Home Mjesečni horoskop svibanj ŠKORPION – mjesečni horoskop

ŠKORPION – mjesečni horoskop

škorpion

ŠKORPION – horoskop svibanj 2022.

Ljubav i veze

U svibnju 2022. Škorpioni su više nego ikada zabrinuti za svoj ljubavni život ili budućnost braka za one koji su u braku. Od Škorpiona uključenih u neslužbene veze koje traju već neko vrijeme, mnogi počinju ozbiljno razmišljati o tome da to postane službeno. Neki Škorpioni koji se bave ozbiljnim problemima u paru zaključuju da je vrijeme za razvod. Imajući na umu astrološki kontekst svibnja 2022., Tarot-horoskop.com ističe da nije vrijeme za donošenje važnih odluka koje dugoročno na vas utječu. Ali to je sjajno vrijeme za introspekciju, ponovnu procjenu sebe i pošteno uzimanje u obzir značajnih odnosa u vašem životu. 10. svibnja 2022. Merkur – vladar kuće intimnosti – počinje svoje retrogradno kretanje upravo u 8. kući Škorpiona, a 22. svibnja se vraća u 7. kuću (veze, udruge, partnerstva, brak). Također, 16. svibnja je pomrčina Mjeseca u Škorpionu. Kao rezultat toga, neki Škorpioni prolaze kroz osobnu epifaniju koja gura prema introspekciji i ponovnoj procjeni veza u koje su uključeni, uključujući romantične. Redefiniranje sebe može dovesti do promjene stava prema braku ili romantičnim vezama. Vrlo je vjerojatno da će biti raznih rasprava, možda čak i prepirki, ali u mnogim slučajevima te rasprave dovode do jačanja veze. Tarot-horoskop.com preporučuje da maksimalno iskoristite ove tranzite kako biste razjasnili svoje namjere, želje i očekivanja te razumjeli koje su želje i očekivanja vaše bolje polovice. Ako ste slobodni, ovaj period nije previše dobar za početak nove veze. Niste baš sigurni što želite pa ne biste trebali žuriti ni s čim.
Posao i novac

Škorpionova kuća rada postaje prometna tijekom svibnja 2022.: Venera počinje prolaziti kroz nju 2. svibnja, a zatim Jupiter 11. svibnja i Mars 24. svibnja. Kao rezultat toga, Škorpioni su u produktivnom razdoblju kada imaju priliku poboljšati prihod, ali samo kroz naporan rad, predanost, temeljitost i organiziranost. Vrlo je vjerojatno da ćete dobiti dodatne odgovornosti, ali ako želite više novca, to je jedini način. Ako namjeravate ući u poslovno udruženje ili postati dio ulaganja s drugima, Tarot-horoskop.com savjetuje vam da pazite da vam bude vrlo jasno što drugi očekuju od vas. Novac nećete steći lako ili brzo, već teškim radom. Neki Škorpioni mogu biti nezadovoljni činjenicom da se moraju nositi sa stvarima koje su ispod njihove razine vještine, dok drugi to prihvaćaju s entuzijazmom jer vide da je to njihova prilika da se istaknu kroz akciju i rezultate. Imajući na umu pomrčinu Mjeseca 16. svibnja 2022. u Škorpionu, Tarot-horoskop.com smatra da je za neke Škorpione vrijeme da donesu tešku odluku o svom osobnom i profesionalnom putu. Možda ćete osjećati da trebate potpuno promijeniti smjer ili područje rada ili se čak osjećati kao da se morate preseliti u drugu zemlju kako biste pokrenuli novi posao ili pronašli bolji posao. Kada je novac u pitanju, u svibnju 2022. trebali biste biti oprezni jer Merkur – vladar vaše 8. kuće (zajednička sredstva, porezi, zajmovi, financiranje, nasljedstva) – počinje svoje retrogradno kretanje 10. svibnja upravo u vašoj 8. kući. Zbog retrogradnog kretanja, Merkur se 22. svibnja vraća u kuću veza i partnerstva. Kao rezultat toga, trebali biste biti oprezni u vezi s udrugama i paziti na one koji traže vaš novac. Također biste trebali revidirati svoja ulaganja i nastojati uštedjeti.
Zdravlje i moral

Pred vama je užurbano vrijeme tijekom kojeg neće nedostajati krize identiteta i neizvjesnosti vezane za smjer koji biste trebali slijediti u životu ili profesionalno. Sve to može utjecati na vašu fizičku i psihičku ravnotežu. Dugotrajni stres predisponira vas za alergije, prehlade, glavobolje, nemarnost ili pospanost. Kao rezultat toga, Tarot-horoskop.com savjetuje da odvojite dovoljno vremena za odmor i druge aktivnosti koje vas opuštaju, osobito ako ste na otvorenom. Ako se osjećate preopterećeno, trebali biste delegirati neke odgovornosti. Važno je da vam ostane dovoljno vremena za brigu o svom srcu i tijelu.

Savjet

Ako ne budete oprezni, riskirate da se zadužite. Revidirajte svoj stav prema novcu i trošenju na zajam.

Izvor: Horoskop