Home Mjesečni horoskop svibanj ŠKORPION – mjesečni horoskop

ŠKORPION – mjesečni horoskop

škorpion

ŠKORPION – horoskop svibanj 2020.

Ljubav i veze

Da li je pun Mjesec u Škorpionu 7. svibnja 2020. godine razlog za slavlje ili za strepnje? Možda pomalo oboje. Vaši osjećaji bit će snažni i bit će nemoguće ignorirati. Glavni cilj je završavanje, što je jako teško budući da ne želite da se neke stvari privedu kraju. Vaš vladar, Mars, udružuje svoju energiju s Ribama 12. svibnja i stvara zamišljenu stvarnost u kojoj ćete istražiti svoje najdublje osjećaje i misli. Možda ćete poželjeti izvršiti pritisak na nekoga kako bi doznali što ta osoba osjeća, ali ljubav i agresivnost jednostavno ne idu zajedno. Sunce ulazi u Blizance 20. svibnja i bit ćete opušteniji. S vama nije baš jednostavno i lako kada se radi o ljubavi, ali sada ćete stvari sagledati iz drugog kuta i postat će vam jasnije da su neki zaključni bili krivi zaključci. Kada komunikativni Merkur uđe u miran i tih svijet Raka, 28. svibnja, vrijeme je da kažete ono što zaista osjećate. Ako ste u zadnje vrijeme nosili masku pred nekim tko vam se sviđa ili kog volite, vrijeme je da ju skinete. Izreći ono što istinski osjećate nije lako, ali može vam promijeniti život.
Posao i novac

U prvom planu tijekom svibnja 2020. godine bit će novac i poslovna partnerstva. Budući da su tri retrogradne planete u svibnju, to je period razmatranja situacije prije nego što krenete dalje. Sunce susreće Merkura 4. svibnja, što znači da su pred vama važni razgovori s partnerima i nove informacije. Tri dana kasnije u vašem znaku je pun Mjesec, što vas dovodi u centar pažnje kada se radi o partnerskim odnosima. U razgovorima budite strpljivi i otvorena uma. Imat ćete solidnu potporu partnera, ali to uključuje temeljne promjene. Retrogradan Saturn 10. svibnja donosi pitanja sigurnosti na površinu. Možda ćete mijenjati lokaciju posla ili seliti ured ili se uključiti u obiteljski posao. Što god da se događa važno je da znate da sada postavljate nove temelje. Venera je retrogradna od 12. svibnja (do 24. lipnja), a dva dana kasnije prati ju Jupiter, što označava značajne promjene financijski i poslovno kroz partnerstva. Ipak, ne radi se samo o novcu. Radi se i o vašim vrijednostima i zato nemojte pristajati na kompromis pod bilo koju cijenu. Mlad Mjesec u Blizancima 22. svibnja označava novi period, važan za poboljšanje vaše financijske situacije, možda se čak radi o drugoj prilici. O svemu možete pregovarati.
Zdravlje i moral

Tijekom svibnja 2020. godine postavit ćete planove s dugoročnim efektima. Nemojte se opterećivati ako se sve ne ostvari odjednom. Postavite realne ciljeve. Krajem prvog tjedna imat ćete puno energije. Pokušajte te dane vježbati.

Savjet

Stišajte mobitel i opustite um i tijelo. Napravite izazov za sebe. Pokušajte 30 dana meditirati kako bi smirili um, poboljšali koncentraciju i napunili se pozitivnom energijom.

Izvor: Horoskop