Home Mjesečni horoskop svibanj BIK – mjesečni horoskop

BIK – mjesečni horoskop

bik

BIK – horoskop svibanj 2020.

Ljubav i veze

Venera – Neptun kvadrat 3. svibnja 2020. godine donosi sumnje u vezi vaše ljubavne situacije. Što ste nesigurniji u sebe, to ste sve više nesigurniji u vašu sadašnju ljubavni vezu ili vezu u koju trebate ući. Vaši snovi mogu biti važan alat trenutno i pokušajte razmisliti o simbolima koji vam se pojavljuju u snovima. Komunikativan Merkur udružuje se sa zračnim Blizancima, znakom kojim vlada, 11. svibnja i tada će komunikacija teći lakše i prirodnije. Tada ćete moći raspraviti o temama koje su prije stvarale napetosti. Ako ste slobodni, lakše ćete započeti komunikaciju s nekim novim. Razbijte led tako što ćete ispričati vic ili šaljivu priču. Neće vam biti nimalo dosadno, to je iza vas, jer sada će vas zanimati razne stvari i razni ljudi. Učenje i romantika u kombinaciji vode do nečeg zaista posebnog. Mlad Mjesec u Blizancima 22. svibnja povoljan je za ulazak u novu ljubavnu vezu. Oni koji su u vezi mogu očekivati poboljšanje odnosa i bolju atmosferu dok se kreću jednim novim smjerom. Sada s voljenom osobom možete istražiti brojne nove mogućnosti.
Posao i novac

Sunce je u Biku i blistat ćete prva tri tjedna svibnja 2020. godine. Ipak, uz tri retrogradne planete situacija u vašem profesionalnom životu zahtjeva analizu i ispravke. Krajem ožujka Saturn je ušao u Vodenjaka, otvarajući i zatvarajući vrata u vašem profesionalnom životu. Saturn je retrogradan 10. svibnja i vraća se u Jarca 1. lipnja 2020. godine. To je period sortiranja, razmatranja svega do sada, restrukturiranja i obnove vaše karijere i ugleda. Ne možete stalno svima ugađati, jer tako nećete nikome ugoditi. Budite vjerni sebi i zaradit ćete poštovanje koje zaslužujete. Venera je retrogradna u Blizancima 12. svibnja i traži od vas da ponovno procijenite odnose, investicije, financijske ugovore i razne situacije vezano za vaš profesionalan život. Imate potrebne izvore, prilike i vještine i vrijedite barem duplo više od onog što mislite. Važno je ono što je vama važno. Nemojte pristajati na kompromise kako bi ugodili drugima. Ugodite sebi. Tako ćete privući ono što vam treba, ostvariti bolju financijsku situaciju i bolje odnose. Jupiter je retrogradan od 14. svibnja i možda ćete morati odgoditi neka putovanja. Iskoristite to vrijeme kako bi bolje sagledali cijelu sliku i istražite sve mogućnosti koje imate. Mlad Mjesec u Blizancima 22. svibnja može vam donijeti novi priljev zarade.
Zdravlje i moral

Ovo je povoljan mjesec za vaše zdravlje. Jedino što morate pripaziti je na ishranu. Zdrava prehrana i tjelovježba, bez pretjerivanja održat će vas u dobroj formi i dobrom zdravlju.
Savjet

Što želite reći o sebi, bez isprika, opravdavanja ili oklijevanja? Razmislite o svojim vrlinama, to će vam pomoći da ne zaboravite tko ste i što možete dati drugima.

Izvor: Horoskop