Home Mjesečni horoskop kolovoz VODENJAK – mjesečni horoskop

VODENJAK – mjesečni horoskop

vodenjak

VODENJAK – horoskop kolovoz 2018.

Ljubav i veze

Do 23. kolovoza 2018. godine Sunce prolazi kroz kuću partnerstva Vodenjaka, a nakon tog  ulazi u kuću intimnosti i zajedničkih sredstava. Na svijetlo dana donosi niz starijih problema koji se moraju razriješiti. S retrogradnim Merkurom, vladarem kuće ljubavi, u kući partnerstva Vodenjak a, komunikacija ne teče s lakoćom. Voljena osoba mogla bi nabrajati niz stvari koje ste tajili i koje su se nakupile tijekom godina. Imajte na umu da negiranje ovaj puta neće pomoći, koliko god uporni bili. Voljenu osobu nećete više moći zavarati. Pokušajte biti iskreni i dokažite da možete drugačije. Jedino tako možete poboljšati stvari. Pomrčina Sunca 11. kolovoza 2018. godine aktivira upravo kuću partnerstva Vodenjaka i otvara vrata novim stvarima. Zato neće biti teško promijeniti stvari u braku, ako obratite više pažnje na potrebe voljene osobe. Moguća je i rastava, ako ste u braku koji više ne funkcionira i odabir ulaska u novu vezu. Neki Vodenjaci odlučit će se za brak ili će preuzeti više obaveza u ljubavnom životu. Ako niste u vezi, pomrčina Sunca donosi okolnosti u kojima ćete upoznati zanimljive osobe, ali nemojte žuriti s obavezivanjem do zadnje dekade kolovoza 2018. godine.

Posao i novac

Jupiter, Velika Sreća, vlada u kući karijere i društvenog ugleda, ali u prvoj dekadi mjeseca je u kvadratu sa Suncem. Nakon toga, krajem mjeseca, u kvadratu je s Merkurom. Najviše uspjeha imat ćete u grupnim projektima, kroz suradnje i širenje društvenog kruga, ali imat ćete poteškoća s prihvaćanjem tuđeg mišljenja. Do svađa može doći zbog ulaganja, zatim oko zajedničkih sredstava i korištenja istih. Možda će se pojaviti misao da vas drugi koče na neki način ili da previše vremena ulažete u poslovna partnerstva. Pomrčina Sunca 11. kolovoza 2018. godine donosi dobar utjecaj na suradnje, možda i raskidanje suradnji koje više nisu dobre i tako stvaranje mjesta za nove. Jupiter vlada kućom zarađenog novca Vodenjak, zajedno s Neptunom. Tijekom kolovoza 2018. godine ove su planete u harmoničnom aspektu. Donose vam dobru intuiciju i inspiraciju. Može doći do stvaranja iluzija oko poslovnih projekata i dobiti koje vam mogu donijeti. Nemojte odustati od svojih ideala, snova i nada, ali budite oprezni kada se radi o ulaganju novca. Bilo bi mudro da smislite plan B, jer ovaj mjesec može doći do neočekivanih troškova, češće nego inače. Nakon 23. kolovoza 2018. godine novčana situacija se popravlja.

Zdravlje i moral

Unutarnji nemir može biti intenzivan, iz čega slijedi hirovito, nepredvidljivo ponašanje, posebno u drugom dijelu kolovoza. To se može loše odraziti na vaš imuni sustav. Zbog toga odaberite zdravu prehranu i pojačajte unos vitamina. Odvojite vrijeme u kojem ćete se posvetiti stvarima u kojima uživate kako bi se bolje osjećali.

Savjet

Neka partnerski odnosi bilo koje vrste budu prioritet i budite otvoreni za tuđe ideje , način razmišljanja i potrebe.

Izvor: Horoskop