Home Mjesečni horoskop kolovoz STRIJELAC – mjesečni horoskop

STRIJELAC – mjesečni horoskop

strijelac

STRIJELAC – horoskop kolovoz 2018.

Ljubav i veze

Ljubavni život Strijelaca tijekom kolovoza 2018. godine bit će turbulentan, s dosta svađa. Veze koje su tek pokrenute mogu biti uzdrmane tijekom prvog tjedna kolovoza, zbog svađa i nesporazuma oko posla i dnevnih obaveza, te raznih drugih detalja. Nakon 7. kolovoza Venera pristiže u spas Strijelcima koji traže ljubav i avanturu i koji žele upoznati nove osobe kako bi imali širi izbor za odabir partnera. Venera kreće putovanje iz svog doma, za Strijelce je to kuća prijateljstva i društvenih grupa. Ali, budući da je Mars, vladar kuće ljubavi Strijelca, retrogradan, sve do 27. kolovoza, čini se da će se stvari sporo kretati. Ovo je vrijeme za avanture i ljubav na kratke staze, ne za ulazak u dugotrajne veze. U drugoj polovici mjeseca morate biti oprezni, nemojte uskakati nepromišljeno u afere, jer vas mogu koštati puno više no što si možete i zamisliti. Merkur, planeta koja vlada partnerskim odnosima i brakom Strijelca, u napetom je odnosu s Jupiterom, vladarem Strijelca. Bit će teško udovoljiti vam i mogli bi biti sumnjičavi. Nakon 19. kolovoza 2018. godine Merkur kreće direktnim hodom. Razgovori mogu donijeti dugoročna rješenja. Mogli bi čak razriješiti komplicirane probleme zbog kojih odnos nije mogao biti pomaknut s mjesta.

Posao i novac

Situacija u profesionalnom životu mijenja se na bolje. Imajte na umu da se to neće dogoditi baš tako brzo i lako kako se nadate. Saturn iz kuće novca i Uran iz kuće posla surađuju ovaj mjesec pa ćete konačno vidjeti napredak na poslu, ali i financijski. Možda ćete morati promijeniti način na koji razmišljate i na drugačiji način sagledati prilike za povećanje zarade i nove načine isplate. U konačnici, možda ćete o sebi drugačije razmišljati. Nakon 7. kolovoza Venera, vladar kuće posla Strijelca, ulazi u kuću društvenih grupa, zajedničkih projekata, poslovne dobiti i ugleda. Možda ćete upoznati nove, važne osobe koje vam mogu pomoći u poslu i da lakše dođete do ciljeva. Saturn i Pluton su i dalje retrogradni u kući novca, ali i Merkur, planeta koja vlada poslom Strijelca (direktnim hodom kreće 19. kolovoza).

Pazite kako upravljate novcem i budite strpljivi u poslu. Nemojte prelaziti granice! Venera je u napetom aspektu sa Saturnom i Plutonom, pa može ukazati na moguće novčane gubitke. Nemojte pretjerati s trošenjem novca, posebno kada se radi o nepotrebnim stvarima. Tijekom kolovoza izbjegavajte spletkarenja, dogovore iza zavjese i nemojte misliti da sve znate i nemojte se svađati oko svake sitnice. Vrlo lako se može dogoditi da nadređeni izgube strpljenje. Od 23. kolovoza Sunce obasjava kuću karijere i društvenog statusa Strijelca, te vam donosi nove prilike da se izborite za svoje ciljeve, donosi vam više samopouzdanja i vjere u vaše ideje i vizije. Poslovna putovanja su dobro organizirana i projekt vezan za inozemstvo ili obrazovanje dobro će proći. Iskoristite povoljne okolnosti u ovom mjesecu!

Zdravlje i moral

Strijelac tijekom kolovoza 2018. godine možete očekivati dosta stresa i iscrpljenosti. Nemojte se uvlačiti u rasprave i svađe, ponajprije radi novca. Pažljivo raspodijelite svoju snagu, napravite popis prioriteta i nemojte uzalud trošiti svoju energiju. U drugom djelu mjeseca bolje ćete se osjećati. Nemojte pretjerivati s hranom.

Savjet

Obiteljskim pitanjima pristupite pažljivo i na diplomatski način, posebno ako se radi o vlasništvu ili naslijeđu.

Izvor: Horoskop