Home Mjesečni horoskop svibanj VAGA – mjesečni horoskop

VAGA – mjesečni horoskop

vaga

VAGA – horoskop vaga 2019.

Ljubav i veze

Prvi dio svibnja 2019. godine donosi nesporazume s voljenom osobom, ali to vrijedi i za druge važne odnose. Neki stariji problemi mogu ponovno postati glavna tema, što donosi i dosta nemira. Voljena osoba može imati jaka uvjerenja o životu u ovom periodu i braniti svoje stavove silovito, ako treba. Mogli bi pomisliti kako postoji velik jaz između vas i voljene osobe zbog drugačijih stavova i uvjerenja. Može se dogoditi i to da pomislite kako se voljena osoba udaljila od vas. Možda će voljena osoba morati ići na nekoliko poslovnih putovanja, češće nego inače ili će biti odsutna puno od kuće. Možda će se voljena osoba odlučiti za rad u inozemstvu. Sve je moguće. Drugi dio mjeseca je smireniji, komunikacija je bolja, a seksualni život postaje aktivniji. Mnoge Vage će doći do zaključka da se i veći problemi mogu riješiti među plahtama. Ako niste u vezi, drugi dio mjeseca donosi nove prilike, uživanje u druženjima i novim poznanstvima. Doživjet ćete neobične strasti i dopustit ćete si eksperimentiranje u seksualnom životu. Budite oprezni, jer će nerazborite i nepažljive akcije vrlo brzo biti razotkrivene.

Posao i novac

Imate veliku podršku od Marsa 16. svibnja 2019. godine, iz vaše 10. kuće (karijera i društveno-profesionalne ambicije), ali često ćete si dopustiti da vas preplave emocije. Ovo nije pravo vrijeme za nove poslovne pothvate. Posvetite se analiziranju i dovršavanju onog što ste započeli, analizirajte, sortirajte, raščistite i dovedite u red sve do sada što se nakupljalo. Ono što vam ne koristi i ne donosi dobit odbacite. Ako ste nezaposleni, budite uporni i nastavite stare pregovore, ako treba upišite tečaj ili se prekvalificirajte i specijalizirajte za ono od čega ste prije odustali. Povoljan odgovor možete dobiti i od nekog tko vam je prije ponudio suradnju. Mlad Mjesec 5. svibnja 2019. godine i Pun Mjesec 19. svibnja 2019. godine aktiviraju vaše kuće povezane s novcem. Možda ćete morati donijeti važne financijske odluke koje će utjecati na vašu budućnost. Razmislite o svojim navikama, o stvarima na koje trošite novac ili ako posuđujete više novca nego što bi trebali. Počnite štedjeti ili potražite nove izvore zarade. Imajte na umu da može doći do odgoda isplate novca, pa nemojte računati na novac koji još nije sjeo na vaš račun.

Zdravlje i moral

Odlazak kod doktora može donijeti pogoršanja tijekom ovog mjeseca. Postoji glas unutar vas koji kaže da ne možete uistinu vjerovati onom što vam doktor kaže. Nekim Vagama će se dogoditi da trče okolo zbog određenog zdravstvenog problema bez da bilo što riješe. Ne mora se raditi o ozbiljnijem problemu. Možda ćete zaboraviti ili propustiti dogovoren termin. U drugom djelu mjeseca stvari će se razjasniti, zato budite strpljivi. Malo usporite s dnevnim ritmom i promijenite način života. Počistite svoj život i svoj dom.

Savjet

Odvojite vrijeme za obiteljski život i nemojte se obeshrabriti ako u prvom djelu mjeseca nećete imati podršku. Nemojte žuriti s donošenjem zaključaka, ostavite prostora za pregovore!

Izvor: Horoskop