Home Mjesečni horoskop kolovoz VODENJAK – mjesečni horoskop

VODENJAK – mjesečni horoskop

vodenjak

VODENJAK – horoskop kolovoz 2019.

Ljubav i veze

Mlad Mjesec 31. srpnja 2019. godine aktivira vašu 7. kuću (veze i brak), a Mlad Mjesec 30. kolovoza aktivira vašu 8. kuću (intimnost). U vašoj 7. kući su Merkur (od 11. do 29. kolovoza), Mars (do 18. kolovoza), Venera (do 21. kolovoza) i Sunce (do 23. kolovoza). Sve te planete prelaze u vašu 8. kuću u drugom djelu mjeseca. Kolovoz 2019. godine je najbolji period za ulazak u vezu koja može postati dugotrajna, ali i za pozitivne promjene, ako ste u vezi. Dobro ćete se sporazumijevati i sada je prilika da razriješite stare nesuglasice i da ponovno uspostavite obostrano povjerenje i da se više zbližite. Ako želite sklad u vezi, recite voljenoj osobi što želite, što vas čini sretnim i pitajte voljenu osobu ista pitanja. U drugom djelu mjeseca može doći do nesporazuma. Možda će roditelji ili neki član obitelji ili kruga bliskih prijatelja trebati vašu pomoć, ali ne jednom, nego sve više i više. Voljena osoba može se osjećati zapostavljeno i to može, u tom slučaju, biti uzrok svađa.

Posao i novac

Najviše dobiti dolazi kroz suradnje tijekom kolovoza 2019. godine. Mlad Mjesec 31. srpnja i 30. kolovoza 2019. godine otvaraju vrata za nova partnerstva, nove ugovore, dogovore, projekte ili za raščišćavanje svega što vam više ne koristi i na što gubite samo vrijeme i energiju, bez ostvarenja dobiti. Situacija će vas natjerati da mijenjate pristup, da budete pragmatičniji, da bolje procjenjujete, iako bi mogli biti skloni iluzijama ili sanjarenju o idealnom poslu koji vam donosi veću zaradu. Merkur završava retrogradno kretanje 1. kolovoza, a Jupiter 11. kolovoza. To znači da će dogovori ili projekti koji su stajali neko vrijeme konačno pokrenuti se, iako polako. Možda ćete okupiti novu ekipu, pronaći investitore ili zainteresirane za vrstu posla kojim se bavite i puno lakše ćete doći do sredstava za veće projekte. Ako ste zaposleni, drugi dio mjeseca donosi dobit, možda dobijete dodatak na plaću. Ako ste nezaposleni, mogućnost pronalaska novog posla dolazi preko poznanika, ali vaša financijska očekivanja mogu biti prevelika. Potencijalne poslove nemojte odbiti samo zato što mislite da je plaća predaleko od idealnog. Ako pokažete da ste prilagodljivi, mogli bi se ugodno iznenaditi.

Zdravlje i moral

Tijekom kolovoza 2019. godine bit ćete popularni i posebne interakcije podići će vaš moral, te probuditi vaš optimizam i osjećaj pripadnosti. Sve će izgledati kao da ima svoj smisao, čak bi mogli uvidjeti dublju svrhu svega, duhovnu, a to će vam donijeti ispunjenje i poletnost. Zdravstveno stanje je bolje nego prethodnih mjeseci, možda prolazite fazu iscjeljenja. Zato je dobro da odvojite vrijeme za opuštanje i odmor, općenito da odredite prioritete i reorganizirate svoj život. Uran, vladar Vodenjaka, kreće retrogradnim hodom 12. kolovoza i gura vas prema korijenima i obitelji, tjera vas da poradite na bliskim odnosima i da se pomirite s prošlosti.

Savjet

Odvojite dovoljno vremena da raščistite svoju financijsku situaciju, da sagledate stvari na nov način prije nego što donesete odluke koje će se odraziti na vašu budućnost!

Izvor: Horoskop