Home Mjesečni horoskop kolovoz STRIJELAC – mjesečni horoskop

STRIJELAC – mjesečni horoskop

strijelac

STRIJELAC – horoskop kolovoz 2019.

Ljubav i veze

Strijelac – Merkur, vladar kuće partnerstva i braka Strijelca kreće direktnim hodom 1. kolovoza 2019. godine, što je dobra stvar. Puno lakše ćete se uskladiti s voljenom osobom i otkriti bezbroj zajedničkih stvari, umjesto da se svađate zbog različitog mišljenja. Komunikacija je puno bolja tijekom kolovoza i vrlo važna za ostvarenje boljeg odnosa među vama. I Jupiter, vladar Strijelca kreće direktnim hodom, 11. kolovoza. Nakon dužeg analiziranja doći ćete do pozitivnih zaključaka i ostvarit ćete sklad u ljubavnom životu. Pripremite se, jer ćete prepoznati svoje greške i morat ćete preuzeti odgovornost za neke propuste. Savjetujemo da povedete voljenu osobu na duže putovanje. Ne samo da ćete uživati zajedno, nego će to putovanje utažiti vašu žeđ za pustolovinom. Ako ste slobodni, mogla bi vas privući osoba iz inozemstva. Možda ćete se naći u vezi na daljinu. Ako studirate, u tom okruženju bi mogli upoznati zanimljivu osobu. Mars, planeta koja vlada aferama Strijelca 18. kolovoza dolazi u vašu 10. kuću (karijera, društveno-profesionalan ugled), što znači da bi se mogli upustiti u vezu s nekim iz poslovnog okruženja ili s nekim tko je na položaju.

Posao i novac

Merkur, vladar kuće karijere Strijelca, kreće direktnim hodom 1. kolovoza 2019. godine, ali retrogradni Uran je u vašoj kući posla do 12. kolovoza. Očekujte nagle preokrete, nesporazume s radnim kolegama i komplikacije oko dokumentacije. Savjetujemo da ponovno pregledate dokumente, ugovore, račune i slično, kako bi bili sigurni da imate sve što vam je potrebno ili kako bi provjerili situaciju ili imali jasniji uvod u promjene koje trebate ostvariti. Ako tražite posao, prvo kontaktirajte starog poslodavca. Vaša 10. kuća (karijera, društveno-profesionalan ugled) prepuna je planeta u drugom djelu mjeseca. Mars dolazi 18. kolovoza, slijedi ga Venera, 21. kolovoza, zatim Sunce, 23. kolovoza i Merkur 29. kolovoza. Ako uložite dodatan trud i prepoznate pravi trenutak, možete poboljšati vašu financijsku situaciju ili popraviti izglede da se financijska situacija poboljša tijekom vremena. Novi smjer razvoja posla postaje jasniji nakon Mladog Mjeseca 30. kolovoza 2019. godine.

Zdravlje i moral

Uran je retrogradan u vašoj kući zdravlja od 12. kolovoza. Neuravnotežen život i unutarnji nemir mogu vam odnijeti previše energije. S druge strane, može biti trenutaka u kojima se nećete moći pokrenuti. Može se dogoditi da neki ne shvate ono što doktor objašnjava i savjetuje ili da sami imaju krivo uvjerenje o simptomima. Nakon 18. kolovoza odvojite vrijeme za odmor. Neki će biti skloni radoholičarstvu.

Savjet

Kolovoz 2019. godine je povoljan mjesec za učenje novih stvari i za putovanja. Ako ste student i imate ispit koji niste prošli prije, sada je povoljan period za polaganje tog ispita, ali ne bez truda i zalaganja. Strijelac

Izvor: Horoskop