Home Mjesečni horoskop studeni ŠKORPION – mjesečni horoskop

ŠKORPION – mjesečni horoskop

škorpion

ŠKORPION – horoskop studeni 2019.

Ljubav i veze

Sunce u vašoj kući, podržano od Merkura, donosi karizmu. Vaš planet, Mars, do 19. studenog osnažuje vašu tajanstvenost i priprema vas za akciju. Venera, Saturn i Pluton u Jarcu stabiliziraju i jačaju odnos s voljenom osobom. Način na koji razmišljate o vezi, braku i općenito odnosima može se promijeniti zbog utjecaja Urana. Privlačit će vas više duhovna strana, željet ćete više slobode i odmak od rutine. To ne znači da će vas zanimati avanture, težit ćete ostvarenju ozbiljnog i stabilnog odnosa. Ako niste u vezi, ovaj mjesec bi mogli ući u solidnu vezu. Do 20. studenog možda ćete biti tihi, ali tada se vaša snaga osjećaja budi, iako ćete cijeli mjesec biti zanimljivi i privlačni. Sviđat će vam se kako razgovori teku, uživat ćete u komunikaciji. Ako ste u vezi, a niste još zakoračili u bračne vode, voljena osoba mogla bi vas iznenaditi. Izraziti će želju za ulaskom u bračne vode ili će vas testirati. Vas ne zanimaju igrice u ljubavi, ali ste kvalitetan natjecatelj. Ako ste u braku, vaš odnos bit će harmoničan a Mars će probuditi vaš libido.

Posao i novac

Čini se da ćete dosta vremena i truda morati uložiti u posao, na zaostatke i zavrzlame koje ćete sada morati razriješiti, bez daljnjeg odgađanja. Ne samo to, morat ćete poraditi i na odnosu s radnim kolegama, posebno ako ste u zadnje vrijeme bili pomalo egocentrični. Iznenadite ih nekom gestom ili počastite. Pokažite interes za njih i za njihove živote. Ako ste nekog uvrijedili, ključ je u iskrenom razgovoru, od srca. Oko 10. studenog 2019. godine sanjarit ćete o karijeri kakvu želite ostvariti. Pustite da vas snovi vode. Razmislite što biste mogli i trebali poduzeti da dođete do karijere o kojoj sanjate. 20., 21. i 22. studenog imat ćete sreće na poslu. Uživajte! Jupiter vas podržava i štiti vaše financije, a Venera pristiže u vaše polje novca ovaj mjesec. Novac i blagostanje vam pristižu, ali jednako tako brzo kao što to možete izgovoriti, možete i potrošiti! Zato pripazite.

Zdravlje i moral

Razmislite o tome kako da poboljšate svoje zdravlje. Povremeno će vam trebati malo više sna. Odvojite vrijeme za odmor, ali i za kretanje na svježem zraku i za vježbanje. Okom 25. studenog sinut će vam sjajna ideja. Želite uvesti novu zdravu naviku, radi li se možda o vježbanju prije jutarnje kave ili o prestanku ispijanja kave možda? Slušajte svoj unutarnji glas.

Savjet

Najvažnije su promjene u vašem unutarnjem svijetu koje donose promjene u vašem vanjskom svijetu tijekom studenog 2019. godine. Slušajte glas intuicije i zaboravite na igru moći!

Izvor: Horoskop