horoskop kolovoz DJEVICA – mjesečni horoskop

DJEVICA – mjesečni horoskop

djevica

DJEVICA – horoskop kolovoz 2018.

Ljubav i veze

Saturn je i dalje retrogradan sve do 6. rujna 2018. godine u kući ljubavi Djevice. Kada se radi o vašem ljubavnom životu, budite strpljivi, posebno ako želite riješiti neke emotivne probleme. Ako ste u vezi koja funkcionira na daljinu, možda ćete se u ovom periodu teže uskladiti. Ipak, Saturn dobiva podršku od Urana i možete očekivati uglavnom ugodna iznenađenja, kada se najmanje budete nadali. Stvari pokušajte gledati na nov način, uklonite strahove i konzervativan pristup. Općenito, Djevica koja se usudi iskoračiti iz svoje komforne zone iskusit će radost posebne ljubavne priče ili mogu začiniti romantiku u svom braku. Jupiter i Neptun, vladari kuće partnerstva Djevice, prave harmoničan aspekt ovaj mjesec i donose nježnost, brižnost, dobro razumijevanje, konstruktivne razgovore, bezuvjetnu ljubav i obostrano korisne odluke. Za mnoge Djevice stari ljubavni snovi sada mogu postati stvarnost. Retrogradan Mars 13. kolovoza vraća se u kuću ljubavi Djevica i kreće direktnim hodom 27. kolovoza. Možda ćete naletjeti na staru ljubav, premda to ne mora biti ugodan trenutak. Ipak, bit će to prilika da razriješite neke stvari koje se nisu razriješile prije. Ako se nađete u situaciji koja budi  previše loših starih uspomena, neka to bude upozorenje da ne ponovite iste greške u nadi da će ovaj puta biti bolje.

Posao i novac

Kolovoz 2018. godine dolazi s nizom poteškoća koje donose frustracije, pa bi vaše reakcije mogle biti borbenije pod pritiskom i potrebom da se obranite. To neće biti konstruktivan stav za vaš profesionalan život. Nećete se na takav način istaknuti u pozitivnom svijetlu. Venera, vladar kuće novca Djevice, 7. kolovoza ulazi u kuću zarađenog novca i privatnih dobara Djevice. Priljev novca može se povećati, ali imajte na umu da su pred vama i veći troškovi za neke privatne projekte ili djecu. Merkur, planeta koja vlada vašim znakom, ali i karijerom i društvenim ugledom, kreće direktnim hodom 19. kolovoza 2018. godine. Zato samo polako s donošenjem odluka, strpljivo i neće doći do zbrke ili pogoršanja i slanja krivih poruka okolini. Dobro će vam ići suradnje s inozemstvom ili ako putujete, bit će to spoj ugodnog i korisnog. Uz direktan hod Merkura 19. kolovoza i Sunce u vašem znaku od 23. kolovoza, bit ćete samopouzdaniji i ostvarit ćete željeni napredak u privatnom i poslovnom životu. Poslovni odnosi nisu sjajni i pazite kako ne bi još pogoršali odnose zbog arogantnog ili nepristupačnog stava.

Zdravlje i moral

Sunce se nalazi u 12. kući Djevice sve do 23. kolovoza 2018. godine, to je kuća izolacije, kroničnih bolesti, podsvjesnog uma, ali i iscjeljenja. Pomrčina Sunca 23. kolovoza pomoći će vam da otpustite stare strahove i podsvjesne negativne sklopove. Sve do 23. kolovoza, pokušajte zadržati unutarnji mir, posvetite se sebi i ostavite probleme iza sebe. Samoća vam može koristiti kako bi se ponovno povezali sa sobom. U prvom tjednu kolovoza bit ćete skloni nezgodama. Imunitet može biti oslabljen, sve do 23. kolovoza.

Savjet

Nemojte dopustiti da vas preplavi ljutnja i nemojte donositi nagle odluke, posebno kada se radi o poslu ili novcu. Isto tako, nemojte dopustiti da vas strahovi koče u djelovanju.

 

Izvor: Horoskop