Home Mjesečni horoskop svibanj ŠKORPION – mjesečni horoskop

ŠKORPION – mjesečni horoskop

škorpion

ŠKORPION – horoskop svibanj 2019.

Ljubav i veze

Mlad Mjesec 5. svibnja 2019. godine aktivira 7. kuću Škorpiona (partnerstva, brak). To znači da će se mnogim Škorpionima ukazati prilika za ulazak u dugotrajnu vezu. Škorpioni u braku doživjet će osvježenje u komunikaciji s partnerom i općenito u odnosu. Sada možete poraditi na onome što do sada nije funkcioniralo, definirati zajedničke ciljeve, opustiti se i uživati u obostranoj pažnji. Venera 15. svibnja 2019. godine ulazi u vašu 7. kuću (kojom i vlada) i pomaže vam pri pronalasku posebnog načina zbližavanja s voljenom osobom ako do sada stvari među vama nisu funkcionirale najbolje. Venera – Uran konjunkcija 17. – 19. svibnja 2019. godine je dobra za dugoročne planove, ali može označavati i vrijeme u kojem će se neki Škorpioni odlučiti za zaruke ili za ulazak u brak. Ako niste u vezi, može vam se dogoditi da neplanski uđete u vezu s utjecajnom osobom ili s osobom koju ćete upoznati preko posla. U dužim vezama strast će se ponovno rasplamsati, a komunikacija će biti otvorena kada Sunce i Merkur uđu u vašu 8. kuću, 21, svibnja 2019. godine. Općenito, prolazite kroz vrlo povoljan period za vaš ljubavni život, iako u prvom djelu mjeseca može doći do ispada ljubomore, posesivnosti i dominacije. Nemojte biti neprilagodljivi, nego zrelo pristupite problemu. Tko je glavni? – igrica je koja nema mjesta u harmoničnoj vezi. Izbjegavajte ucjene.

Posao i novac

U prvom dijelu mjeseca bit će nezadovoljstva, jer nećete dobiti priznanja za neke svoje zasluge. S retrogradnim Jupiterom u vašoj 2. kući (zarađeni novac) može biti odgoda oko isplate plaće ili će korisnici zaboraviti izvršiti uplatu na vaš račun ili neće biti novca za uplatu. Možda primanja voljene osobe neće biti jednaka ili voljena osoba može izgubiti ili potrošiti novac zbog lošeg proračuna. Ako planirate veliku investiciju ili razmišljate o posudbi veće svote novca, savjetujemo da odustanete. Napravite ponovno proračun i dobro procijenite svoje planove. Možda će banka odbiti vaš zahtjev, možda napravite nepromišljen korak računajući na to da će novac doći s neke strane. To vas može dovesti u veće nevolje! U drugom djelu mjeseca mogli bi dobiti profesionalnu i materijalnu podršku. Ako ste pokrenuli svoj posao, nove prilike će se pojavljivati, ali dobro razmislite o njima, kao i o suradnjama. Ako niste sigurni u svoje odluke, tražite savjet stručnjaka. Ako tražite novi posao, nakon 15. svibnja 2019. godine ukazat će vam se prilika i mogli bi pronaći posao koji vam se sviđa ili posao kroz koji možete pokazati svoje sposobnosti i znanje. Budite prilagodljivi i otvoreni prema novim stvarima, pa možete očekivati da se odigra ono najbolje za vas.

Zdravlje i moral

Tijekom svibnja 2019. godine bit ćete vitalni. Pomoći će i naklonost drugih, kao i volja da vam pomognu. Osjećat ćete se dobro radi toga. Bit ćete inspirirani i kreativni i za uzvrat, inspirirat ćete druge. Zbog velike želje za napretkom skloni ste pretjerivanju. To će se odraziti nepovoljno na vaše zdravlje. Ako imate starijih zdravstvenih problema ili su se pojavili neki novi, u drugom djelu mjeseca naći ćete rješenja. Imat ćete priliku da razgovarate sa specijalistom koji je uistinu posvećen vašem problemu.

Savjet

Nemojte dozvoliti da se dugovi nakupljaju! Potrudite se, analizirajte svoje navike i upravljanje s novcem i nađite drugačija rješenja!

Izvor: Horoskop