Home Mjesečni horoskop svibanj

Mjesečni horoskop svibanj

Mjesečni Horoskop

– svibanj 2020.

U svibnju 2020. godine će sve oko vas procvjetati. Ne samo priroda, već uglavnom i međuljudski odnos. U ovom periodu osjećamo snažan utjecaj planeta, posebno u ljubavi.

Pun Mjesec 7. svibnja
Pun Mjesec u Škorpionu 7. svibnja 2020. godine unosi pozitivnu energiju u naše živote i stvara pozitivne okolnosti za ostvarenje naših želja. Pun Mjesec najbolje je vrijeme za kreativnost i vitalnost. Utjecaj punog Mjeseca na naš ljubavni život je snažan, pojačava strasti i romantično raspoloženje. Općenito, imat ćemo više razumijevanja za druge i lakše ćemo razumjeti konfuzne emocije.
Pun Mjesec pravi aspekt s Neptunom koji je pozitivan i ima utjecaj na duhovnost. Intuicija je pojačana. Ako se i pojave nesporazumi, ovaj aspekt pomaže kod ostvarenja kompromisa, oprosta i suradnje.
Mlad Mjesec 22. svibnja
Mlad Mjesec u Blizancima (konjunkcija Sunce – Mjesec u Blizancima) donosi najviše energije. Povoljan je za sve koji žele započeti nešto novo. Mlad Mjesec označava rast i nove početke. Povezujemo ga sa sretnim trenucima.

Sunce – Merkur konjunkcija 4. svibnja
Ovo je najbolji aspekt za komunikaciju. Interakcija s drugima je važna i stimulira potrebu za razmjenom ideja.

Merkur – Jupiter trigon 10. svibnja
Povoljan je period za istraživanje, učenje i druženje. Ovo je jedan od najboljih aspekata za planiranje zbog dobrih instinkata i pozitivnog razmišljanja. To je povoljan period za raščišćavanja i organizaciju.
Poslovni pregovori dobro protječu. S lakoćom se sklapaju partnerstva i prijateljstva.
Retrogradna Venera 12. svibnja
Tranzit retrogradne Venere pojavi se svakih devetnaest mjeseci. To znači da je Venera retrogradna samo 7% vremena i njen utjecaj se snažno osjeti. Kada je Venera retrogradna ljubavni život ulazi u sudbonosan period. Davanje i primanje ljubavi i pažnje je otežano. Mogu se pojaviti stari prijatelji ili bivše ljubavi i oživjeti iskustva iz prošlosti u svrhu razrješavanja karmičkog duga.
Budući da Venera vlada i novcem, ovaj period kada je retrogradna nije povoljan za investicije i kupovinu skupocjenih stvari. Ovo je vrijeme za introspekciju.
Možda ćete upoznati svoju srodnu dušu. Takvo poznanstvo dolazi uz snažan osjećaj bliskosti, kao da tu osobu oduvijek poznajete. Ako vam se to dogodi, s bilo kakvom odlukom bolje je sačekati kada Venera krene direktnim hodom. Iskoristite ovo vrijeme za spoznaju, istražite što mislite o sebi, zapitajte se koliko se volite. Ako ovakvim propitkivanjem dođete do zaključka da se ne volite dovoljno, kako možete očekivati da vas netko drugi voli? Propitajte i prijašnje odnose i probleme koji su se pojavljivali ili možda i ponavljali.
Nekima će pomoći upravo pojava stare ljubavi kako bi raščistili prošlost i krenuli dalje.
Retrogradan Jupiter 14. svibnja
To je vrijeme introspekcije i osvrta na sve postignuto do sada. Na nekim stvarima moramo poraditi kako bi mogli dalje. Mogli bi prolaziti kroz razne kušnje kako bi potvrdili da li smo spremni i otvoreni za sreću, novu ljubav i ono što tražimo. Kod nekih ovisnost prelazi granice i retrogradan Jupiter daje priliku da se prepozna i prizna problem. Stvari mogu toliko izmaći kontroli i ono što slijedi može biti drastičan događaj koji će protresti situaciju i nakon toga stvari se više neće moći ignorirati.

Mjesečni horoskop svibanj

Izvor: Horoskop