Home Mjesečni horoskop svibanj RIBE – mjesečni horoskop

RIBE – mjesečni horoskop

ribe
ribe mjesečni horoskop

RIBE – horoskop svibanj 2020.

Ljubav i veze

U periodu Venera – Neptun konjunkcije 3. svibnja 2020. godine niste previše sigurni u odluke u vezi vašeg ljubavnog života. Imate dobre namjere, ali čini se da vam svaki puta kada napravite korak nešto iskrsne na putu. Ne brinite. Niste vi zbog toga krivi, jednostavno se nađete u takvim okolnostima. Pun Mjesec u Škorpionu 7. svibnja pomoći će vam da krenete prema onom što uistinu želite. Možda će vam biti teško otpustiti nešto ili nekog iz vašeg života, posebno ako se radi o osobi s kojom ste duže vremena, ali rješavanje lošeg u vašem životu je neophodno. Moćan Mars stiže u vaš znak 12. svibnja, ali morat ćete naći način da uskladite različite energije. Sjetite se da se vrijedi boriti za nešto što želite, ako to uistinu želite. Merkur ulazi u Raka 28. svibnja i dobro će vam ići slušanje i razumijevanje drugih, ali nije lako biti senzitivan ljubavnik (ljubavnica).
Posao i novac

Tijekom svibnja 2020. godine očekujte značajne promjene zbog retrogradnog kretanja planeta. Okupirat će vas nove vizije i dublje stvari, poput pitanja životne misije. Sunce susreće Merkura 4. svibnja i tri dana poslije pun Mjesec iz Škorpiona, te donose u prvi plan važne teme, razgovore i spoznaje o putu koji je pred vama. Budite otvorena uma i donosit ćete dobre odluke u situacijama koje vas čekaju, a moći ćete i ispraviti neke stvari, ako bude potrebno. Retrogradan Saturn iz Vodenjaka 10. svibnja motivira vas da istražite svoje predjele duše i otkrijete svrhu postojanja. Uz to ćete postati svjesni podsvjesnih blokada i sumnji u sebe koje su vas kočile u napretku. Samom spoznajom tog možete se osloboditi tih obrazaca i svjesno donositi odluke za dalje. Retrogradna Venera u Blizancima 12. svibnja traži od vas da propitate svoju financijsku situaciju i sigurnost. Ali, što sigurnost za vas znači? Da li je to novac u banci (i koliko)? Da li nekretnine? Nema pravog odgovora, ali ovo je prilika da se odmaknete od ideja roditelja i onog što ste naučili, te da sami otkrijete što sigurnost za vas znači. Retrogradan Jupiter iz Jarca 14. svibnja pokreće vaš društveni život. Naići ćete na osobe koje vam mogu pomoći da ostvarite svoje snove. Mlad Mjesec u Blizancima 22. svibnja pomoći će vam da produbite osjećaj veće sigurnosti. Ono što tražite bliže vam je no što mislite.

Zdravlje i moral

Imat ćete puno energije i bit ćete dobrog zdravlja tijekom svibnja 2020. godine. Ne bi trebalo biti poteškoća. Čak i oni s kroničnim poteškoćama osjetit će olakšanje ukoliko budu slušali savjete doktora. Jednostavne vježbe mogu vam pomoći da ostanete u formi.
Savjet

Prijatelji i članovi obitelji trebat će vaš savjet ovaj mjesec. Neki će trebati dobrog slušatelja. Iskoristite svoje talente kako bi motivirali druge.

Izvor: Horoskop