Home Mjesečni horoskop studeni BLIZANCI – mjesečni horoskop

BLIZANCI – mjesečni horoskop

blizanci

BLIZANCI – horoskop studeni 2019.

Ljubav i veze

Sunce se pridružuje Veneri i najavljuje puno sretnih i ugodnih trenutaka za parove. Mars, planeta strasti, budi strasti i želju za osvajanjem. Venera i Mars su u pozitivnom aspektu sa Suncem, što donosi pozitivne okolnosti i zadovoljstva. Ostavite po strani brige s posla i svakodnevice i posvetite se voljenoj osobi. Voljena osoba čeka da se to dogodi, da joj posvetite pažnju. Uživajte u društvu voljene osobe, razgovarajte, razmjenjujte ideje i zamisli, budite otvoreni i iskreni, raznježite se i razigrajte. Ako ste slobodni, a postoji netko koga želite osvojiti, ako otvorite svoje srce, uspjet ćete. Za vas je ovo povoljan period u kojem možete ostvariti promjene. Najbolji dani za ljubav su 22. i 24. studeni 2019. godine. Privlačit će vas osobe koje su zabavne i razigrane pa možemo reći d ljubav ovaj mjesec uključuje romantiku i igru.

Posao i novac

Aktivnost, ambicija i produktivnost ključne su riječi za vaš profesionalan život tijekom studenog 2019. godine. Zaista, to podržava Sunce iz Škorpiona do 23. studenog 2019. godine i Merkur, vladar vašeg znaka tijekom cijelog mjeseca. Drugim riječima, vaš um bit će usmjeren na ubrzanje napretka na profesionalnom polju. 19. studenog Mars vam donosi puno energije koja će vam trebati kako bi ostvarili svoje konstruktivne ciljeve. Jupiter vam u trećoj dekadi mjeseca pomaže pri potpisivanju dokumenata i sklapanju ugovora kroz sretne okolnosti. Ono na što bi trebali pripaziti je komunikacija, jer su moguće poteškoće i nesporazumi. Savjetujemo da zaostatke na poslu razradite do kraja mjeseca. Novčanih poteškoća ne bi trebali imati tijekom studenog 2019. godine. Ipak, dobro promislite i isplanirajte trošenje novca i ulaganja. Ovo nije povoljan mjesec za putovanja, pa ako morate ići na put, ako možete, odgodite putovanja. Ako tražite novi posao, prilika će se ukazati tijekom ovog mjeseca, ali budite oprezni, stvari nisu kakvima se čine. Dobro se raspitajte o novom poslu.

Zdravlje i moral

Razmislite što možete napraviti kako bi poboljšali svoje zdravlje. Ako imate zdravstvenih problema, savjetujemo da ne odgađate posjet doktoru. Lakše se pronađu rješenja za bolesti u ranoj fazi, prije nego što se zakomplicira. U nekim trenucima imat ćete osjećaj da su neki protiv vas. Imajte na umu da je sve to prolazno i da neke stvari trenutno ne možete promijeniti niti pogurati. Budite smireni prizemljeni i sve će biti u redu.

Savjet

Planete vas podržavaju i osiguravaju dinamičan mjesec. Nemojte se zavarati pretjeranim entuzijazmom ili samoiscrpljivanjem. Budite racionalni, znate što trebate raditi!

Izvor: Horoskop