Home Mjesečni horoskop svibanj VODENJAK – mjesečni horoskop

VODENJAK – mjesečni horoskop

vodenjak

VODENJAK – horoskop svibanj 2020.

Ljubav i veze

Potreba da se mentalno povežete s drugima postaje snažnija pod utjecajem Sunce – Merkur konjunkcije, 4. svibnja 2020. godine. Samim time poboljšat će se vaše vještine komunikacije. U ovom periodu neke osobe mogu reći nešto o vašem ljubavnom životu kako bi izazvali vaše reakcije, a vi bi mogli planuti zbog toga izgubiti samokontrolu. Komunikativan Merkur sada se sporo kreće u Biku, što bi za vas moglo biti frustrirajuće sada kada tražite odgovor na važno pitanje. Situacija će se ubrzati kada Merkur uđe u Blizance 11. svibnja. Pripazite, nemojte skakati pred rudo! Dopustite voljenoj osobi ili osobi do koje vam je stalo da na svoj način ispriča svoju priču. Sunce udružuje snage s Blizancima 20. svibnja i u narednim tjednima tražit ćete zabavu i slobodu. Na prirodan način odigrat će se cijela situacija i jedno drugom dati ćete više slobode. Fizička udaljenost ne znači i emotivnu udaljenost. Mlad Mjesec u Blizancima 22. svibnja poboljšava komunikaciju i podsjeća vas da je slušanje jednako važno kao i pričanje. Možda vam neće biti lako koncentrirati se budući da vam mislima leti puno toga, ali poželjan je odabir jedne teme.
Posao i novac

Početkom svibnja 2020. godine koncentrirat ćete se na pitanja stabilnosti i sigurnosti. Sunce susreće Merkura 4. svibnja i donosi vam veću jasnoću oko pitanja sigurnosti, a tri dana poslije pridružuje im se pun Mjesec iz Škorpiona. To će se odraziti na vašu karijeru, profesionalnu situaciju i na društveni ugled. U sigurnoj ste i financijski stabilnoj situaciji profesionalno i moći ćete ostvariti planirane promjene. Morati ćete razraditi razna pitanja i na putu ste prema dubljim otkrićima. Retrogradan Saturn je u Vodenjaku, 10. svibnja, i tu ostaje do 1. lipnja 2020. godine, a tada ulazi u Jarca. Krajem ožujka morali ste preuzeti više obaveza a ovo sada je faza osvrta prema sebi, faza osobnih promjena i prilika da razmislite o lekcijama, da ih usvojite, zatim da poradite na sebi i da ostvarite promjene koje su najbolje za vas. Venera je retrogradna od 12. svibnja i vi tada ulazite u fazu kreativnosti, buđenja strasti i autentičnosti. Oko nečega što želite ćete se predomišljati. Budite kreativni i otkrijte što točno želite. Tome doprinosi retrogradan Jupiter iz Jarca, 14. svibnja, i ponovno vas povezuje sa snovima od kojih ste gotovo odustali. Možda nemate sve odgovore, ali imajte vjere u sebe, vjerujte svojoj duši i viziji i bit ćete vođeni do manifestacije. Mlad Mjesec u Blizancima 22. svibnja i ulazak Merkura u Raka 28. svibnja nude vam priliku da se povežete s unutarnjim djetetom. Možete zarađivati za život radeći ono što volite.
Zdravlje i moral

Krajem prvog tjedna svibnja 2020. godine imat ćete puno energije i bilo bi dobro da se posvetite fizičkim aktivnostima. Možete uživati i u šetnji i razgovoru s dragom osobom.

Savjet

Vrijeme je za promjene kada se radi o raspolaganju novcem i energijom. Pregledajte stanje računa i isplanirajte štednju.

Izvor: Horoskop