Home Mjesečni horoskop travanj BLIZANCI – mjesečni horoskop

BLIZANCI – mjesečni horoskop

blizanci

BLIZANCI – horoskop travanj 2020.

Ljubav i veze

Formiranjem konjunkcije između Plutona i Jupitera (vladar kuće partnerstva i braka Blizanaca) 4. travnja 2020. godine, u 8. kući (intimnost) Blizanaca, počinje novi ciklus u ljubavnom životu Blizanaca. Za ostvarenje boljeg ljubavnog života morat ćete otpustiti neke stare sklopove razmišljanja, vezanost za neke ideje i strahove, te za sve što vas nije vodilo prema ničem boljem, nego prema nestabilnom ljubavnom životu, tajnama, nevjerom i raznim komplikacijama. Ako ste u braku, iskoristite ovaj period kako bi raspravili osjetljive i bolne teme zbog kojih ne dolazi do poboljšanja u vašem odnosu, sve dok se ta pitanja ne razriješe. Pred vama jesu neugodne situacije, ali su one prilika da osvježite i poboljšate odnos s voljenom osobom, ako to želite ili da raskinete i odlučite se za nešto novo, drugačije i bolje za vas. Za neke ovo će biti period uranjanja na dublji nivo povezanosti, bliskosti, intimnosti, seksualnosti, pa i povezanosti sa samim sobom. U poslovnom okruženju nisu isključene strasti i komplicirane afere koje mogu donijeti nevolje, zato budite oprezni. Slobodni Blizanci tražit će dublju vezu i neće pristajati na ništa površno. Venera ulazi u Blizance 3. travnja 2020. godine što vam daje više osobnog šarma i moći zavođenja, ali unatoč tome nećete ulijetati u veze samo zbog toga što možete ili da bi flertali.
Posao i novac

Energija Jupiter – Pluton konjunkcije iz vaše 8. kuće (zajednička sredstva, porezi, fondovi, ali i naslijeđe) pomaže vam da započnete novi profesionalni ciklus. Pluton je vladar 6. kuće (posao) Blizanaca i konjunkcija s Jupiterom predviđa nove prilike za suradnje, poslovna partnerstva i zajedničke investicije. Provjerite osobe s kojima želite surađivati i udaljite se od osoba sumnjiva morala upletenih u igru moći i nezakonske poslove. Žeđ za moći može vas zaslijepiti, a posljedice mogu biti jako neugodne. Ako tražite posao, pronaći ćete ga preko poznanika ili agencije. Savjetujemo da se pokušate predstaviti drugačije nego što ste se do sada predstavljali. Vrijeme je da otpustite iz svog života sve ono što vas je sputavalo, poput nezdrave vezanosti, strahova i nesigurnosti, jer jedino tako možete napredovati profesionalno. Prisustvo Marsa i Saturna i vašoj 9. kući pomaže vam da se istaknete pri iznošenju svog mišljenja i ideja. Bit ćete uvjerljivi i to će vam pomoći pri postizanju dogovora i poslovnih suradnji.
Zdravlje i moral

Nije tajna da već neko vrijeme prolazite kroz fazu unutarnje transformacije koja uključuje bolno istraživanje, traganje i odvajanje od nekih osoba, situacija, mjesta i smjera. Tijekom travnja 2020. godine postat će vam jasno da je sve to trebalo odviti se za vaše dobro i da jedino čišćenjem svog života možete stvoriti mjesta za nešto novo i zdravo. Ulazite u fazu u kojoj ćete se moći osloboditi poroka ili ćete se odlučiti za neki oblik detoksikacije, uz stručnu pomoć, kako bi se riješili ovisnosti, čak iako se radi o emotivnoj. Imat ćete potporu od svih oko vas, ali ako vi ne uložite trud, ništa od promjena. Budite oprezni ako ste već imali problema s metabolizmom.

Savjet

Budite strpljivi i dajte sebi vremena kako bi stvorili novo viđenje svijeta i života! Odgovor na sva vaša pitanja uključuje promjenu vaših stavova i mišljenja o onom što je zaista vrijedno u vašem životu.

Izvor: Horoskop