Home Mjesečni horoskop travanj VODENJAK – mjesečni horoskop

VODENJAK – mjesečni horoskop

vodenjak

VODENJAK – horoskop studeni 2020.

Ljubav i veze

Merkur, vladar kuće intimnosti Vodenjaka, prolazi kroz kuću komunikacije između 11. i 27. travnja 2020. godine. Kroz istu kuću prolazi i Sunce (vladar kuće veza i braka Vodenjaka) od 19. travnja. To je povoljan period za razgovore o osjetljivim temama vezano za vaš odnos. Neki Vodenjaci znaju kako osvojiti srce osobe koja im se sviđa i približiti joj se, što vodi prema novoj ljubavnoj vezi. Nakon 24. travnja neke teme mogu izazvati napetu atmosferu, pa čak i svađe. Najveći razlog za takve svađe je novac, trošenje zajedničkog novca i budući planovi, a možda i karijera. Savjetujemo da budete strpljivi, pošteni i prilagodljivi. Kada Saturn uđe u vašu kuću obitelji, prošlosti i emotivnih korijena, morat ćete se posvetiti temeljima na kojima ste gradili svoj brak. Ako niste zadovoljni svojim životom, zapitajte se što nedostaje i što bi se trebalo promijeniti da se kod kuće osjećate da ste na svom terenu i ugodno. Utjecaj planeta u ovom periodu pomaže vam da se zbližite s voljenom osobom i da zajedničkim snagama nađete rješenja. Slobodne Vodenjake privlačit će osobe s ozbiljnim interesom. Veza koju sada započnete može vam pomoći da zacijelite stare rane.
Posao i novac

Od 4. travnja Vodenjak ulaze u novi profesionalni ciklus. Tada se formira Jupiter – Pluton konjunkcija u kući karijere Vodenjaka. Pred vama su neočekivane prilike za razvoj poslova i širenje društveno – poslovnih krugova poznanstva, za nove projekte ili za ponovno pokretanje starog projekta. To uključuje i online aktivnosti, poput web stranica, online usluga i slično, a to uključuje i moguće investiranje u tehnologiju. Dobit vam dolazi i kroz timski rad, projekte koji uključuju više osoba ili kroz zajednice. S druge strane, prijatelj vam može priskočiti u pomoć i napravit nešto za vas što bi vama oduzelo puno vremena. Važno je da prošlost ostavite iza sebe, da se pomirite s prošlosti (ako još niste) i da otpustite ono što vas je ograničavalo do sada. Neki Vodenjaci kreću s fazom priprema i stvaranja novih projekata koji će se realizirati nešto kasnije. Što se novca tiče, troškove morate prilagoditi primanjima i ne trošiti preko svojih mogućnosti. Budite oprezni, posebno ako imate dugova. Odredite prioritete. Bilo bi dobro da sve stavite na papir. Voljena osoba možda će više zarađivati, ali može doći do svađa krajem mjeseca zbog sudara ega.
Zdravlje i moral

Novih tegoba ne bi trebalo biti, ali pripazite na prehranu i izbjegavajte bilo kakva pretjerivanja. Stariji zdravstveni problemi mogli bi vas iscrpljivati i izazvati strahove krajem mjeseca. Nemojte improvizirati nego se uputite specijalisti. Prijatelj ili prijateljica preporučit će vam nekog ili uočiti neke važne detalje koje ste propustili.

Savjet

Budući da Mars, vladar vaše kuće komunikacije, prolazi kroz Vodenjak 31. travnja 2020. godine, pripazite na svoje ponašanje i nemojte nametati svoje mišljenje. U konačnici takvo ponašanje najviše će naštetiti vama.

Izvor: Horoskop