Home Mjesečni horoskop svibanj STRIJELAC – mjesečni horoskop

STRIJELAC – mjesečni horoskop

strijelac

STRIJELAC – horoskop svibanj 2019.

Ljubav i veze

Ljubavni život Strijelaca tijekom svibnja 2019. godine je nemiran. Iznenadne privlačnosti, strastvene veze i čežnje koje mogu probuditi prave ljubavne opsesije, ali bit će rasprava i svađa. Na prvi dio mjeseca utječe opozicija između Marsa i retrogradnog Jupitera. Voljena osoba ima čvrste stavove i viziju o odnosu koji ju može ispuniti, pa očekujte da vam prigovori, na primjer za nedavna velika obećanja koja niste ispunili ili zbog oklijevanja oko priznanja osjećaja ili nepoštovanja. Budite smireni i objasnite da vam treba vremena da sami sa sobom raščistite neke stvari prije nego što donesete važne odluke koje se odnose na oboje. Ako ste u stabilnoj vezi ili braku možete planirati konkretne stvari za budućnost. U drugom djelu mjeseca lakše ćete se dogovoriti i naći praktična rješenja. Savjetujemo da budete oprezni i da ne uskačete nepromišljeno u ljubavne avanture. Sunce i Merkur 21. svibnja 2019. godine prolaze kroz vašu 7. kuću (partnerstva, brak) i pomažu vam pri ulasku u novu vezu ili pri učvršćenju duge veze ili braka. Vrijeme je za otkrivanje novih svari u odnosu i radosti što imate voljenu osobu pored sebe i kad vam je dobro i kad nije. Budite spremni za ostvarenje kompromisa i poštujte mišljenje voljene osobe.

Posao i novac

Tijekom svibnja 2019. godine očekuje vas puno posla, katkad ćete biti iscrpljeni ili nemirni. Povoljan je period za ostvarenje napretka u poslu ako ste spremni više raditi i koncentrirati se na posao ili ako tražite novi posao. Događaji tijekom svibnja podsjetit će vas da cesta prema vrhu kreće s dna, sa zadacima i obavezama koji će vas sada zamarati i koji će vam biti dosadni i slično. S druge strane, Strijelci koji su na vrhu neće imati vremena ni da dišu tijekom svibnja. Mlad Mjesec 5. svibnja 2019. godine aktivira kuću posla i zdravlja Strijelca koju od 6. svibnja 2019. godine podržavaju Merkur i Venera (vladar te kuće). To znači da će se pojaviti nove ideje, ponude, suradnje i prilike da ostvarite napredak na poslovnom polju. Mogući su nesporazumi i nerazumijevanje kod partnerstva i suradnji u prvom djelu mjeseca. Nakon toga situacija se smiruje i lakše se doseže sklad, te konstruktivna rješenja. Novac sporije pritječe, ali nećete ostati bez izvora. Često činit će vam se da previše radite, a premalo zarađujete, ali pokušajte na situaciju gledati drugačije, dugoročnije.

Zdravlje i moral

Mlad Mjesec i Pun Mjesec 5. i 10. svibnja aktiviraju kuću zdravlja Strijelca. Savjetujemo da iskoristite ono najbolje u ovom periodu kako bi poboljšali svoj život, kako bi se reorganizirali kako ne bi uzalud gubili vrijeme ili energiju na nevažne stvari. Ostvarite ravnotežu i dovoljno se odmarajte. Nemojte se pretrpavati obavezama. Jupiter, vladar Strijelca i dalje je retrogradan u vašoj 1. kući. To znači da bi se mogli previše iscrpiti zbog nerealne procjene. U drugoj dekadi mjeseca koncentrirajte se na sebe, na ono za čime vam duša teži, na duhovnost. Pomirite se s prošlosti i udaljite se od situacija i ljudi koji vam oduzimaju energiju.

Savjet

Budite umjereni u svemu tijekom ovog mjeseca. Udaljite se od osoba koje vas potiču na stvari koje nisu dobre za vas!

Izvor: Horoskop