Home Mjesečni horoskop svibanj VAGA – mjesečni horoskop

VAGA – mjesečni horoskop

vaga

VAGA – horoskop svibanj 2020.

Ljubav i veze

Zbunjenost stiže s Venera – Neptun konjunkcijom 3. svibnja 2020. godine. Laskate si kako ste fer i kako ne prosuđujete, ali zapravo vam je vrlo teško suočiti se s istinom. Sačekajte da se magla raziđe prije nego što donesete bilo kakve važne odluke vezano za vaš ljubavni život. Kada Merkur dođe u Blizance, 11. svibnja, riječi koje izgovarate postaju lagane i nevezane. Flertat ćete, zabavljati se, bit ćete opušteni i željet ćete da se i drugi tako osjećaju. Trenutno niste zainteresirani za bilo kakve teže emocije, jer želite biti bezbrižni, ali druga strana želi raspraviti o ozbiljnim ljubavnim pitanjima i temama. Sunce ulazi u Blizance 20 svibnja. Razmišljat ćete o raznim opcijama. Ljubav se može manifestirati na razne načine i nemate jasnu viziju onog što bi željeli ostvariti, nego puštate da vas osjećaji vode, pa ćete se naći u nevjerojatnim pustolovinama. Venera – Neptun konjunkcija 28. svibnja donosi unutarnje sukobe i propitkivanja oko prijašnjih odluka. Jeste li napravili pravi korak? Vrijedi saslušati drugo mišljenje, ali u konačnici ćete sami morati donijeti odluku što je dobro za vas i za vaš ljubavni život.
Posao i novac

Sunce u Biku osvjetljava vaše polje posla i financija početkom svibnja. Sunce susreće Merkura 4. svibnja 2020. godine, što u prvi plan dovodi partnerstvo ili financijsku situaciju. Otvaraju vam se sjajne nove poslovne prilike uz potencijal povećanja prihoda. Ali, to je i kraj jednog ciklusa i od vas se traži da otpustite staro i da se prilagodite promjenama. To uključuje niz potrebnih promjena. Retrogradni Saturn 10. svibnja traži da dublje istražite svoju kreativnost i autentičnost i da se povežete sa svojom nutrinom kako bi spoznali što točno želite. To može značiti manje ili više strukture ili slobodno vrijeme za umjetnost, privatne projekte i vrijeme odmora kako bi došli do novih inspiracija. Venera, vaš vladar, je retrogradna u polju koje se povezuje s putovanjima, inozemstvom, višim obrazovanjem i zakonskim pitanjima. Oko 12. svibnja morat ćete donijeti važnu odluku i bit će zaobilaznih puteva. Kada se jedna vrata zatvore, druga se otvore, nemojte to zaboraviti. Ne žurite s donošenjem novih odluka sve dok ih dobro ne ispitate. Mlad Mjesec u Blizancima 22. svibnja otvara nove horizonte. To je povoljno vrijeme da promijenite svoj život i uskladite sve sa svojim najvišim idejama.
Zdravlje i moral

Snagu ćete pronaći u novim stvarima tijekom svibnja 2020. godine. Zapitajte se što vas privlači i ohrabrite se u prvim pokušajima. U drugoj dekadi mjeseca mogli bi izgubiti volju ili osjećati nedostatak energije. Pomoći će vam druženje s dragim osobama i zajedničke aktivnosti.

Savjet

Nemojte biti strogi prema sebi ovaj mjesec. Mogli bi prolaziti kroz razne emotivne uspone i padove i propitkivati se. Napravite odmak od rutine.

Izvor: Horoskop