Home Mjesečni horoskop svibanj

Mjesečni horoskop svibanj

Mjesečni Horoskop

– svibanj 2022.

U svibnju 2022. nekoliko važnih planeta susreće se u Ovnu, znaku koji je hrabar i odvažan. Prva koja tranzitira u Ovna je Venera, 2. svibnja, zatim Jupiter 11. svibnja i Mars, vladar znaka, 24. svibnja. Kao rezultat toga, Tarot-horoskop.com smatra da imamo koristi od puno energije i više samopouzdanja u naše vlastite sposobnosti. Ovaj astrološki kontekst također potiče želju za isprobavanjem novih stvari i potiče nas da pokažemo da imamo više inicijative.

Ovan ima tendenciju da dobije ono što želi posebno kroz sukob, što znači da veze s drugima tijekom ovog perioda mogu biti turbulentnije, čak i nasilne.

Jupiter tranzitira Ovna od 11. svibnja do 28. listopada, zatim od 20. prosinca 2022. do svibnja 2023., što znači da su ti pojmovi obilježeni osobnošću Ovna. Općenito, sve što činimo za proširenje naših osobnih horizonata, oblikovanje i ažuriranje naših uvjerenja o životu i naših uvjerenja općenito je pod znakom Ovna. Kao rezultat toga, možemo očekivati ​​da će tranzit Jupitera kroz Ovna dovesti do toga da se previše poistovjetimo s vlastitim uvjerenjima i da se tih uvjerenja tvrdoglavo držimo do gorkog kraja.

S druge strane, prisutnost Jupitera u Ovnu također nam daje hrabrost da istražujemo i provodimo u praksi nove ideje, koncepte, nove i inovativne pristupe, te se upuštamo u nove teritorije pune mogućnosti.

U ovom astrološkom kontekstu, naša želja da sami djelujemo mogla bi biti pojačana, da to učinimo vlastitim sredstvima i mjerimo svoje moći s onima drugih. Kao rezultat toga, jedno od glavnih pitanja ovog perioda je suradnja i rad kao tim. Svi moramo bolje shvatiti tko smo zapravo, pa čak i redefinirati sebe ili redefinirati etički sustav koji koristimo kao smjernice. Ali sve to ne bi trebalo dovesti do sukoba s drugima.

Snažna energija svibnja 2022. može probuditi one koji su pali u letargiju, pa čak i lijene kojima nedostaje motivacije, dajući im poticaj da preuzmu inicijativu u vlastitim životima. Svi bismo mi mogli vratiti svoje samopouzdanje, entuzijazam i sjaj da se uhvatimo u koštac s najtežim izazovima, izvučemo se iz situacija ili odnosa koji su prašnjavi i nefunkcionalni. S druge strane, Tarot-horoskop.com ističe da tranzit Jupitera kroz Ovna, osobito tijekom razdoblja kada ga prate Venera i Mars, može potaknuti sklonost preuzimanju pretjeranih rizika i precjenjivanju naših kvaliteta i sposobnosti.

Aspekti koje planeti čine u svibnju 2022. uglavnom su skladni, što pokazuje da bi ovaj period mogao biti posebno produktivan za one koji su spremni uključiti se i poduzeti nešto.

Do 20. svibnja 2022. Sunce je u Biku i potiče naš pragmatizam, našu sposobnost da vidimo pravu vrijednost ljudi ili situacija, našu sposobnost da mudro koristimo svoje resurse i našu sposobnost da uštedimo i stabiliziramo svoj materijalni status.

Drugi važan astrološki događaj je retrogradno kretanje Merkura koje počinje 10. svibnja u Blizancima i završava početkom sljedećeg mjeseca u Biku. Kao rezultat toga, Tarot-horoskop.com smatra da možemo očekivati ​​da će naše ideje fluktuirati više nego inače, ali će nam pomoći da žongliramo s više perspektiva, procjenjujemo ih i revidiramo sve dok – nakon što Merkur nastavi svoje izravno kretanje u Biku – ne možemo odlučiti koja je najpraktičniji i najlakši za primjenu.

16. svibnja 2022. događa se pomrčina Mjeseca u Škorpionu, što pokazuje da bi razne tajne, informacije koje su dugo bile skrivene ili čak povjerljive mogle izaći na vidjelo, kako na osobnoj tako i na društvenoj, političkoj ili ekonomskoj razini. Otkrivanje tih tajni moglo bi izazvati udarne valove i izazvati revolucionarne promjene ili čak zaokrete u slučaju nekih struktura povezanih s moći.

S druge strane, pomrčina Mjeseca iz Škorpiona može nam pomoći da otkrijemo ili prihvatimo istinu o različitim aspektima našeg života što nas dovodi do radikalnih promjena i potrebe za čišćenjem iznutra i izvana. Neki važni aspekti iz vašeg osobnog života ili povezani sa situacijama ili događajima koji bi nas trebali preobraziti mogli bi završiti.

Općenito, u svibnju 2022. prevladavaju skladni astrološki aspekti što dokazuje da je vjerojatnost da ćemo naučiti konstruktivne i pozitivne stvari iz situacija s kojima se nosimo čak i ako su u početku napete ili teške.

Mjesečni horoskop svibanj

Izvor: Horoskop