Home Mjesečni horoskop svibanj DJEVICA – mjesečni horoskop

DJEVICA – mjesečni horoskop

djevica

DJEVICA – horoskop svibanj 2019.

Ljubav i veze

Temelji nada, snova, fantazija i strasti, na kojima gradite odnos s voljenom osobom, trebali bi biti solidni i realistični. Tijekom svibnja 2019. godine možete više toga pretvoriti u stvarnost. Ovo je sjajan period za komunikaciju s voljenom osobom o dugoročnim planovima, zatim o snovima i težnjama koje oboje imate. Sada ćete lakše naći načine kako da ostvarite zajedničke ciljeve. Imajte na umu da u prvom djelu mjeseca može doći do nesporazuma, nepovjerenja, sumnji, ljubomore i drugih problema koji mogu isplivati na površinu. Drugi dio mjeseca povoljniji je za romantične igrice i za rasplamsavanje starih strasti, posebno kod parova koji su duže zajedno. Ako niste u vezi, a želite ući u novu vezu, drugi dio mjeseca je povoljan i prilike će vam se ukazati, ali ako ništa drugo, barem na trenutak zaboravite na svoju prirodu kritiziranja. Usudite se pogledati što je iza granica koje ste si postavili. Ljubav je samo korak dalje, iza zidova iza kojih se skrivate, kada se radi o osjećajima. Mars vas inspirira, daje vam više hrabrosti, pomaže da pomaknete te granice i da eksperimentirate sa svojom seksualnosti i intimnosti na drugačiji načine nego do sada. Ako članovi vaše obitelji ne prihvaćaju voljenu osobu koju ste izabrali, imajte strpljenja s njima i nemojte ništa pokušati nametnuti!

Posao i novac

Sve do 16. svibnja 2019. godine Mars ostaje u 10. kući Djevice (karijera, društveno-profesionalan status). S jedne strane, željet ćete na vidjelo dana iznijeti neke ideje ili projekte za koje je potrebno dosta hrabrosti, a s druge strane, mogu vas preplaviti strahovi ili će glavni problem biti nedostatak sredstava. Usmjerite se na razvoj i napredak svoje karijere, jer jedino tako možete planirati otplatu dugova. To će biti moguće jedino onda kada izađete iz svoje komforne zone i kada budete imali nešto novo za ponuditi ili ako stvarima pristupite na drugačiji način. Koliko god možete, proširite profesionalne horizonte. Odlučite se za rizik, jer vas takav korak može odvesti tamo gdje želite. Suradnja s inozemstvom može biti profitabilna, a nakon 16. svibnja 2019. godine mogli bi primiti materijalnu podršku. Nemojte biti stidljivi ili nepotrebno sumnjičavi. Ako se u pravo vrijeme odlučite za rizik, možete očekivati čuda. Tijekom ovog mjeseca posvetite se sortiranju zadataka i projekata, odvojite ono što je bolje za vas trenutno i što vam može koristiti, i ono na čemu gubite vrijeme. Sunce i Merkur (vladar Djevice) 21. svibnja 2019. godine ulaze u vašu 10. kuću i označavaju početak uspješnog perioda u kojem ćete puno lakše ostvarivati svoje ciljeve. Možda ćete biti promovirani ili ćete biti zaduženi za kakav glavni projekt.

Zdravlje i moral

Ritam vašeg života je alarmantan. Na poslu zadovoljstvo i stres dolaze zajedno. Savjetujemo da se više odmarate i da više vremena provedete u miru i tišini, meditirajte ili nađite tehnike za opuštanje koje vam pomažu. Neki stariji zdravstveni problemi mogu se povremeno pojačati. Možda imate pretjerana očekivanja kada se radi o vašem profesionalnom životu, pa to može stvoriti dosta stresa. Možete biti optimistični, ali kročite polako, korak po korak i neka vaša očekivanja budu realna.

Savjet

Nemojte zanemariti obiteljski život i obaveze koje imate kod kuće! Ostvarite ravnotežu, provedite podjednako vremena s obitelji koliko i na poslu!

Izvor: Horoskop