Home Mjesečni horoskop travanj ŠKORPION – mjesečni horoskop

ŠKORPION – mjesečni horoskop

škorpion

ŠKORPION – horoskop travanj 2020.

Ljubav i veze

Venera, vladar veza Škorpiona, prolazi kroz kuću intimnosti Škorpiona 3. travnja 2020. godine. Zato ćete imati snažnu potrebu za testiranjem vaših veza, bilo da se radi o braku ili ne. Mnogi će pokušati vezu podići na novi, viši nivo, puno intenzivniji, jer im to treba kako bi se osjećali sigurnije i da vide da li stvari mogu funkcionirati dugoročno. Neki se Škorpioni mogu iznenada snažno zaljubiti, dok će drugi ući u fazu promjena koje vode prema većoj bliskosti i uzajamnom povjerenju. Konjunkcija koju prave Jupiter (tradicionalan vladar kuće ljubavi Škorpiona) i Pluton (vladar vašeg znaka) iz vaše 3. kuće (komunikacija) donose promjene na polju komunikacije i novu fazu produbljenih emocija i dubljeg razumijevanja u ljubavnom životu. Iskoristite energiju Jupiter – Pluton konjunkcije kako bi poboljšali komunikaciju s voljenom osobom, na pravi način izrekli ono što osjećate i zbližili se još više. Ako ste slobodni, oko 4. travnja 2020. godine mogli bi upoznati nekog posebnog s kime ćete ući u predivnu vezu.
Posao i novac

Travanj 2020. godine je značajan mjesec za Škorpione kada se radi o novcu zbog Jupiter – Pluton konjunkcije (formira se 4. travnja). Jupiter je vladar vaše kuće novca i privatnih sredstava, a konjunkcija koju pravi s Plutonom pomoći će vam da se istaknete, da vodite uspješno pregovore koji donose dobre suradnje i poslove ili povećanje plaće. Djelovat ćete odlučno, uporno i samopouzdano, što će vam pomoći pri ostvarenju vaših ciljeva. Neki će steći novo znanje i vještine koje će im pomoći da nađu bolje plaćen posao. Prilike za dodatnu obuku i znanje nemojte propustiti. Sunce, vladar karijere Škorpiona prolazi kroz vašu 7. kuću (partnerstva i veze) od 19., a  27. travnja pridružuje mu se Merkur. Sunce i Merkur susreću Urana, pa neće nedostajati iznenađujućih elemenata vezano za partnerstva i veze. To vas može uzdići na društveno – profesionalnoj ljestvici. Neki Škorpioni naći će način kako da dođu do pozajmice ili kredita za obećavajuć posao. Ako niste zadovoljni poslom, imat ćete priliku za novi poslovni početak ili za pokretanje vlastitog posla. Mars i Saturn prolaze kroz vašu 4. kuću i pomažu vam da postavite temelje za profesionalan projekt koji ćete polako razrađivati, zasigurno narednih par godine.
Zdravlje i moral

Tijekom travnja 2020. godine mnogi od vas osjećat će se izmoreno i obeshrabreno zbog truda kojeg ste do sada ulagali. Promjene nisu jednostavne, ali vi ne želite pomoć i niste entuzijastični. Nemojte dopustiti da vas prošlost preplavi i nemojte dopustiti da vas stvari frustriraju. Savjetujemo da se odlučite za terapiju i stručnu osobu s kojom možete razgovarati o svojoj prošlosti i onom što je ostavilo duboke tragove na vašoj duši. S druge strane, ako ste svjesni da ste vi povrijedili druge, nikad nije kasno za to da se ispričate i priznate da ste pogriješili kako bi to mogli otpustiti.

Savjet

Obiteljska situacija može se zakuhati i neke osjetljive stare teme mogu isplivati na površinu, posebno ako se vaši roditelji upliću u vaš ljubavni život. Nemojte se uznemiravati,  budite strpljivi i smireni i rješavajte stvari jednu po jednu!

Izvor: Horoskop