Home Mjesečni horoskop kolovoz BIK – mjesečni horoskop

BIK – mjesečni horoskop

bik

BIK – horoskop kolovoz 2018.

Ljubav i veze

Ovo je povoljan mjesec za one koji su zainteresirani za flertove, zabavu, nova poznanstva i veze bez obaveza. Slobodno možete sanjariti, zaljubiti se i zabavljati se. Ali ako tražite nešto ozbiljno, ovo nije pravo vrijeme za to. Ako ste u neslužbenoj vezi, očekujte čitav niz iznenađenja, ali nisu sva ta iznenađenja slatka i ugodna. Može se dogoditi da voljena osoba inzistira na zarukama, ulasku u brak ili želi zajednički život. Nije da ste protiv, ali nećete osjećati da je pravi trenutak za to. Razmišljat ćete o starim problemima u vezi i svemu što vas koči od donošenja tako važne odluke, razmišljat ćete i o vjernosti voljene osobe. Čini se da će se u prvom dijelu mjeseca ponajviše raditi o tome tko je glavni, ali i sposobnosti da jedno drugome pomognete. Ako je voljena osoba previše opterećena karijerom, mogli bi joj pomoći da se rastereti i preuzeti dnevne obaveze. U drugoj polovici kolovoza, Bikovi koji su u braku suočit će se s nizom događaja i novih informacija, te će biti prisiljeni napraviti promjene u ljubavnom životu. Rasprave s voljenom osobom neće biti ugodne, ali moći ćete naći zlatnu sredinu i dogovoriti se oko svega, najviše nakon 19. kolovoza 2018. godine. Sunce 23. kolovoza ulazi u kuću ljubavi Bika, pa možete očekivati više stabilnosti u vašem ljubavnom životu. Ako niste u vezi, dobri su izgledi da nađete bolju polovicu nakon ulaska Sunca u kuću ljubavi Bika.

Posao i novac

U profesionalnom životu moći ćete puno toga ostvariti, ako ne zaglavite na vlastitoj prošlosti i uvjerenju da su vaše metode najbolje. Vrijeme je da pustite malo svježeg zraka u svoj profesionalan život i koncentrirate se na ono što želite ostvariti. Nemojte napustiti sve dosadašnje metode koje ste koristili, bez novih temelja ili novog posla. Više pažnje posvetite načinu na koji razgovarate s nadređenima, suradnicima ili s konkurencijom, postavite se diplomatski i budite strpljivi. Sve do 13. kolovoza 2018. godine moguće su poteškoće u partnerskim odnosima ili ćete imati potrebu osvježiti stvari. Može doći do rasprava i svađa. Venera, vladar Bika 7. kolovoza ulazi u kuću posla i zdravlja, ali nije dio harmoničnog aspekta i može donijeti sukobe s radnim kolegama. Mogli bi se osjećati podcijenjeno, iako nemate stvarnih razloga za to. Sagledajte stvari iz druge perspektive. Nemojte odustajati od svojih vizija. Kolovoz je povoljan za pregled svega što ste ostvarili do sada, za pregled papirologije, te donošenje zaključaka na temelju toga kako bi u budućnosti mogli poboljšati stvari koje nisu donijele željene rezultate. Zadnja tri ili četiri dana u mjesecu mogli bi pasti pod kušnju i nepotrebno potrošiti veću svotu novca, nepotrebno. Kontrolirajte se!

Zdravlje

Tijekom kolovoza 2018. godine bik treba više nego ikada do sada vjerovati u ideal i posvetiti se višim ciljevima, te se vratiti svojim snovima. Ako slijedite unutarnji glas, problemi i sukobi neće vas kočiti i osjećat ćete se sjajno.

Savjet

Nemojte zanemariti svoj privatni život. Pomrčina Sunca 11. kolovoza 2018. godine u kući obitelji i doma donosi vam podršku i omogućuje ostvarenje veće stabilnosti. Vrijeme je da donesete važnu odluku za dobrobit obitelji. Nemojte se opirati promjeni!

 

Izvor: Horoskop