Home Mjesečni horoskop kolovoz LAV – mjesečni horoskop

LAV – mjesečni horoskop

lav

LAV – horoskop kolovoz 2019.

Ljubav i veze

Lav je pun planeta tijekom kolovoza 2019. godine, što znači da će Lavovi biti više okupirani sobom i činjenicom da ste u dobrom periodu u kojem možete poraditi na osobnom razvoju i individualnim ciljevima. Mlad Mjesec 31. srpnja 2019. godine pogurat će vas prema obnovi, promjeni stila, izgleda i razmišljat ćete o tome kako se pokazujete pred drugima. Neki će biti dosta sebični, što može narušiti odnose s drugima, ponajprije s voljenom osobom. Isto se odnosi i ako želite ući u vezu. U Lavu su Merkur (od 11. do 29. kolovoza), Mars (do 18. kolovoza), Venera (do 21. kolovoza) i Sunce (do 23. kolovoza). Sjajit ćete, s lakoćom ćete privlačiti pažnju drugih, ali teško da će se naći mjesta za druge u vašem životu. Ako ne želite stvoriti probleme u vašoj vezi, unutar sebe nađite velikodušnost i snagu davanja i otvorite se prema voljenoj osobi. Puno stvari tijekom kolovoza ovisi o vama samima. Savjetujemo da iskoristite ovaj povoljan period, da poradite na komunikaciji i da pokažete svoju romantičnu i zaštitničku stranu. Dobro je i što Jupiter 11. kolovoza završava retrogradno kretanje, u kući ljubavi Lava. Dajte i primit ćete puno! U suprotnome ćete se naći u društvu osoba koje su čudne i pune sebe. Uran, planeta koja vlada kućom veza Lav a, kreće retrogradno 12. kolovoza i može označavati trenutak krize u vašem ljubavnom životu ili trenutak donošenja vrlo važne odluke vezane za budućnost vašeg zajedničkog života.

Posao i novac

Venera je i dalje u Lavu, do 21. kolovoza, i dalje vlada vašom kućom karijere i društveno-profesionalnog statusa. Sami ćete moći stvoriti okolnosti za razvoj poslova i za napredovanje u karijeri. Nakon tog Venera prelazi u vašu 2. kuću (zarađeni novac, ono što posjedujete i osobna vrijednost). Priljev novca može se značajno povećati. Mogli bi ostvariti zavidne rezultate. U vašoj 2. kući bit će i Mars (od 18. kolovoza), zatim Sunce (od 23. kolovoza) i Merkur (od 29. kolovoza). Iskušenja su pred vama, mogli bi puno novca potrošiti na svoj stil i izgled, kao i na ekstravagantna putovanja. Zanimat će vas poslovna putovanja. Nemojte žuriti sa sklapanjem partnerskih ugovora, općenito nemojte srljati u nešto. Dobro razmislite o svemu, posebno o suradnjama i o tome koji projekti i ideje zapravo mogu biti produktivni. Uran, planeta koja vlada kućom partnerstva Lava kreće retrogradnim hodom 12. kolovoza u kući karijere Lava. Neke suradnje se mogu drastično promijeniti ili će iskrsnuti nesporazumi, prepreke i može doći do zastoja i odgoda.

Zdravlje i moral

Nakon 11. kolovoza 2019. godine Jupiter kreće direktnim hodom u 5. kući Lava (hobiji, zabava). Optimizam i volja za život se vraćaju. S druge strane, mogli bi početi pretjerivati u svemu i svačemu, što nije nimalo zdravo. Savjetujemo da svoju energiju usmjerite prema sportu, ne samo prema osvajanju i noćnom životu. Puni ste energije, kreativnosti i entuzijazma. Iskoristite tu energiju za nešto konstruktivno a ne destruktivno!

Savjet

Iskoristite tranzit Merkura kroz Lava (od 11. do 29. kolovoza 2019. godine) i otkrijte ideje koje imate na poslu, ali i među prijateljima. To će pomoći da razriješite starije probleme s njima!

Izvor: Horoskop