Home Mjesečni horoskop studeni BIK – mjesečni horoskop

BIK – mjesečni horoskop

bik

BIK – horoskop studeni 2019.

Ljubav i veze

Tijekom studenog 2019. godine ljubav je na prvom mjestu, osjećaji će biti snažni, ali ih nikako nećete moći izgovoriti i opisati riječima. Zamijenit ćete to djelima i tako pokušati pokazati koliko vam je stalo. Merkur u Škorpionu susreće vaše Sunce, pa bi bilo dobro da se malo više potrudite u komunikaciji i da pokušate objasniti što se s vama događa. Ako dođe do napetih trenutaka, shvatite da vam takvi trenuci služe da bi osnažili vaš odnos. Voljena osoba rado će vas saslušati i pokušati razumjeti. Na takav način zajedno ćete moći donositi važne odluke i dogovarati se oko obaveza i zajedničkim poslova. Konjunkcija Venere i Jupitera u zoni strasti podsjeća vas koliko ste voljeni i čuvani. Vaš će odnos biti harmoničan, kao i s ostalim članovima obitelji. Slobodni Bikovi mogli bi u radnom okruženju upoznati novu ljubav. Nećete biti povučeni i mirni kao inače, nego otvoreniji i društveniji, pa će vam i drugi lakše pristupiti. Zanimat će vas ozbiljna veza a ne neka prolazna avantura.

Posao i novac

Posao i karijera bit će vam na prvome mjestu tijekom studenog 2019. godine. Sve ostalo morat će čekati. Planeta vaše karijere je i dalje retrogradna, ali to neće spriječiti napredak na poslu. Nećete odustati od onog što si zacrtate, sve dok ne uspijete. Ključ uspjeha ovaj mjesec je u vašim komunikativnim i društvenim vještinama. Povezat ćete se s talentiranim ljudima. Drugi će vam biti važniji od vas samih, jer će vam omogućiti da razvijete svoje poslove. Morati ćete se prilagoditi drugima, kao i novim okolnostima i novom okruženju. Važan će vam biti i vanjski izgled pa ćete tome posvetiti više pažnje. S vremena na vrijeme vaša mirna priroda pretvorit će se u borbenu. Financijska situacija je osjetljiva ovaj mjesec. Merkur, vaš planet financija, je retrogradan od 2. studenog do 20. studenog 2019. godine. Budite oprezniji kada se radi o trošenju novca ili investicijama (ne govorimo o manjim stvarima, nego velikim). Inače imate dobre procjene kada se radi o financijama i ulaganju, ali ovaj mjesec to će biti drugačije.

Zdravlje i moral

Do 19. studenog 2019. godine poradite na svom zdravstvenom stanju, mogli bi biti preplavljeni energijom. Masaža bi vam dobro došla ovaj mjesec. Nemojte zaboraviti na svakodnevno vježbanje i zdravu prehranu kako bi održali dobro zdravlje. Neka stara uvjerenja srušit će se poput kule od karata. Ne dopustite da vas to lomi, shvatite da vam neki stari obrasci razmišljanja više ne koriste. Vrijeme je za promjene i nemojte im se opirati.

Savjet

Univerzum vas tjera ka transformaciji, nastavite dalje tim putem. Nemojte svaku riječ shvaćati osobno, u komunikaciji zadržite smirenost i diplomatski stav!

Izvor: Horoskop