Home Mjesečni horoskop svibanj OVAN – mjesečni horoskop

OVAN – mjesečni horoskop

ovan

OVAN – svibanj 2019.

Ljubav i veze

S Venerom u Ovnu do 15. svibnja 2019. godine u 2. kući Ovna, veza ili brak su i dalje u prvom planu. Šarma ne nedostaje, kao ni hrabrosti, spontanosti i entuzijazma. Ipak, pripazite i nemojte miješati ljubav i novac. Ako ste u braku, prvi dio svibnja je prožet manjim poteškoćama, posebno ako vam je karijera prioritet i malo vremena zato provodite s voljenom osobom. Može se raditi i o neslaganju oko zajedničkih planova. Kada razgovarate s voljenom osobom, otvorite svoje srce i postavite se diplomatski. Najčešća tema u drugoj polovici mjeseca je ostvarenje bolje financijske stabilnosti. Puno ćete razmišljati o tome koliko vam znači voljena osoba i koliko vi značite voljenoj osobi. Bilo da ste u vezi ili braku, savjetujemo da ne donosite važne odluke vezano za vaš ljubavni život tijekom prva dva tjedna svibnja. Većina Ovnova imat će unutarnje borbe, s jedne strane bit ćete posesivni, a s druge strane težit ćete većoj slobodi. Može doći do svađe zato što sebi dozvolite više slobode a voljenoj osobi ne. Slobodni Ovnovi imat će dvojbe između želje za vezom i želje da se ne vežu. Neki će vrlo brzo razriješiti svoje dvojbe, jer će se zaljubiti iznenada između 17. i 19. svibnja 2019. godine.

Posao i novac

Na profesionalnom planu puno toga može biti realizirano tijekom svibnja 2019. godine, iako će se neke stvari sporije razvijati i trebat će vremena do donesu zaradu. Merkur, planeta koja vlada kućom posla i zdravlja Ovna i nalazi se u 2. kući Ovna (zarađen novac) u periodu od 6. do 12. svibnja, i Venera, vladar kuće partnerstva i novca Ovna, ulazi u kuću Ovna 15. svibnja 2019. godine. To znači da će vam novac pritjecati, ako ste spremni poraditi na tome, ali najviše ako zaista volite to što radite. Ako vam je posao koji radite važan i zbog toga što radite osjećate se bolje, lakše ćete povećati zaradu. Mlad Mjesec 5. svibnja 2019. godine u 2. kući Ovna donosi novu priliku za pronalazak novih načina zarade ili novih rješenja. Ako ste zaposlenik i nezadovoljni ste plaćom koju primate za svoj posao, u drugom dijelu mjeseca sreća vam se može osmjehnuti ako zatražite povišicu. Budite strpljivi! Nadređena osoba možda neće pristati na prvu, možda će vas testirati, možda će vam pokušati nametnuti još više obaveza i poslova. Nekima se neće svidjeti ono što će biti ponuđeno. Savjetujemo da ne žurite s donošenjem zaključaka, pustite da se razgovor odvija i razmislite o sljedećim pregovorima. Ako vodite vlastiti posao, mogli bi zaposliti još djelatnika ili reorganizirati aktivnosti. Ako ste nezaposleni, imat ćete priliku za pronalazak novog i dobro plaćenog posla.

Zdravlje i moral

S Marsom u Blizancima 16. svibnja 2019. godine bit ćete uznemireniji no inače zbog preplavljenosti idejama koje bi željeli pretvoriti u realnost, ali nedostaje vam strpljenja i koncentracije. Postoji mogućnost da se zatrpate poslovima zbog poteškoća oko organizacije i tako propustite nove prilike ili rokove. Nakon tog Mars ulazi u 4. kuću Lava (obitelj i dom, ali i podsvjestan um i temelji emocija), pa savjetujemo da se posvetite više sebi, mentalno, emotivno i fizički ili vašem domu i obitelji ili poboljšanju životnog prostora. To će vam pomoći da se opustite nakon kaotičnog prvog dijela mjeseca. Ako imate starijih zdravstvenih problema, drugi dio mjeseca je povoljan za konzultacije sa specijalistima ili za traženje drugog mišljenja.

Savjet

Nemojte se svađati oko sitnica, saslušajte druge i poštujte njih i njihov način razmišljanja! Ne funkcioniraju svi kao vi.

 

Izvor: Horoskop