Home Mjesečni horoskop svibanj BLIZANCI – mjesečni horoskop

BLIZANCI – mjesečni horoskop

blizanci

BLIZANCI – horoskop svibanj 2020.

Ljubav i veze

Ovaj mjesec se puno toga događa u vašem znaku. Konjunkcija Sunca s vašim vladarem Merkurom 4. svibnja 2020. godine unosi dozu uzbuđenja u vaš ljubavni života i donosi vam dobru volju i želju za komunikacijom. Bez obzira na to da li ste u vezi ili ste slobodni, već početkom ovog mjeseca ostvarit ćete snažnu povezanost. Merkur ulazi u vaš znak 11. svibnja, što ukazuje na to da ćete biti još željniji razgovora, učenja, novih spoznaja i novih stvari. Razgovori će postati dublji i intimniji. Ako ste u vezi, snažnije ćete se povezati s voljenom osobom. Sunce ulazi u Blizance 20. svibnja i osvjetljava vaše najbolje vrline. Bit ćete atraktivni, vrlo privlačni i zanimljivi drugima. Nema te teme o kojoj neće moći razgovarati s vama. Ne postoji ništa o čemu vi nećete željeti razgovarati, ali poštujte granice drugih. Mlad Mjesec u vašem znaku 22. svibnja stvara mjesta za nove ideje. Ako ste željeli isprobati drugačiji pristup u ljubavnom životu, sada je vrijeme za to.
Posao i novac

Sunce susreće Merkura 4. svibnja 2020. godine. Vjerujte svojoj intuiciji i slijedite ju. Pun Mjesec u Škorpionu događa se tri dana kasnije i završava jedan ciklus na poslu. Vrijeme je da naučite što trebate mijenjati kako bi oživotvorili svoje snove. Saturn je retrogradan 10. svibnja i u prvi plan dovodi pravna pitanja, dugoročne ciljeve, promjene u zakonu, planove za putovanja i za suradnju s inozemstvom koja može unaprijediti vaš posao. Vaši ciljevi i planovi se mijenjaju, izlazite iz sigurne zone. Nemojte se bojati istražiti nove ideje, nove teritorije. To je prilika da propitate svoje granice i svoja uvjerenja. Merkur, vladar Blizanaca ulazi u Blizance 11. svibnja i donosi veću jasnoću situacije izbora. Retrogradna Venera u Blizancima 12. svibnja označava fazu procjene financijskih pitanja. Retrogradno kretanje Jupitera 14. svibnja donosi značajnije promjene u dinamici obavljanja posla, zatim promjene partnerstva, posebno kada je riječ o financijama i ulaganjima. Kolo sreće se okreće i vodi prema otkriću većeg potencijala. Dublje istražite svoje vrijednosti, zatim možete investirati i potražiti partnerstva koja su profitabilna i koja vas mogu podržati. Mlad Mjesec u Blizancima 22. svibnja donosi vam novu priliku.
Zdravlje i moral

Početkom mjeseca nećete biti motivirani za akciju. Izbjegavajte stresne okolnosti. U periodu između 4. i 6. svibnja vraća vam se volja i želja da se pobrinete za svoje zdravlje i da ostvarite bolju formu. Sredinom mjeseca imat ćete puno energije. U zadnjoj dekadi mjeseca iznenadit ćete sami sebe koliko možete biti uporni i dosljedni. Nemojte odustati!

Savjet

Razmislite o nečemu što ste oduvijek željeli napraviti, a do sada se tome još niste približili. Razmislite o onome što možete poduzeti kako bi to ostvarili.

Izvor: Horoskop