Home Mjesečni horoskop kolovoz ŠKORPION – mjesečni horoskop

ŠKORPION – mjesečni horoskop

škorpion

ŠKORPION – horoskop kolovoz 2019.

Ljubav i veze

Škorpion – Posao kojim se bavite oduzimat će vam puno vremena i energije tijekom kolovoza 2019. godine. Ako ste slobodni i tražite novu ljubav, mogli bi upoznati osobu kojoj je, kao i vama, karijera na prvom mjestu. Neki Škorpioni osvojit će srce (ili će to željeti) osobe koja je utjecajna i ugledna. Bit ćete vođeni nerealnim romantičnim vizijama i na temelju toga ćete imati očekivanja koja neće moći biti ispunjena. Ali, ima i Škorpiona koji, ako otvore svoje srce i postanu tolerantniji, mogu naći ljubav kao u filmovima, za koju će moći reći da je suđena. Tijekom kolovoza Škorpion i su uglavnom šarmantni, lako osvajaju i privlače potencijalne partnere, znaju kako napraviti atmosferu i kako zadiviti nekoga tko traži lijepe riječi ili snagu osjećaja. To se odnosi i na Škorpione koji su u braku i s lakoćom će otjerati dosadu i zamijeniti je nježnošću, opraštanjem i tolerancijom. Uran kreće retrogradno 12. kolovoza 2019. godine u kući partnerstva i braka Škorpiona, što je savršen trenutak za smirivanje stvari.

Posao i novac

Kuća karijere i društveno-profesionalnog ugleda Škorpion a je puna planeta tijekom kolovoza 2019. godine: Merkur (između 11. i 29. kolovoza), Mars (do 18. kolovoza), Venera (do 21. kolovoza) i Sunce (do 23. kolovoza). Sve planete podržavaju vas, moguće je promaknuće, ponuda za bolje radno mjesto, uloga voditelja važnog projekta i slično. Povrh svega, kuću karijere aktivira Mlad Mjesec 31. srpnja 2019. godine. Sada ćete s lakoćom smisliti nove radne metode ili imati jasnu viziju smjera kojim želite dalje. Vrijeme je za nove poslovne planove, za nove načine djelovanja, za pronalazak onog što će vam pomoći da napredujete u karijeri i na društvenoj ljestvici. Od 18. kolovoza usmjerite pažnju na grupne projekte i na suradnje. Mogli bi dobiti zanimljive i primamljive ponude od prijatelja. Škorpioni koji su nezaposleni, tijekom kolovoza mogli bi naći posao koji nadilazi njihova očekivanja. Kada je riječ o novcu, imamo dobre vijesti: vaša zarada će se povećati, posebno nakon 11. kolovoza kada Jupiter kreće direktnim hodom kroz 2. kuću Škorpiona (zarađeni novac) kojom i vlada. Nakon 20. kolovoza neće trebati dugo da se manifestiraju vaše ideje koje donose dobit. Sada ćete moći ulagati u nešto što ste planirali još u travnju, ali ste morali odgoditi. Ipak savjetujemo da se ne zanosite i da ne ulažete velike svote novca. Jupiterov utjecaj može donijeti i pretjerivanja. Dobro razmislite o tome koji su troškovi nepotrebni, jer jedino tako ćete izbjeći gubitak.

Zdravlje i moral

Tijekom kolovoza 2019. godine previše bi se mogli iscrpljivati zbog posla. Nije to loše, jer možete ostvariti napredak u poslu, ali ipak odvojite vrijeme za opuštanje i odmor. Pripazite da želja za napretkom u karijeri ne utječe na odnose s članovima obitelji! Iskoristite energiju Punog Mjeseca 15. kolovoza kako bi se povezali s članovima obitelji, jer snagu dobivate kroz dom i obitelj. Neki Škorpioni doseći će vrhunac u karijeri i kada to dosegnu shvatit će da nešto nedostaje, shvatit će da je pravo zadovoljstvo onda kada svoj uspjeh slave s članovima obitelji.

Savjet

Uspostavite ravnotežu između poslovnog i obiteljskog života! Jedino kroz trenutke tišine i samovanja spoznati ćete kako to ostvariti.

Izvor: Horoskop