Home Mjesečni horoskop kolovoz ŠKORPION – mjesečni horoskop

ŠKORPION – mjesečni horoskop

škorpion

ŠKORPION – horoskop kolovoz 2018.

Ljubav i veze

Planete su vam naklonjene tijekom kolovoza 2018. godine i možete očekivati poboljšanje u ljubavnom životu. Konstruktivni razgovori i otkrivanje novih rješenja za stare probleme pokrenuti će pozitivne promjene. Venera, vladar kuće partnerstva Škorpiona, ulazi u vašu 12. kuću 7. kolovoza 2018. godine. To je kuća žrtvovanja, ali i iscjeljenja. Pokušajte biti tolerantniji i neke stvari zaboravite kako bi došlo do pomaka. Bolja polovica može vam pokazati što je harmonija i kako ostvariti ravnotežu ili će zahtijevati od vas da donesete sami neke zaključke navodeći vas ili će okončati određenu situaciju i slično. Općenito, Škorpioni vole dominirati kod kuće. Ako nastavite tako dalje, možete očekivati samo kaos u svom ljubavnom životu. Iskoristite tranzite Venere, ponovno otkrijte romantiku i strast u dubini svog srca, ali nemojte pokušavati biti vitez u sjajnom oklopu. Jupiter i Neptun, vladari kuće ljubavi Škorpiona, su u harmoničnom aspektu početkom druge dekade mjeseca, ali Jupiter je u napetom aspektu sa Suncem i Merkurom. To znači da je upozorenje iz prethodnog mjeseca i dalje aktivno, nemojte se u poslovnom okruženju upuštati u afere koje mogu narušiti vaš ugled. Dobro raspoloženje i vjera u bolje sutra prisutni su, bez obzira na to jeste li u vezi ili braku. Vaša moć zavođenja raste ovaj mjesec. Ako niste u vezi, mogli bi ući u vezu ovaj mjesec.

Posao i novac

Izazivanje radnih kolega i nadređenih, nediplomatski stav mogu stvoriti komplikacije na poslu u prvoj dekadi kolovoza 2018. godine. Mars, vladar Škorpiona, je retrogradan sve do 27. kolovoza 2018. godine i zaista ne možete očekivati napredak na poslu. Nemojte ni pokušavati pogurati stvari. Pomrčina Sunca 11. kolovoza 2018. godine aktivira vašu kuću karijere i društvenog ugleda i pogurava vas da promijenite stvari. Ako niste sretni sa sadašnjim poslom, razmislite o promjenama koje želite ostvariti. Zadnja dekada mjeseca je povoljna za promjene.  Mnogim Škorpionima pomrčina može donijeti novi smjer karijere, ali i prepoznavanje prilika za napredak na poslu. Odredite dugoročne projekte, razradite plan, ali promijenite način na koji gledate stvari! Promjene u karijeri mogu pokrenuti rasprave i svađe oko plaće. Jupiter, vladar zarađenog novca Škorpiona je u napetom aspektu, pa pregovori neće najbolje proći. Budite svjesni toga da sami sebe možete precijeniti.

Zdravlje i moral

U prvoj dekadi mjeseca skloni ste nezgodama, posebno ako imate posla oko kuće; renoviranje ili  poslovi oko električnih instalacija. Na primjer, ako postavljate sliku na zid, pazite da ne probušite žicu. Osim toga, uz retrogradan hod Marsa, vladara kuće zdravlja Škorpiona, bit ćete osjetljiviji, pa može doći do alergijskih reakcija, prehlada, povišene temperature, upala i slično.

Savjet

Ako su ispiti pred vama, shvatite ih ozbiljno i učite na vrijeme, ne kampanjski. Pazite kako se ponašate prema članovima obitelji!

Izvor: Horoskop