Home Mjesečni horoskop svibanj BIK – mjesečni horoskop

BIK – mjesečni horoskop

bik

BIK – horoskop svibanj 2019.

Ljubav i veze

Puno toga će se događati tijekom svibnja 2019. godine, ali najviše ćete biti usmjereni na sebe, na svoje potrebe i želje. Drugi bi mogli zaključiti da ste atraktivni, ali sebični i okupirani samo sobom. Od voljene osobe mogli bi se udaljiti, a ako niste u vezi, onima kojima se sviđate mogli bi djelovati nedostupno. Pun Mjesec 15. svibnja 2019. godine aktivira kuću veza Bika i ohrabruje vas da ostvarite ravnotežu u odnosima s drugima, u odnosu s voljenom osobom, između svojih potreba i potreba voljene osobe. Mogli bi uživati u strastvenim danima tijekom svibnja. Drugi dio mjeseca je povoljniji za ljubav, prijateljstva, flertove, prosidbu i strast. Mnogi Bikovi bit će voljni mijenjati svoje tvrdokorne stavove u braku, dok oni slobodni neće žuriti u veze i s preuzimanjem novih dugoročnih obaveza. Nakon 16. svibnja 2019. godine povoljan je period za to da otvorite srce i razgovarate s voljenom osobom, jer bi se mogli zbližiti i ostvariti odnos za kakvim duže vremena čeznete. Voljena osoba iznenada bi mogla otkriti svoju poetičnu stranu ili vas izvesti u kratku šetnju ili na romantično putovanje. Ako niste u vezi a netko vas privlači, savjetujemo da se ohrabrite i da priznate što osjećate.

Posao i novac

Nakon 15. svibnja 2019. godine vaš profesionalni život postaje aktivniji. Tada Venera, vladar vašeg znaka i vaše 6. kuće (zdravlja i posla) ulazi u Bika. Povoljan je period za one koji žele pokrenuti vlastiti posao i za one koji nisu ograničeni radnim vremenom u svom poslu. Financijske odluke nemojte donositi u prvoj polovici mjeseca, ali nakon 15. svibnja budite odlučni. Tražite nove načine, radite stvari drugačije nego što ste radili do sada, ako možete, koristite novu tehnologiju ili inovativne metode. Koristiti vam može internet i promoviranje. Između 17. i 19. svibnja mogli bi dobiti neočekivanu profitabilnu ponudu za suradnju ili će vam netko ponuditi financijsku pomoć i savjetovanje pri ostvarenju napretka. Novac tijekom svibnja 2019. godine neće predstavljati problem, ali mogli bi biti na iskušenju i potrošiti više nego što si možete priuštiti. To je naglašenije u prvom dijelu mjeseca, posebno između 4. i 7. svibnja. Sve do 15. svibnja suradnje će dobro teći, ali budite na oprezu, jer će vas neki navoditi na krivi put, savjetovati da uzmete pozajmice ili slično. Od takvih se osoba udaljite. 21. svibnja Sunce i Merkur ulaze u vašu kuću zarađenog novca i to je povoljan period, financijska situacija trebala bi biti stabilna. Ako ste u kakvim dugovima, nemojte oklijevati, platite dug, nemojte novac potrošiti na zabavu, iako ćete biti u iskušenju.

Zdravlje i moral

Tijekom svibnja 2019. godine bit ćete dosta aktivni i željni ostvarenja promjene, s lakoćom ćete prepoznati prilike koje vam se nađu na putu. Nemojte oklijevati, kažite što mislite, predložite svoje ideje, iznenadite druge na jedinstven način i budite glasniji nego inače! Ovo je pravo vrijeme za izlazak iz rutine, iz sigurne zone. Pokažite svima svoje sposobnosti! Kreativnosti neće nedostajati, a rezultati koje ostvarite povećat će vaš optimizam i vjeru u budućnost. Sve što poduzmete donosi vam dobre rezultate. Ako imate zdravstvenih poteškoća, obavite što morate, nemojte oklijevati, idite kod liječnika, obavite pretrage. Nemojte pretjerivati ili paničariti.

Savjet

U ovom je periodu vrlo malo toga nemoguće, zato budite samopouzdani! Odlučno zakoračite prema budućnosti i nemojte se vraćati starim lošim navikama!

Izvor: Horoskop