Home Mjesečni horoskop svibanj RAK – mjesečni horoskop

RAK – mjesečni horoskop

rak

RAK – horoskop svibanj 2019.

Ljubav i veze

Svibanj 2019. godine neće biti lagan mjesec za Rakove kada je u pitanju ljubavni život. Imat ćete puno dvojbi tijekom prvih 15 dana svibnja. Ono zbog čega ste bili nezadovoljni prije, sada je samo još jače izraženo, posebno ako je vaš odnos narušen. U ovom periodu Rakovi će razmišljati više o sebi i imat će čitav niz tajnih zanimacija, bit će usmjereni na sebe, možda će razmišljati o partneru ili partnerici koja im može pomoći u karijeri ili poboljšanju društvenog statusa. Neki će uletjeti u tajnu aferu, možda s osobom s posla. Situacija neće izgledati sjajno, posebno ako je jedno od partnera u braku. Drugi dio mjeseca je povoljniji za ostvarenje ljubavnih čežnji. Mars 16. svibnja 2019. godine ulazi u Raka i mogli bi imati više hrabrosti ili ćete biti preplavljeni erotičnim željama. Te želje mogu se pojaviti iznenada i to prema nekome tko vam je u krugu prijatelja ili poznanika godinama. Rakovi koji su u braku moći će iskoristiti povoljan period u drugoj polovici svibnja 2019. godine i ostvariti dogovor oko zajedničkih ulaganja ili projekata, što do sada nisu uspjeli.

Posao i novac

Mlad Mjesec 5. svibnja 2019. godine događa se u kući društveno-profesionalnih grupa i prijatelja. Sunce vlada vašom kućom zarađenog novca, pa možete očekivati da vam se ukažu nove prilike za grupne projekte. Možda ćete na svoju materijalnu situaciju gledati na drugačije. Očekujte ponude za nove suradnje, iako se možda neće odmah realizirati. Privući ćete osobe koje imaju zajedničke interese, možda čak i one koje mogu podržati vaše ideje i financirati vaše projekte. Mars, planeta koja vlada vašom kućom karijere, ambicija i društveno-profesionalnog ugleda, ulazi u Raka 16. svibnja 2019. godine. To donosi povoljan period za vašu karijeru ili za pronalazak novog posla. Neki Rakovi će postati poduzetnici. Savjetujemo da ne žurite s donošenjem odluka, dobro procijenite nove prilike i pazite kakav dojam ostavljate o sebi. Nemojte se koncentrirati na to kakvu sliku ostavljate o sebi, nego o svojim sposobnostima.

Zdravlje i moral

I dalje će biti prisutna napetost, posebno u prvoj polovici svibnja 2019. godine, ali u drugoj polovici mjeseca situacija se popravlja. Nakon 16. svibnja 2019. godine, uz prisustvo Marsa u Raku imat ćete više energije i lakše ćete se suočavati s poteškoćama. Iako će vas emocije katkada preplaviti, i dalje ćete osjećati potrebnu za neovisnosti, za samostalnim djelovanjem i ukazat će vam se prilika da to ostvarite. Željet ćete raditi stvari drugačije nego do sada, pa bi zbog tog mogli doći u centar pažnje. Svaki puta kada pomaknete vlastite granice bit ćete motiviraniji i imat ćete više volje da ostvarite svoje želje. Ako imate starijih zdravstvenih poteškoća tijekom ovog mjeseca naći ćete rješenja.

Savjet

Svoje mišljenje nemojte nametati drugima, jer bi mogli narušiti odnose, na privatnom i poslovnom polju. Mislite i na druge!

Izvor: Horoskop