Home Mjesečni horoskop svibanj RIBE – mjesečni horoskop

RIBE – mjesečni horoskop

ribe

RIBE – horoskop svibanj 2019.

Ljubav i veze

Tijekom svibnja 2019. godine u prvom će planu biti komunikacija. U prvom dijelu mjeseca može doći do nesporazuma. Potrudite se kako bi zajedničkim snagama otkrili kako je i zašto došlo do nesporazuma. Voljena osoba će se požaliti da niste bili spremni prihvatiti njene ideje, te da ste samo željeli nametnuti svoje, jer ste smatrali da su važnije. Ako vezu ili brak ne želite još više ugroziti saslušajte što vam voljena osoba govori. Budite otvoreni za učenje novih stvari, nemojte samo prosuđivati ljude! Mars 16. svibnja 2019. godine aktivira vašu kuću ljubavi i flertova. To znači da će i najsramežljivije Ribe imati hrabrosti da pristupe osobi koja im se sviđa. Ribe koje su u vezi ili braku osjećat će se cijenjeno i voljeno više nego ikada. Iznenadit ćete se koliko vam dobro ide zavođenje u ovom periodu i koliko osoba možete zavesti. Uloga igrača dobro će vam ići, ali nemojte biti sebični.

Posao i novac

Očekujte nestabilnost i zastoj na poslu tijekom svibnja 2019. godine. Budite strpljivi, doći će do pomaka. Isto se odnosi i na financijsku situaciju, pomislit ćete kako nemate sigurna i stabilna primanja. Većina Riba će imati takve strahove, iz čega proizlaze frustracije, a to ne pomaže ni najmanje. Ako ste nezadovoljni primanjima, savjetujemo da potražite drugi posao. Pokušajte otkriti što zaista volite raditi i čime bi se voljeli baviti. Razmislite o svom znanju, ako treba poradite na tome i na svom samopouzdanju prije traženja novog posla. Povoljan je period za one koji žele pokrenuti vlastiti posao ili održavati tečajeve i podijeliti s drugima svoje profesionalno iskustvo. U drugom djelu mjeseca priljev novca može se povećati, ponajprije ako se bavite komercijalnim poslom ili slobodnim zanimanjem ili poslom koji je povezan s transportom i komunikacijom. Ovaj mjesec skloni ste pretjeranom, prebrzom trošenju novca na luksuz, pa budite oprezni.

Zdravlje i moral

Ako čekate duže vremena rezultate pretraga, ovaj mjesec ćete primiti dobre vijesti. Ribe koje imaju kronične bolesti tijekom svibnja 2019. godine mogu očekivati poboljšanje stanja. Posvetite se meditaciji kako bi istražili prošlost, ali se nemojte potpuno izolirati od svijeta. Potražite emotivnu podršku, unutar obitelji.

Savjet

Na profesionalnom polju ostvarit ćete napredak ako se upustite u nešto novo. Ako želite izaći iz lošeg kruga, ohrabrite se i iskoračite iz svoje komforne zone.

Izvor: Horoskop