Home Mjesečni horoskop svibanj BLIZANCI – mjesečni horoskop

BLIZANCI – mjesečni horoskop

blizanci

BLIZANCI – horoskop svibanj 2019.

Ljubav i veze

Mars je u Blizancima do 16. svibnja 2019. godine i bit ćete inicijativni, čak uporni i siloviti. Pred potencijalnim partnerom možda se i nećete pokazati u najboljem svijetlu i ostaviti najbolji dojam. Sugovornik može pomisliti da uopće ne slušate što vam govori. Osoba koju želite osvojiti željet će pobjeći od vas, a ne zbližiti se više s vama. Željet ćete osvajati, flertati, a drugi mogu pomisliti da vas zanima samo avantura i ništa ozbiljno. U ovom periodu ćete se poigravati pa je vrlo lako moguće da idete na više spojeva, čak i u istom danu, a ako ste u braku, poželjet ćete avanturu, pa može doći do prevare. Potrebno je puno strpljenja i otvorene komunikacije s voljenom osobom, kako bi vas voljena osoba shvatila, ali kako bi i vi razumjeli voljenu osobu. Ako niste spremni za kompromis i oglušite se na potrebe voljene osobe, tada možete očekivati samo neslaganja i svađe. Ako želite više sreće u ljubavi, savjetujemo da sačekate drugi dio mjeseca, kada ulazite u romantičniju i emotivniju fazu. Na sreću, sve se može riješiti u vašem ljubavnom životu. Nova ljubavna priča može doći neočekivano i iznenada nakon 7. svibnja 2019. godine. Možda će to biti trenutak kada odlučite odustati od pokušaja da osvojite nekog i odlučite se za hodočašće ili sveta mjesta i slično.

Posao i novac

U prvoj polovici svibnja 2019. godine bit ćete previše energični i hrabri. Zbog impulzivnosti i silovitosti mogli bi ugroziti poslovne suradnje. U periodu ste u kojem najviše uspjeha možete ostvariti kroz grupne aktivnosti i udruženja, ovo nikako nije period u kojem trebate djelovati samostalno. Zbog toga savjetujemo da budete oprezni i pazite što govorite i radite. Morate naći zlatnu sredinu između svojih interesa i interesa većine. Prijatelji vam mogu pomoći da ostvarite napredak u karijeri ili da pronađete novi posao, ako ste nezaposleni. Mars ulazi u kuću novca Blizanca 16. svibnja 2019. godine i podržava sve prethodno navedeno. Ako ste dio društveno-profesionalne grupe možete zaraditi novac. Ovaj tranzit može otvoriti i druge mogućnosti poput investiranja u tehnologiju ili promoviranje i prodaju proizvoda i usluga online. Svoje financijske ciljeve možete ostvariti, ali izbjegavajte financijska nagađanja i potencijalan rizik. Imajte na umu da možete dobiti podršku za profesionalne projekte, možda i financijsku ako pripazite kako se izražavate i ako ne pokušavate drugima nametnuti svoja mišljenja.

Zdravlje i moral

Do 16. svibnja 2019. godine uzbuđenje i unutarnji nemir teško da ćete izbjeći i zato morate tražiti tiha i mirna mjesta ili aktivnosti koje će vam pomoći da umirite svoj ritam i bujicu misli. Sa Suncem i Merkurom (vladarem Blizanaca) u 12. kući Blizanaca, do 21. svibnja, mogli bi doći do novih spoznaja, intuitivnih uvida, ali se može dogoditi i to da vas prošlost progoni. Ovo je prilika da razriješite ono što ste do sada potiskivali, oprostite i otpustite kako bi mogli krenuti dalje. 21. svibnja osjećat ćete se bolje, imat ćete više samopouzdanja i više ćete razmišljati o budućnosti, a manje će vas proganjati prošlost. Vaše psihičko i fizičko stanje će se popraviti.

Savjet

Nemojte žuriti s trošenjem novca i promislite o svemu! Tražite savjet iskusne osobe ako je potrebno!

Izvor: Horoskop