Home Mjesečni horoskop svibanj OVAN – mjesečni horoskop

OVAN – mjesečni horoskop

OVAN – horoskop svibanj 2022.

Ljubav i veze

U svibnju 2022. Ovan je snažno aktiviran od strane planeta: Venere, od 2. svibnja, nakon čega slijedi Jupiter od 11. svibnja, a zatim Mars – vladar Ovna – od 24. svibnja. Kao rezultat toga, skloni ste biti zainteresirani za sebe, za vlastite potrebe i želje, svoju socio-profesionalnu afirmaciju i osobni razvoj. Pod ovim astrološkim okolnostima, imate sve šanse zasjati. Vaš entuzijazam je zarazan i vrlo privlačan u očima vaših potencijalnih partnera. Ali većina Ovnova ne osjeća potrebu vezati se za ozbiljne veze koje bi zahtijevale previše njihove pažnje. Zbog iskušenja da postanu sebični i previše govore o sebi, Ovnovi odnosi mogu patiti. S druge strane, mnogi Ovnovi neće se suzdržavati od flerta, igranja ljubavnih igrica, kratkotrajnih afera i zabave. Ovnovi koji su krenuli osvojiti nečije srce ili dobiti nečiji oprost imaju velike šanse za uspjeh u svibnju 2022. Imaju puno osobnog šarma i izvrstan smisao za humor; uvjerljivi su i zavodljivi. Ako ste već uključeni u dugotrajniji par ili ste u braku, Tarot-horoskop.com preporučuje da odvojite dovoljno vremena za svoju bolju polovicu. Partner vam nudi bezuvjetnu podršku za sve što ste naumili, stoga ne biste trebali biti sebični i uzimati to zdravo za gotovo.
Posao i novac

Od 10. svibnja 2022. Jupiterova prisutnost u Ovnu daje vam poseban optimizam i čak bi vam mogla usaditi sklonost prema pretjerivanju, želeći sve učiniti na veliko i impresionirati na bilo koji način. Budući da 10. svibnja Merkur počinje svoje retrogradno kretanje, Tarot-horoskop.com ističe da se pretjerivanje može pokazati vrlo riskantnim. 22. svibnja retrogradni Merkur vraća se u 2. kuću Ovna (rad za novac, osobne resurse i vrijednosti) pa budite oprezni: provjerite sve svoje izračune, revidirajte dokumente ili ugovore i ponovno pregovarajte o nekim prihodima, uvjetima neke suradnje, vašem ugovoru o radu i tako dalje. Značajan astrološki događaj za Ovnove je pomrčina Mjeseca 16. svibnja 2022. u 8. kući Ovna (zajednička sredstva, porezi, dugovi, financiranje, nasljedstva), govoreći o teškom trenutku vezanom za zajam, neke druge dugove ili možda neke poreze ili plaćanja o kojima niste vodili računa. Ali to može uključivati ​​i probleme s nasljedstvom, podjelom dobara ili novca vaše bolje polovice. Ali postoje i tranziti koji govore o neočekivanim prihodima, boljim prihodima i šansi da vaše ideje budu cijenjene i prihvaćene od strane grupa koje su spremne provesti ih u praksi i/ili financirati, što će vam donijeti neočekivanu korist. Tijekom svibnja 2022. većina Ovnova može profesionalno postići posebne stvari ulažući svoje talente i kreativnost na posao. S druge strane, Ovnovi koji traže posao mogli bi se nositi s raznim problemima, nesporazumima, kašnjenjima i tako dalje. Ako ste jedan od njih, Tarot-horoskop.com ističe da ovaj period možete maksimalno iskoristiti kako biste realno sagledali stvari i odlučili što uistinu želite raditi i koju plaću ste spremni za to uzeti .
Zdravlje i moral

U svibnju 2022. puni ste energije, tako da imate priliku brzo se vratiti na pravi put da budete fizički i psihički u dobroj formi. Mnogi bi Ovnovi trebali nastaviti s fizičkim i sportskim aktivnostima koje su zanemarivali tijekom pandemije kako bi iskoristili višak energije na koristan i konstruktivan način. Također ne bi škodilo da ponovno nastavite s dijetom od koje ste odustali ili imate na umu preporuke svog liječnika vezane uz neku stariju bolest. Tarot-horoskop.com savjetuje da se trudite ne zanemariti emocije, jer riskirate da vas sustignu negdje oko pomrčine Mjeseca 16. svibnja.
Savjet

Dobivate izvrsne prilike da promijenite svoj život. Čak i ako se ove prilike ukažu nakon krize, iskoristite ovu priliku i očistite svoj život i srce!

 

Izvor: Horoskop