Home Mjesečni horoskop kolovoz BLIZANCI – mjesečni horoskop

BLIZANCI – mjesečni horoskop

blizanci

BLIZANCI – horoskop kolovoz 2018.

Ljubav i veze

Venera ulazi u kuću ljubavi Blizanaca 7. kolovoza 2018. godine, a tom kućom i vlada. To povećava vaše sposobnosti zavođenja i donosi više užitka, te aktivan i harmoničan ljubavni život, posebno u prvoj dekadi mjeseca. Do kraja kolovoza moći ćete iskoristiti najviše od onog što vam se nudi, pa i započeti novu ljubavnu priču. Uživat ćete u intelektualnim igricama i provokacijama. Unatoč svemu, kada govorimo o bračnom životu, može biti problema s intimnosti. Ako ste tijekom godina varali ili nedavno, mogli bi vas kriviti za to ili ćete spavati na kauču umjesto na bračnoj postelji. Ipak, ta distanca itekako vam može koristiti, jer vam omogućuje da na situaciju gledate drugačije. Isto vrijedi i za voljenu osobu. Najviše problema može nastati zbog neutemeljenih obećanja. Neki Blizanci će se ipak suočiti s obećanjima koje su dali prije i nisu ih do sada ostvarili. Nakon 13. kolovoza u vaš se život mogu vratiti stare ljubavi ili će se probuditi strasti prema prijatelju/prijateljici. Nakon 27. kolovoza uživat ćete u aktivnom ljubavnom životu. Izbjegavajte izvanbračne veze ili ulijetanje u vezu koja budi u vama ljubomoru, opsesivnost i slično. Neki Blizanci morat će podnijeti ljutnju voljene osobe ili će se zbog nekog razloga morati brinuti za nju. Dokažite se.

Posao i novac

Situacija je dobra kada se radi o novcu, ali rezultati se neće odmah pokazati. Povoljan je period za pregovore i za dugoročne investicije. Može doći do odgode plaćanja ili kašnjenja. Ne trebate se brinuti, niti vršiti pritisak na ljude. Umjesto toga pokažite strpljivost i razmislite o ulaganju tog novca. Napravite plan ili stavite dio na štednju. Mars, tradicionalan vladar kuće posla Blizanaca i dalje je retrogradan, sve do 27. kolovoza 2018. godine, a 13. kolovoza ulazi u kuću novca. Imat će najviše utjecaja na zaposlene Blizance ili one koji žele naći posao ili one koji namjeravaju ostvariti dogovor za dodatnu zaradu. U kući posla Blizanaca nalazi se Jupiter i pravi harmoničan aspekt s Neptunom iz kuće karijere Blizanaca. To donosi puno idealiziranja a može se dogoditi da se ne uoče neki detalji koji bi mogli biti od presudnog značenja za ostvarenje potencijalnih partnerstva i suradnje. U drugoj polovici kolovoza određeni događaji će vas prisiliti da pobliže sagledate vaše profesionalno putovanje. Vrlo jasno ćete razaznati jesu li vaše ideje ostvarive ili vam mogu donijeti gubitke. Općenito, astrološki sklop donosi promjene, ali nemojte žuriti s donošenjem odluka. Dajte si vremena i dobro razmislite o svemu.

Zdravlje i moral

Merkur, vladar Blizanaca, retrogradan je do 19. kolovoza 2018. godine. Isto tako i Mars, tradicionalan vladar kuće zdravlja Blizanaca, retrogradan je do 27. kolovoza. Razdražljivost i opterećenost mogu biti svakodnevna pojava. Uzrok tome može biti i prisustvo Urana u vašoj 12. kući. S druge strane, vođeni ste vjerom u višu svrhu i vrlo optimističnog pristupa stvarima. Radit ćete sa zadovoljstvom. Ipak, odvojite vremena za odmor, barem vikendima, u mirnom okruženju.

Savjet

Izbjegavajte afere u radnom okruženju i sačuvajte svoj ugled. Ne skačite na prvu kada se radi o financijskim pitanjima, posebno obratite pažnju na dokumentaciju takvih ponuda!

Izvor: Horoskop