Home Mjesečni horoskop travanj RIBE – mjesečni horoskop

RIBE – mjesečni horoskop

ribe
ribe mjesečni horoskop

RIBE – horoskop travanj 2020.

Ljubav i veze

Razni događaji predviđeni su za vaš ljubavni život tijekom travnja, posebno u periodu od 11. do 27. travnja 2020. godine, kada Merkur prolazi kroz vašu 2. kuću. Merkur je vladar vaše kuće veza i braka, ali i kuće obitelji i doma. Pravi je trenutak da razmislite o tome koliko ste važnosti pridavali svom ljubavnom životu, voljenoj osobi ili braku. Povoljan je period i za investiranje u kuću, razne popravke i preinake, razmještaj i sve što vaš dom može napraviti ugodnijim. Ipak, promislite i nemojte na brzinu donositi odluke. Više nego ikada, Ribe koje žele naći novu ljubav stavit će emotivnu sigurnost na prvo mjesto. Budući da Venera, vladar kuće intimnosti Riba, prolazi kroz Blizance, Ribe će puno analizirati osobe i okolnosti, te mogući splet događaja. Recimo da će analize vršiti na hladniji način, prvo promatranjem i razmišljanjem, bez uplitanja, na distanci. Neke Ribe više će zanimati novac potencijalnog partnera, ali može biti i obrnuta situacija. Ipak, ulazak u vezu zbog materijalnih razloga nije preporučljivo, jer ne donosi ništa dobro. U takvim okolnostima zadnji tjedan mjeseca može donijeti ludosti i to naglo. Nemojte preko noći donijeti odluku o zajedničkom životu, posebno ako ste tek započeli vezu.
Posao i novac

Pripremite se za ulazak u novu profesionalnu fazu. Jupiter, vladar karijere Riba, 4. travnja pravi konjunkciju s Plutonom, što pomaže razvoju vaše karijere i društveno – profesionalnog ugleda. Imat ćete više ciljeve za koje treba hrabrosti, a ostvarit ćete ih uz pomoć prijatelja ili kroz kakve grupne projekte. Dobiti ćete ponude za suradnju ili novi posao. Moguće su ponude za suradnju s osobama iz inozemstva. Možda ćete ići na duže putovanje, u inozemstvo, a to može biti pozitivno za vaš posao. Ako se bavite online poslom, tada očekujte nagli i neočekivani porast posla i mogli bi zarađivati više no što ste mogli zamisliti. Jupiter – Pluton konjunkcija iz 11. kuće (zajednički projekti, prijatelji, suradnje i budućnost) Riba zahtjeva ozbiljno razmatranje vaših planova i nada za budućnost kako bi stvorili mjesta za nove mogućnosti i za napredak u karijeri. Ključ uspjeha je u suradnjama, što znači da ćete od nekih stavova, mišljenja i stvari morati odustati. U zadnjem tjednu travnja situacija se zagrijava, pa nemojte ni pokušavati na silu pogurati stvari i druge nagovarati na nešto. Ako morate, branite svoje stavove, ali elegantno!

Zdravlje i moral

Sredinom mjeseca mogli bi biti uznemireni i strahovati zbog promjena koje vam kucaju na vrata ili zbog nekih starijih zdravstvenih problema. Ipak, kako se mjesec bliži kraju, bit ćete smireniji i opušteniji. Posjetite liječnika i obavite pretrage kako bi smanjili brige oko vašeg zdravstvenog stanja. Rezultati pretraga bit će bolji nego što mislite. Unutarnji nemir i sklonost izolaciji neće vam pomoći i vaš imunitet može oslabiti. Budite aktivni, više vježbajte, možda zajedno sa prijateljima.
Savjet

Ako ste student, iskoristite povoljne okolnosti ovaj mjesec kako bi donijeli važne odluke. Neki će se odlučiti za dodatno školovanje kako bi poboljšali svoje profesionalne rezultate. Savjetujemo da pregledate mogućnosti i u inozemstvu.

Izvor: Horoskop