Home Mjesečni horoskop kolovoz RIBE – mjesečni horoskop

RIBE – mjesečni horoskop

ribe

RIBE – horoskop kolovoz 2018.

Ljubav i veze

Vaš je ljubavni život pun događanja tijekom kolovoza 2018. godine, ali i rasprava. Razlike u principima, uvjerenjima i životnom stilu i filozofiji, ovaj mjesec su očitije i bacaju sjenu na vašu zajedničku budućnost ili dugoročne projekte. Nemojte očajavati! Nakon 19. kolovoza 2018. godine Merkur, vladar partnerstva Ribe, nastavlja direktnim hodom i razlike u mišljenjima mogu postati konstruktivne. Na sreću, energija zvijezda pomaže vam da vratite harmoniju u vaš odnos i uživat ćete u ljubavi, miru i razumijevanju. Nakon 7. kolovoza Venera jača, ulazi u svoj dom, kuću intimnosti Riba i donosi vam veću moć zavođenja. Ljubavne čežnje i potrebe bit će snažnije, pa budite oprezni. Ako ste u vezi, ponovno ćete otkriti ili spoznati s čime vas je voljena osoba privukla, dok će kemija i alkemija biti samo dodatak koji će začiniti intimnost. Uživat ćete u obostranom povjerenju. Neki će se zaljubiti u osobu iz okoline, ali nije pravo vrijeme za priznanje osjećaja, jer bi mogli biti odbijeni ili dobiti ultimatume. Od 23. kolovoza 2018. godine Sunce obasjava vašu kuću partnerstva i braka i u harmoničnom je aspektu sa Saturnom i Plutonom. Sada ćete imati više uspjeha ako pristupite osobi koja vam se sviđa. Ali, pripremite se na to da ćete morati čekati i da ćete morati uložiti truda kako bi se pokrenula ljubavna priča među vama. Zadnji dani mjeseca donose ljubomorne ispade nekog iz okoline. Toj osobi nemojte dopustiti da uništi vašu ljubavnu priču ili brak.

Posao i novac

Mars, planet koji vlada zarađenim novcem Ribe, je retrogradan do 27. kolovoza 2018. godine i pomaže vam odrediti prioritete i disciplinu kada se radi o novčanim pitanjima. U prvoj dekadi mjeseca mogli bi dobiti pozajmicu ili novac koji ste nekome posudili. Ako se ta osoba ne žuri s povratom novca, nastavite pregovore strpljivo i samopouzdano. Rezultati će se pokazati nakon 27. kolovoza 2018. godine. Puno posla je pred vama, ako želite da sve sjedne na svoje mjesto. Pregledajte ugovore, kakvo je stanje sa suradnjama i gdje stojite točno. Povoljno je vrijeme za istraživanje, ako želite steći nove vještine ili naći novi posao. Nemojte se osloniti na osobe iz vaše okoline i na tko zna kakva partnerstva. Zapravo, pomrčina Sunca 11. kolovoza 2018. godine događa se u kući posla i podržava promjene, pa i one manje, poput promjene pogleda na stvari. Ipak, nije dobro predomišljati se u zadnji tren. Nemojte napuštati sadašnji posao ako nemate nešto na što se možete osloniti. Ako su suradnje s inozemstvom dio vašeg posla, obratite pažnju na te suradnje i moguće propuste, kako ne bi došlo do problema, pa čak i parnica zbog pravnih pitanja.

Zdravlje i moral

Zvijezde su vam naklonjene i osjećat ćete se optimistično i bit ćete puni inspiracije. U poslu koji radite naći ćete dublji smisao. Ipak, nemojte se zanositi i trčati za uspjehom ili ulagati više truda no što je potrebno. U drugom dijelu mjeseca mogli bi osjećati umor i iscrpljenost. Nemojte se prepustiti očaju, to je samo trenutno stanje.

Savjet

Budite oprezni kada se radi o novcu i izboru suradnika!

 

Izvor: Horoskop