Home Mjesečni horoskop kolovoz VAGA – mjesečni horoskop

VAGA – mjesečni horoskop

vaga

VAGA – horoskop kolovoz 2019.

Ljubav i veze

Društveni život Vaga tijekom kolovoza 2019. godine je intenzivan; izlasci s prijateljima i zabava su svakodnevna pojava. To je dobro za Vage koje traže nekog posebnog, jer tako mogu upoznati nove i zanimljive osobe. Ako želite upoznati još više novih osoba i proširiti krug prijatelja, učlanite se u neku grupu, zajedničke projekte, možda one humanitarne, pronađite udrugu ili zajednicu sa zajedničkim interesima ili otvorite profil na stranici za upoznavanje. Ako ste u ozbiljnoj vezi ili braku, vrlo lako može doći do uzrujavanja ili ljubomore voljene osobe. Vi želite više slobode i možda ćete izlaziti bez voljene osobe, što bi voljenu osobu moglo navesti na sumnje, a iz toga slijede žustre rasprave. Uran, vladar vaše 5. kuće (ljubav), kreće retrogradno 12. kolovoza 2019. godine. To je razlog više da razmislite o tome na koji način pokazujete pažnju, iskazujete svoje potrebe i što je za vas obostrano povjerenje i bliskost. Budite oprezni, najbolje ni ne ulazite u tajne veze s osobama koje su u vezi ili braku. Takva tajna veza mogla bi se razotkriti sredinom mjeseca. Pun Mjesec 15. kolovoza 2019. godine aktivira 5. kuću Vage, a to znači da bi stara afera mogla završiti. Isto se odnosi i na veze koje nisu bile stabilne ili ne funkcioniraju već neko vrijeme. Sada ćete imati snage za odlazak i željet ćete slobodu. Ako ste u harmoničnoj vezi, pred vama su ispunjavajući trenuci.

Posao i novac

Ako želite ostvariti napredak u karijeri, povežite se s većim i razvijenijim poduzećima kroz suradnje na zajedničkim projektima ili potražite takav bolji posao. Mlad Mjesec 31. srpnja 2019. godine aktivira 11. kuću Vage (društveno-profesionalne grupe, prijatelji), a to znači da vam se otvaraju nove mogućnosti i perspektive, nove suradnje ili projekti i nove prilike za povećanje zarade. Bilo bi dobro da svoje usluge ili proizvode prezentirate online. Puno Vaga će tijekom kolovoza spoznati s čime se želi baviti ili će potražiti novi, bolji posao. Dobri su izgledi za pronalazak boljeg posla koji vam donosi zadovoljstvo i financijski poboljšanje. Pun Mjesec 15. kolovoza može označavati trenutak u kojem ćete donijeti važnu odluku ili ćete upoznati osobe koje će vas voditi prema boljoj budućnosti. Nećete biti bez novca, ali mogući su iznenadni troškovi nakon 12. kolovoza. Nemojte se upuštati u financijske špekulacije i nemojte posuđivati novac.

Zdravlje i moral

Tijekom kolovoza 2019. godine imat ćete više energije i osjećat ćete se bolje, posebno u prvom djelu mjeseca. Kada Mars, Venera, Sunce i Merkur uđu u 12. kuću Vage, mogli bi se povlačiti u sebe, udaljavati se od drugih, a neki bi mogli biti depresivni. Bavljenje sportom i rekreacijom pomoći će vam da se osjećate i izgledate bolje. Kronične poteškoće u ovom periodu se mogu pogoršati, nemojte zanemariti savjete i upute doktora.

Savjet

Budite oprezni: stara ljubav ponovno će pokušati ući u vaš život!

Izvor: Horoskop