Home Mjesečni horoskop svibanj BLIZANCI – mjesečni horoskop

BLIZANCI – mjesečni horoskop

blizanci

BLIZANCI – horoskop svibanj 2022.

Ljubav i veze

Venera – vladar 5. kuće Blizanaca (ljubav, romansa, flert, ljubavne veze) – tranzitira vašu 11. kuću (društveni život, društveno-profesionalni krugovi, grupni projekti) između 2. i 28. svibnja. Od 11. svibnja je u pratnji Jupitera – vladara vaše 7. kuće (veze, partnerstva, udruge, brak). Kao rezultat toga, Tarot-horoskop.com smatra da možete očekivati ​​da će vaš društveni život zaživjeti. Blizanci koji su slobodni dobivaju priliku da započnu prekrasnu romantičnu vezu koja počinje snažno i može jednako snažno završiti. Blizanci koji su već u braku trebali bi izvesti svoju bolju polovicu. Čak i ako ste u iskušenju da izađete s prijateljima, sada je vrijeme da posvetite više vremena svom životu kao paru. Zajedno imate izvrsnu priliku izaći iz kolotečine i dosade izlaskom, gledanjem emisija, odlaskom na zabave ili šetnjom. Trebali biste tražiti aktivnosti koje možete raditi zajedno i njegovati svoje zajedničke interese. Ako u vašem životu kao para postoje stariji problemi, prijatelji vam mogu pomoći da ih prevladate i pronađete rješenje. Također ste uvjerljivi i znate uokviriti stvari kako bi vaša bolja polovica ponovno stekla povjerenje u vašu zajedničku budućnost. Vrlo je vjerojatno da će svibanj 2022. biti profesionalno zahtjevan, ali, ako vam je do nekoga stalo, nemojte mu to zanemariti pokazati. U suprotnom riskirate da uništite ljubavnu vezu koja zapravo ima potencijal da funkcionira na duge staze.
Posao i novac

Već od prvih dana svibnja 2022. imate velike šanse započeti novi profesionalni projekt ili biti imenovani na čelo većeg grupnog projekta ili tima. Ljudi oko vas cijene vaše vještine i prepoznaju vaše zasluge. Uživate u popularnosti u svom području rada. Od 11. svibnja 2022., kada Jupiter započne svoj tranzit kroz 11. kuću Blizanaca (grupni projekti, koristi stečene obavljanjem svoje profesije), vrlo je vjerojatno da ćete ostvariti značajan prihod. Također, budući da je Jupiter vladar vaše kuće veza, prijatelj ili vaša bolja polovica može imati veliki doprinos da se istaknete u društveno-profesionalnom smislu. Oko 16. svibnja 2022., kada je pomrčina Mjeseca u kući posla i zdravlja, neki Blizanci mogu proći kroz pomalo napete profesionalne ili materijalne trenutke. Moglo bi doći do nekih neočekivanih promjena na poslu, najvjerojatnije materijalne prirode, koje će navesti ove Blizance da odustanu ili ulože više napora kako bi svoju aktivnost učinila učinkovitijom. Možda će odlučiti da je vrijeme za promjenu kvalifikacija. Mnogi imaju težak osjećaj da nisu cijenjeni i pravedno nagrađeni za svoje vještine i trud. Ako ste u takvoj situaciji, Tarot-horoskop.com preporučuje da započnete razgovore i pregovore sa svojim poslodavcem, ali pripazite da ne budete agresivni u vezi s tim.
Zdravlje i moral

Merkur – vladar Blizanaca – započinje svoje retrogradno kretanje 10. svibnja 2022. 22. svibnja, u punom retrogradnom kretanju, vraća se u vašu 12. kuću. Također, 16. svibnja dolazi do pomrčine Mjeseca u vašoj 6. kući. Imajući na umu ovaj astrološki kontekst, Tarot-horoskop.com savjetuje vam da smanjite posao i pokušate se više odmarati. Vrijeme je da poslušate svoj unutarnji glas i nastojite raditi stvari kako bi se ono što radite bolje uklapalo s onim što uistinu želite od života. Trebali biste više paziti na svoje zdravlje i odmah se obratiti liječniku ako se neki simptomi pogoršaju. Ne bi škodilo usvojiti zdraviju prehranu i način života, aktivniji i s više vremena rezerviranog za spavanje.

Savjet

Dobivate priliku zadobiti podršku okoline. Smislite jasnu strategiju, organizirajte svoje ideje i pazite kako prezentirate detalje!

Izvor: Horoskop