Home Mjesečni horoskop svibanj LAV – mjesečni horoskop

LAV – mjesečni horoskop

lav

LAV – horoskop svibanj 2020.

Ljubav i veze

Susret Sunca, vašeg vladara, s Merkurom 4. svibnja 2020. godine donosi komunikaciju na prvo mjesto. Sada ćete lakše razgovarati o osjetljivim ljubavnim pitanjima i vezi, tim više što ste sada vi spremni razgovarati o važnim stvarima. Pun Mjesec u Škorpionu 7. svibnja poljuljat će vaš ljubavni odnos i unijeti dozu mističnosti. U ovom periodu može biti teže upoznati novu osobu kada vi očekujete da se ona otvori, a vi niste spremni za uzvrat učiniti isto. Ako ste u dugoj vezi ili braku, pokušaj da izvučete nešto od partnera može vas učiniti samo očajnim i zato izbjegavajte igranje igrica. Sunce ulazi u Blizance 20. svibnja i donosi više fleksibilnosti i novih mogućnosti. Kada govorimo o ljubavi, ne postoji pravi i loš način. Zato vam ovaj tranzit može pomoći da shvatite fluidnost svega. Kada se situacija u dugoj vezi ili braku preokrene, nemojte paničariti. Spustite svoje granice i učinite sve za napredak. Sjećanja na pozitivne ljubavne situacije u prošlosti u periodu Sunce – Saturn trigona (22. svibanj) ne znači da se trebate vratiti nazad. U redu je sjetiti se prošlosti, bez da se želite vratiti tamo. Dovoljno je da znate da ste napravili tada pravu stvar u pravo vrijeme.
Posao i novac

Na samom ste vrhu svoje igre ulaskom u svibanj 2020. godine. Sunce iz Bika obasjava vašu karijeru i susreće Merkura 4. svibnja, te vam donosi važnu priliku. Pun Mjesec u Škorpionu događa se tri dana kasnije. Naći ćete se u situacijama koje će vam pomoći da ustabilite neke stvari i ostvarite veću sigurnost. U srži stvari su stabilne, ali doznat ćete nove informacije, donositi nove odluke i provoditi snažne promjene. Retrogradan Saturn iz Vodenjaka, 10. svibnja zahtjeva od vas da propitate svoje odnose i da razmislite o temeljima na kojima ste gradili te odnose. Važne i konstruktivne odnose sada možete poboljšati. Retrogradna Venera iz Blizanaca 12. svibnja utječe na vašu društvenu situaciju. Doznat ćete nove informacije koje će vas potaknuti da promislite o dosadašnjim suradnjama. Nemojte se uspoređivati s drugima, niti im ugađati kada se radi o vašim vrijednostima. Mudro birajte društvo. Retrogradan Jupiter 14. svibnja donosi značajne promjene na poslu i promjenu rutine. Ovo je prilika da promijenite svoj život, navike, način djelovanja i vaš raspored kako bi imali više slobode za bavljenje stvarima koje vam najviše znače. Mlad Mjesec u Blizancima 22. svibnja donosi vam nove informacije, ponovno povezivanje s nekim prijateljima i prilike koje će vam pomoći da ostvarite svoje snove.
Zdravlje i moral

Tijekom svibnja 2020. godine otkriti ćete nove zanimljive načine vježbanja ili aktivnosti. Imat ćete puno energije. Mnogima možete biti inspiracija. Vaše društvo bit će traženo.
Savjet

Odaberite svaki dan nešto u što ćete uložiti svoju kreativnost. Neka to bude izazov! Iskoristite svoju maštu.

Izvor: Horoskop