Home Mjesečni horoskop svibanj STRIJELAC – mjesečni horoskop

STRIJELAC – mjesečni horoskop

strijelac

STRIJELAC – horoskop svibanj 2020.

Ljubav i veze

7. svibanj 2020. godine donosi Pun Mjesec u Škorpionu koji vam može pomoći da raščistite sa starim stavovima i zakoračite s novim stavovima u ljubavni život. Ako netko u vašem životu neke stvari ne može otpustiti, ova nunacija toj osobi može pomoći da ugleda svjetlo. Snažan Mars ulazi u kreativne i maštovite Ribe i oživotvoruje romantične ideje koje su bile sakrivene u sjeni. Kada zaista želite, tada i možete ostvariti svoje snove. Nemojte dozvoliti da vam neuspjeh ili reakcija iz prošlosti zapriječi put prema ostvarenju onog što želite. Sunce ulazi u Blizance 20. svibnja i mogli bi se tada zainteresirati za nekog novog. Ako ste slobodni, krenite! Ako ste u vezi ili braku, očito je da ovo može stvoriti niz problema. Ali, snažan poriv da krenete prema nekom novom znak je da nije sve u redu u sadašnjoj vezi. Razgovarajte s voljenom osobom prije nego krenete istraživati druge mogućnosti. Kada Merkur uđe u tihog i mirnog Raka djelovat ćete sramežljivo i drugi će se pitati o čemu razmišljate, ali vi im to nećete otkriti. Znate kada je pravo vrijeme da nešto kažete.

Posao i novac

Sunce iz Bika tijekom svibnja 2020. godine osvjetljava vaše svakodnevne i rutinske poslove. Sunce susreće Merkura 4. svibnja i tri dana poslije pridružuje im se pun Mjesec iz Škorpiona. Doznat ćete važne informacije vezano za posao ili zdravstvena pitanja koje će utjecati na vas i donijeti vam niz događaja i promjena. Nastupa faza ponovnog procjenjivanja vašeg života, vrijednosti, posla, partnerstva i novca. Retrogradan Saturn iz Vodenjaka 10. svibnja utječe na vaše polje komunikacije i informacija. Pridružuje mu se retrogradna Venera 12. svibnja (do 24. lipnja) u vašem polju partnerstva, odnosa s radnim kolegama i s onima s kojima svakodnevno komunicirate. Blokade u komunikaciji bit će podignute ili ćete imati pristup informacijama iznutra. Imat ćete izbora više nego što pomišljate i imat ćete pravo na te izbore. Ali što točno želite? Budite iskreni sami sa sobom i istražite dublje kako bi spoznali istinu. Vaš vladar, Jupiter je retrogradan 14, svibnja i utječe na vaše prihode novca, na ono što posjedujete, na vrijednosti i samopouzdanje. Označava vrijeme važnih otkrića i spoznaju važnog potencijala i vaše istinske vrijednosti. Imate vještina, talenta, izvora, velikodušnosti, predani ste, samo naučite cijeniti sebe.
Zdravlje i moral

Ovaj mjesec isprobajte nešto što ste oduvijek željeli napraviti. 19. i 20. svibnja dani su kada se trebate posvetiti svom umu i tijelu. Isprobajte borilačke vještine, jogu ili druge aktivnosti koje vas opuštaju i pune energijom istovremeno.
Savjet

Što točno želite promijeniti? Budite ta promjena i stvarajte svijet u kojem želite živjeti.

Izvor: Horoskop