Home Mjesečni horoskop kolovoz LAV – mjesečni horoskop

LAV – mjesečni horoskop

lav

LAV – horoskop kolovoz 2018.

Ljubav i veze

Sa Suncem u vašem znaku, do 23. kolovoza 2018. godine, teško da bilo tko drugi može doći u centar pažnje. Bit ćete previše usmjereni na vlastite potrebe. Potrudite se objasniti voljenoj osobi da vam treba više prostora, barem neko vrijeme. Retrogradan Mars prolazi kroz kuću partnerstva, do 13. kolovoza 2018. godine. Pomoći će vam da nastavite razgovore vezano za novac ili vrijeme koje provedete na poslu. Datumi koji su značajni su 7. i 8. kolovoza, jer tada možete naći zajedničku točku i smiriti situaciju. S druge strane pomrčina Sunca 11. kolovoza može biti dobra prilika da razmislite o nekim stavovima i ponašanju prema drugima i prema voljenoj osobi. Većina Lavova koji nisu u vezi i dalje će igrati na kartu emotivne sigurnosti radije nego bilo što drugo i neće krenuti u osvajanja na impresivan način. Lavovi koji žele popraviti bračnu situaciju mogu iskoristiti naklonost planeta. Ono što vas je udaljavalo sada se može razriješiti. Nemojte pretjerivati i burno reagirati, inače možete očekivati samo komplikacije.

Posao i novac

Retrogradan Saturn u kući posla Lava je u harmoničnom aspektu s Uranom iz kuće karijere i ugleda. To znači da je ovo povoljan period za vaš profesionalan život, ali stvari će se sporo kretati. Mars ulazi u kuću posla retrogradnim hodom 13. kolovoza 2018. godine, a direktnim hodom kreće 27. kolovoza. Ako želite biti promaknuti na poslu, vjerojatno se to neće ostvariti sada. U međuvremenu poradite na onom što pokazujete svijetu o sebi i pokažite se među kolegama na poslu kao favorit nadređenih unatoč tome što vam mogu okrenuti leđa. Sa Suncem u vašem znaku, sve do 23. kolovoza isticat ćete se, bez obzira na to o kojem životnom polju se radi.

Ipak,

vaša kreativnost se može previdjeti. pazite kako ne bi burno reagirali ili previše osjetljivo na ono što drugi govore. Uložite vrijeme i trud na prave stvari i nemojte pokušati napraviti više nego što je to moguće za ljudsko biće. Kolovoz je povoljan mjesec za promjenu posla, ako to želite. Ali, nemojte očekivati da će biti lako. Morati ćete se dokazati na način koji se od vas traži, kao i to da ste timski igrač. Zvijezde su naklonjene i onima koji žele promijeniti svoju profesiju. Nemojte poguravati stvari. Kročite polako, korak po korak i sve će se posložiti. Ego držite pod kontrolom. Merkur, planeta koja vlada kućom novca Lava kreće direktnim hodom 19. kolovoza 2018. godine, a Sunce ulazi u kuću novca 23. kolovoza. Ovaj mjesec neće biti novčanih padova, ako budete oprezni s troškovima, posebno kada se radi o troškovima vezano za kuću ili djecu.

Zdravlje i moral

Samopouzdani ste i spremni da se izborite za ono što smatrate da vama pripada. U prvoj dekadi kolovoza 2018. godine pripazite, moguće su nezgode. Na poslu može doći do kvarova aparata. U drugoj polovici mjeseca vaš se entuzijazam vrlo lako može pretvoriti u iscrpljenost i onaj osjećaj da vam je previše svega. I dalje se posvetite poslu, ali nemojte ignorirati zdravstvene poteškoće ako se pojave, a može se raditi i o starijim poteškoćama. Zadnji dani kolovoza povoljni su za odmor i opuštanje. Tada ugodite sebi i napunite baterije.

Savjet

Iskoristite energiju koju vam planete donose za pregovore, razmjenu ideja, ali poradite i na dugoročnim planovima!

Izvor: Horoskop