Home Mjesečni horoskop svibanj RAK – mjesečni horoskop

RAK – mjesečni horoskop

rak

RAK – horoskop svibanj 2020.

Ljubav i veze

Pun Mjesec u Škorpionu 7. svibnja 2020. godine pojačava intenzitet vaših emocija i vaš ljubavni život postaje misteriozan i preplavljujuć. Možda u sebi razmišljate da svemu dobrom dođe kraj, ali što ćete učiniti kada niste spremni otpustiti? Dopustite snažnoj volji Škorpiona da vas pripremi i pomogne pri donošenju odluke i zatim se držite te odluke. Vatreni Mars ulazi u intuitivne Ribe 12. svibnja. Kreativna energija ovog tranzita pogurat će vas da maštu pretvorite u stvarnost. Kada Sunce uđe u znatiželjnog Blizanca, 20. svibnja, to je idealno vrijeme da istražite koje sve opcije imate u svom ljubavnom životu. Sada više nemate jedan ideal, jedan specifičan tip osobe koja vas privlači, sada proširujete opcije. Ako ste u dugoj vezi ili braku, uživat ćete u društvu voljene osobe i novim situacijama koje mijenjaju vaš odnos na bolje. Mlad Mjesec u Blizancima 22. svibnja donosi nove prilike. Dopustite sebi da razmišljate na jedan nov način i da vas stari obrasci ne povuku nazad.
Posao i novac

Imat ćete dojam da ovaj mjesec kročite dva koraka naprijed, a jedan nazad. To je zbog tri planete koje su retrogradne. Ako vam se učini da nazadujete, imajte na umu da je to naizgled tako i da vam se zapravo otvaraju nova vrata i prilike koje ste prije propustili. Sada ih možete uočiti i iskoristiti. Sunce susreće Merkura 4. svibnja 2020. godine i prati ih pun Mjesec u Škorpionu, tri dana kasnije i do vas dolaze važne informacije koje vam mogu pomoći da dođete do prilike o kojoj ste mogli samo sanjati. Retrogradan Saturn 10. svibnja donosi promjene u partnerstvima, vezano za posao i financije, zajednička sredstva i ugovore. Nakon tih promjena moći ćete poraditi na jačanju onih suradnji koje vam donose dobit, odnosno gdje postoji obostrana podrška i podvući ćete crtu gdje je to potrebno. Zbog utjecaja retrogradne Venere (12. svibnja) mogli bi se predomišljati oko financijskih pitanja ili ćete se pitati kome možete vjerovati a kome ne. Morate podijeliti svoje mišljenje i posao s drugima, ali izbjegavajte mutne poslove. Propitajte partnere i polako se krećite prema naprijed, dok ne doznate sve činjenice. Mlad Mjesec u Blizancima 22. svibnja donosi snažnu potrebu da otkrijete svrhu svoje duše i da slušate svoj unutarnji glas. Vaši horizonti se šire i ostvarit ćete važne kontakte koji vam mogu pomoći da napredujete prema ostvarenju svojih snova. Budite strpljivi dok prolazite proces spoznaje.
Zdravlje i moral

Ovaj mjesec bit će vam teže no ikada da se pokrenete i počnete vježbati i to iz jednostavnog razloga: dosađujete se! Pokušajte promijeniti svoj stav prema vježbanju. Šetnja, vožnja bicikla ili plesanje jednako je dobro, važno je da budete aktivni.
Savjet

Svaki dan odvojite trenutak za sebe i tada se posvetite onome što je samo za vas, u čemu uživate. To može biti nešto jednostavno, poput šalice čaja ili odmora i sanjarenja.

Izvor: Horoskop