Home Mjesečni horoskop svibanj OVAN – mjesečni horoskop

OVAN – mjesečni horoskop

OVAN – horoskop svibanj 2020.

Ljubav i veze

Misli su vam pune uzbudljivih ideja koje čekaju da ih istražite, ali ako zaista to pokušate, moguće je da ćete svu svoju pažnju usmjeriti na važne stvari tijekom Sunce – Merkur konjunkcije 4. svibnja 2020. godine. Ako ste u dužoj, ozbiljnoj vezi, voljena osoba od vas može očekivati barem dobru komunikaciju, za promjenu. Pun Mjesec u misterioznom Škorpionu baca interesantnu sjenu na vaš ljubavni život i usmjerava vas da bolje sagledate vezu koja više ne funkcionira. Ako ste slobodni, može postojati nešto što vas koči i zbog čega ne možete dalje. Razmislite što bi to moglo biti. Ako treba, ispričajte se bivšem ili bivšoj. Vaš vladar Mars udružuje se s Ribama 12. svibnja i omogućuje vam da budete više kreativni i manje agresivni. Vaš ljubavni život je na dobitku uz ovaj nježniji dodir, čak iako osjetite da vam to baš ne sjeda najbolje. Ne morate pod svaku cijenu izbjegavati osjećaje. Sunce ulazi u neumorne Blizance i pokazuje vam beskrajne mogućnosti koje možete ostvariti. Ako ste u dužoj vezi, ovo će vam biti zabavniji period i zabava s voljenom osobom trebala bi vam biti prioritet.
Posao i novac

Početak svibnja donosi koncentraciju na veću sigurnost i općenito financijska pitanja. Sunce susreće Merkura 4. svibnja 2020. godine i prati ih pun Mjesec u Škorpionu, tri dana kasnije. Važne teme su financije, poslovna partnerstva, ugovori, izdaci i obaveze. Ovo je kraj jednog ciklusa koji otkriva dublji potencijal u ovoj financijskoj situaciji i partnerstvima, te vam ukazuje gdje morate rezati troškove. Krajem ožujka Saturn je ušao u Vodenjaka i otvorio nova vrata. Do sada ste možda već ostvarili kontakte koji vam mogu pomoći materijalizirati vaše ciljeve, ako niste, upoznati ćete nove osobe. Saturn je retrogradan i 10. svibnja označava fazu većeg značenja kontakata online, izgradnju odnosa, rada na poboljšanju strategije i procjenu svojih vizija. Venera je retrogradna od 12. do 24. svibnja 2020. godine i označava period pregovora oko važnih kreativnih, financijskih i poslovnih suradnja. Doznat ćete i spoznati informacije koje će vam razotkriti drugu stranu priče na temelju čega ćete bolje procijeniti partnerstva. O svemu se može pregovarati, ali ostanite vjerni sebi i nemojte pristajati na kompromise pod bilo koju cijenu. Budite kreativni i donosite odluke koje su isplative.
Zdravlje i moral

Netko iz vaše okoline ostvario je zacrtan uspjeh u postizanju bolje forme i zdravlja vježbanjem. Pitajte za savjet i tajne uspjeha. Možda i vi možete imati koristi od te nove inovativne metode, a vježbanje u društvu uvijek je zabavnije. Početkom mjeseca imat ćete puno energije, što je idealno za početak vježbanja. Od 17. svibnja imat ćete potrebu ostajati više kod kuće, ali nemojte da vas to omete u planiranim promjenama i vježbama, vježbajte i kod kuće. Krajem mjeseca bit ćete zadovoljni rezultatima.
Savjet

Ovaj mjesec postavljaju se važna pitanja i važno je ono što ste do sada naučili i spoznali. Bez čega ne možete živjeti? Čega ste se spremni odreći?

 

Izvor: Horoskop