Home Mjesečni horoskop svibanj LAV – mjesečni horoskop

LAV – mjesečni horoskop

lav

LAV – horoskop svibanj 2019.

Ljubav i veze

U prvoj polovici mjeseca strasti će biti vatrene. Možda ćete razmišljati o zarukama ili o ulasku u brak, imat ćete svoju viziju kako vaš odnos treba izgledati. Neki Lavovi mijenjat će svoje planove za budućnost, jer će se stara ljubav željeti vratiti u njihov život. Neki će razmišljati o staroj ljubavi i željet će provjeriti jesu li ta vrata zaista zatvorena kako bi mogli krenuti dalje. U ovom periodu neće biti ljubomore i posesivnosti s vaše strane, ali s neprilagodljivosti i tvrdoglavosti nećete daleko stići. Tijekom svibnja 2019. godine više ćete biti usmjereni na karijeru, a kućne i obiteljske obaveze ostavit ćete na teret voljenoj osobi, što donosi neslaganje. Ako niste u vezi i tražite partnera, moglo bi vam se posrećiti nakon 17. svibnja 2019. godine. Privlačnost će se dogoditi nepredviđeno i iznenada i rasplamsati vašu maštu u zadnjem dijelu mjeseca. Može se dogoditi i romansa na poslu ili s nekim koga ćete upoznati u poslovnom okruženju ili službenim institucijama. Sunce, vladar Lava, obasjava vašu 10. kuću (karijera, ambicije, postignuća i društveno-profesionalan ugled), do 21. svibnja 2019. godine. Tu kuću aktivira i Merkur između 6. i 21. svibnja i Venera nakon 15. svibnja.

Posao i novac

Tranziti tijekom svibnja 2019. godine povoljni su za razvoj poslovne situacije i za vašu karijeru, ali i za povećanje priljeva novca. Posvetite se poslu i dajte ono najbolje od sebe i dobri rezultati neće izostati. Uspjeh vam je nadohvat ruke, ali nemojte postati pohlepni i nezasitni i ne ulazite u špekulacije i nesigurna ulaganja. Mlad Mjesec 5. svibnja 2019. godine aktivira vašu 10. kuću, a to je kuća novih projekata ili razvoja novih strategija na dosadašnjem poslu. Napravite novi poslovni plan za dugoročne projekte i preorijentirajte se tamo gdje trebate. Imajte na umu to da ste izloženiji nego inače, drugi vas promatraju i možda ćete se suočiti s tračevima. Nemojte na to reagirati, narastite svoj ego. Zaraditi možete i kroz starije projekte, posebno u drugom djelu mjeseca, ali ni u prvom djelu mjeseca nećete biti bez novca. U prvom tjednu mjeseca mogli bi dobiti neočekivanu svotu novca ili materijalnu dobit. Dobit možete očekivati i od grupe u kojoj ste član ili kroz online aktivnosti.

Zdravlje i moral

Kada se radi o zdravlju, ako imate kakve tretmane, nastavite s njima, ako imate terapiju, provedite je do kraja. Ako imate starijih zdravstvenih problema, a ne dolazi do poboljšanja, savjetujemo da ponovite pretrage ili da potražite drugo mišljenje. Meditacija će vam koristiti tijekom svibnja 2019. godine, posebno kada se radi o povezivanju osjećaja i fizičkog tijela, te poveznica sa zdravstvenim poteškoćama koje su se pojavile tijekom godina. Ako nakon 16. svibnja 2019. godine osjetite manjak energije, vrijeme je da se više odmarate!

Savjet

Uključite se u grupne aktivnosti, jer tako možete ostvariti neku vrstu dobiti!

Izvor: Horoskop