Home Mjesečni horoskop travanj OVAN – mjesečni horoskop

OVAN – mjesečni horoskop

OVAN – studeni 2019.

Ljubav i veze

Ljubavni život Ovnova tijekom travnja 2020. godine bit će nemiran, često pun napetosti zato što nećete moći uskladiti privatan i profesionalan život. Marov dolazak u 11. kuću Ovna (30. ožujka) ukazuje na aktivan i zahtjevan društveni život, te pojačanu želju za slobodom, posebno vezano za odnose. Starijim parovima distanca može dobro doći. Ipak, pripazite kako se ne bi udaljili posve od voljene osobe. Pozovite voljenu osobu da vam se pridruži na određenim događajima i sastancima i ugodno ćete ju iznenaditi. Venera olakšava komunikaciju od 3. travnja kada ulazi u kuću komunikacije Ovna. Merkur prolazi kroz Ovna između 11. i 27. travnja. Nemojte se ponašati djetinjasto ili planuti u određenim situacijama i prepoznajte koji su okidači takvog ponašanja. Slušajte voljenu osobu kada govori. Venera i Mars smješteni su u zračnim znakovima i olakšat će vam izražavanje osjećaja, na jedan puno opušteniji način. Neočekivano će se ukazati rješenja za probleme u ljubavnom životu. Ako ne možete odvojiti vrijeme za druženje s voljenom osobom, barem odvojite vrijeme u kojem ćete iskazati svoje osjećaje voljenoj osobi. Današnja tehnologija vam zaista može pomoći oko toga. Budući da ćete voditi aktivan društveni život, veće su i šanse da upoznate nove osobe, ali ulazak u vezu moguć je iza 20. travnja 2020. godine.
Posao i novac

Jupiter – Pluton konjunkcija formira se 4. travnja 2020. godine u vašoj 10. kući i označava novi početak za vas u profesionalnom životu. To se odnosi i na financije. Kako bi promjena zaista bila promjena na bolje i kako bi krenuli iznova, morate biti prilagodljivi i voljni mijenjati stvari, mišljenja, uvjerenja i ideje. Otvaraju vam se nove mogućnosti za pokazivanje vaših sposobnosti, i sami ćete shvatiti koje su to vještine koje vas mogu povesti prema društveno – profesionalnom uspjehu. Za mnoge će ovaj period biti pun kušnji i testiranja. Ovnovi koji nisu bili pošteni i iskreni i postupali moralno prethodnih godina suočit će se s razotkrivanjem, osudama, napadima, skandalima i drugim neugodnostima. Budite oprezni s financijskim ulaganjima, budite promišljeni i ne žurite s donošenjem financijskih odluka. Sunce ulazi u vašu kuću zarađenog novca 19. travnja. U istu kuću dolazi i Merkur 27. travnja. Sunce i Merkur ovdje susreću Urana. Inovativne, hrabre i drugačije ideje, vezano za poboljšanje vaše financijske situacije, neće nedostajati. Najbolji rezultati mogu se očekivati kroz timski rad, suradnje i humanitarne aktivnosti. Venera vas podržava kroz pregovore i transakcije svih vrsta. U zadnjem tjednu travnja pustite da se stvari odvijaju svojim tijekom, nemojte voditi pregovore na agresivan način, jer će takav pristup u konačnici naštetiti samo vama.
Zdravlje i moral

Tijekom travnja 2020. godine dobro ćete se osjećati, unatoč pretrpanosti poslom i obavezama, vaši ciljevi pogurat će vas preko vlastitih granica. U zadnjoj dekadi mjeseca moguće je više stresnih okolnosti, najčešće prouzrokovanih vlastitom tvrdoglavosti ili reakcijama na tuđe ideje. Nemogućnost da vidite kroz oči drugih može se odraziti na fizičkoj razini i stvoriti poteškoće s očima. Najbolje je da posjetite oftalmologa, ali istovremeno se zapitajte što odbijate ili ne želite vidjeti oko sebe.
Savjet

Ako se kontrolirate i ostanete pošteni, možete biti uspješni na svim životnim poljima. Imajte na umu i druge ljude i njihove ideje!

 

Izvor: Horoskop