Home Mjesečni horoskop kolovoz RIBE – mjesečni horoskop

RIBE – mjesečni horoskop

ribe
ribe mjesečni horoskop

RIBE – horoskop kolovoz 2019.

Ljubav i veze

RIBE – Najviše energije i vremena ulagat ćete u karijeru tijekom kolovoza 2019. godine. Za ljubavni život nećete imati puno vremena. Nakon 18. kolovoza 2019. godine situacija se mijenja na bolje. Nakon 21. kolovoza 2019. godine osjetit ćete potrebu da više vremena provedete s voljenom osobom. Za većinu Riba, tijekom kolovoza, stalno je prisutan osjećaj dužnosti i obaveze. Prihvatite obaveze i potrudite se ispuniti ih, uključite se u obiteljske poslove kako bi vaš život u dvoje bio bolji. Jedino tako moći ćete održati sklad i moći ćete uživati. Nije loše družiti se i kroz zajedničke poslove, to može osnažiti vaš odnos, ako uspijete unijeti malo zabave u obavljanje svakodnevnih poslova. Neke Ribe će brzo shvatiti da život u dvoje nije to samo po sebi, nego da se sreća gradi dan za danom. Komunikacija će biti sve bolja i bolja, te se lako možete dogovoriti oko podjele obiteljskih obaveza. Ako tražite novu ljubav, prolazit ćete fazu emotivne nestabilnosti, ali to vas neće spriječiti da uživate. Može vas privući netko iz vašeg poslovnog okruženja ili ćete kroz obavljanje posla upoznati nekog zanimljivog.

Posao i novac

Mlad Mjesec 31. srpnja 2019. godine u vašoj 6. kući (posao i zdravlje) donosi novu energiju za određivanje novih poslovnih ciljeva. Potražite novi smjer i mogućnosti za razvoj posla. Napravite novi raspored, organizirajte dnevne aktivnosti na drugačiji način. Pozabavite se malim stvarima, detaljima i rutinskim poslovima. Vaša 6. kuća udomaćuje puno planeta tijekom kolovoza: tu su Merkur (od 11. do 29. kolovoza), Mars (do 18. kolovoza), Venera (do 21. kolovoza) i Sunce (do 23. kolovoza). Vrijeme je da preuzmete inicijativu, ali i da budete timski igrač. Aktivno tražite posao, ako ste nezaposleni. Povoljan je period i za stjecanje novih znanja i vještina, pa ne bi bilo loše da upišete tečaj ili se prekvalificirate ili steknete dodatnu obuku. Na sreću, 11. kolovoza Jupiter kreće direktnim hodom kroz 10. kuću Riba (karijera, društveno-profesionalan ugled i ambicije) i pomaže vam da jasnije vidite koje mogućnosti imate, te vam donosi potreban optimizam za pokretanje potrebnih promjena. Ribe koje su sigurne u smjer njihove karijere mogu ostvariti napredak i stvari i suradnje pokrenuti će se s mjesta. Ovaj mjesec novac vam pritječe kroz vaš rad i trud. U drugom djelu mjeseca dobiti ćete podršku obitelji.

Zdravlje i moral

Kuću zdravlja Riba aktiviraju Mlad Mjesec 31. srpnja i Pun Mjesec 15. kolovoza 2019. godine. Ako uzmemo u obzir činjenicu da je vaša 6. kuća puna planeta, puno Riba mogu biti hipohondri ovaj mjesec ili će pretjerano brinuti o svom zdravlju i tražiti čudotvorne dijete i razne režime prehrane ili što god smatraju da je važno za zdrav život. Savjetujemo da se raspitate i razgovarate sa stručnjacima, a ne da provodite ono što ste negdje čuli da je dobro. Kolovoz je dobar za zdravlje i puno možete popraviti, ali ako tražite pomoć i savjet doktora. Ako niste duže vremena provjeravali krvnu sliku ili napravili kontrolu, sada je vrijeme za to. Nemojte dopustiti ljubavnim problemima da vam pokvare raspoloženje.

Savjet

Nemojte sve vrijeme uložiti u karijeru i pretrpavati se poslovima, jer vas trebaju i kod kuće! Sredite svoj život i ponovno odredite prioritete.

Izvor: Horoskop