Home Mjesečni horoskop svibanj STRIJELAC – mjesečni horoskop

STRIJELAC – mjesečni horoskop

strijelac

STRIJELAC – horoskop svibanj 2022.

Ljubav i veze

Ljubavni životi Strijelaca hvataju dašak svježeg zraka u svibnju 2022. Starije veze su obnovljene, a samci doživljavaju afere, flert i zabavu. Astrološki kontekst koji inducira sve ove sklonosti oslanja se na mnoge planete koji prolaze kroz Strijelčevu 5. kuću (ljubav, romansa, flert, ljubavne veze, zabava, kreativnost, djeca). 2. svibnja u vašu 5. kuću tranzitira trijumfalna Venera, a 11. svibnja slijedi Jupiter – vladar Strijelca. Ni Mars nije daleko, a 24. svibnja tranzitira u ovu kuću kojoj je ujedno i vladar. Kao rezultat toga, Tarot-horoskop.com smatra da u svibnju 2022. neće nedostajati avantura i da vam neće nedostajati šarma. Ali može postojati sklonost ekscesima i rizičnom ponašanju. Čak bi i neki oženjeni Strijelci mogli biti u iskušenju da flertuju ili imaju afere koje se čine dovoljno nevinim, ali riskiraju da izazovu ozbiljne emocionalne komplikacije. Neželjena trudnoća također može biti neočekivana komplikacija, stoga se savjetuje oprez. 10. svibnja 2022. Merkur – vladar 7. kuće Strijelca (veze, partnerstva, brak) – počinje svoje retrogradno kretanje ravno kroz vašu 7. kuću. 22. svibnja, zbog retrogradnog kretanja, vraća se u vašu 6. kuću. Stoga je vrijeme da dobro sagledate svoj život kao par i revidirate svoje ideje o partnerstvu i braku. Također bi bilo dobro da pažljivo odvagnete odgovornosti koje ste spremni preuzeti i zajedno sa svojom boljom polovicom revidirati svoje zajedničke planove na duge staze. Još nije vrijeme za donošenje radikalnih odluka, jer vam treba malo vremena da razmislite o stvarima.

Posao i novac

U svibnju 2022. kreativnost i razigranost Strijelaca su na visokoj razini. S jedne strane genijalnim idejama i rješenjima uspijevaju oduševiti svoje suradnike i partnere. S druge strane, oni su skloni postati pretjerano nestrpljivi i skaču s jedne stvari na drugu, a da ništa ne dovrše. Astrološki kontekst ovog perioda daje Strijelcima pojačan duh inicijative. Mnogi Strijelci odlučuju da je vrijeme za pokretanje osobnog neovisnog projekta, na primjer pretvaranje hobija u mali posao. Merkur – vladar kuće partnerstva i ujedno vladar kuće karijere – retrogradan je od 10. svibnja. Kao rezultat toga, Tarot-horoskop.com preporučuje oprez, odvajanje dovoljno vremena za promišljanje i pažljivo analiziranje prilika za udruživanje ili zapošljavanje imajući na umu dugoročni potencijal. Možda ćete dobiti neke ponude tijekom ovog perioda, ali bilo bi mudro ne žuriti s konačnim odgovorom. Između 12. i 14. svibnja 2022. mogao bi biti dobar period za Strijelce koji žele dobiti posao ili promijeniti posao kako bi bolje odgovarao njihovom pozivu, vještinama i iskustvu, kao i njihovim idealima.
Zdravlje i moral

Zdravlje može varirati tijekom ovog perioda i ovisi o ritmu života koji usvojite. Ako dopustite da vas vodi želja za zabavom ili vezama za jednu noć, ako cijelu noć tulumarite ili preskačete san, nemojte se iznenaditi ako ste umorni, a svladaju vas alergije i prehlade. 16. svibnja 2022. događa se pomrčina Mjeseca u 12. kući Strijelca, što pokazuje da biste se mogli suočiti s emocionalnim ili fizičkim problemom. Tarot-horoskop.com savjetuje da se puno odmarate i odvojite vrijeme za svoju dušu, da se ponovno povežete s dubokim duhovnim vrijednostima.
Savjet

Pažljivo pogledajte odnose koji su vam važni, uključujući i profesionalne. Dobivate priliku ponovno pregovarati o pravilima po kojima funkcioniraju neka partnerstva.

Izvor: Horoskop