Home Mjesečni horoskop studeni VODENJAK – mjesečni horoskop

VODENJAK – mjesečni horoskop

vodenjak

VODENJAK – horoskop studeni 2019.

Ljubav i veze

Ljubav..To je velika riječ! To je velik ideal! To je od velike važnosti! Ljubav će vam biti prva i najvažnija. Venera u Strijelcu koju podržava Jupiter osvježit će vaš ljubavni život tijekom studenog 2019. godine. Željet ćete ostvariti promjene već u prvom tjednu. Nećete se moći požaliti. Ljubav će biti odmor za vas, opustit ćete se u društvu voljene osobe. Odjednom ćete sve bolje shvatiti. Ovakva spoznaja promijenit će vaš život i život najmilijih. Poradite na komunikaciji i pripazite na agresivne ispade. Neke osobe bit će spremne poduzeti sve kako bi vas spustile na dno. Energiju nemojte trošiti na takve rasprave. U obitelji su moguća iznenađenja u prvoj dekadi mjeseca, što će se odraziti na ljubavni život, ali neće stvarati nepremostive poteškoće. Ako ste slobodni i želite vezu, obratite pažnju na način komunikacije i na vaš pristup. Do 20. studenog je povoljan period za pronalazak nove ljubavi.

Posao i novac

Tijekom studenog 2019. godine suočit ćete se s nizom izazova u profesionalnom životu. Mars u Vagi pravi pozitivan aspekt s vašim Suncem, povećava vašu energiju i istinsku diplomaciju. Ono čega se uhvatite, vrlo brzo će se razvijati. Pokazat ćete svima kako je moguće vlastitim trudom i zalaganjem ostvariti promjene. Dakle, bit ćete uzor drugima! I ne samo to, privući ćete pažnju u društvu, a tko bi to pomislio za osobu poput vas, koju ne zanima samo profit, nego dobrobit svih. U prvoj dekadi mjeseca poradite na svojim idealima, nakon tog karijera će zahtijevati puno vašeg vremena i rada. Bit ćete ambiciozni, čak previše i morate odrediti prioritete i ostvariti kompromise. Krug prijatelja i poznanika bit će izvor za nove prilike. U trećoj dekadi pozitivan aspekt Jupitera i vašeg Sunca pomoći će vam u novim projektima.

Zdravlje i moral

Ono što je dobro ovaj mjesec je, da što više radite na nečemu, još više ćete željeti napraviti. Na primjer, što više vježbate, još više ćete željeti vježbati. Isto je i sa zdravom prehranom. Neka vas to inspirira! Ako vam se učini da stojite na mjestu i da nema pomaka, shvatite da radite sve dobro do sada i samo nastavite! Dobro bi vam došla masaža.

Savjet

Na svim poljima mogli bi se povremeno dosađivati. Zato savjetujemo da se dovoljno odmarate, jer nemate neograničenu količinu energije. Planete vaš šalju izazove i morat ćete propitati neke stvari, a od nekih odustati.

Izvor: Horoskop