Home Mjesečni horoskop svibanj VODENJAK – mjesečni horoskop

VODENJAK – mjesečni horoskop

vodenjak

VODENJAK – horoskop svibanj 2019.

Ljubav i veze

Sunce, vladar kuće veza Vodenjaka, prolazi kroz vašu 4. kuću (dom, obitelj, prošlost, temelji emocija) sve do 21. svibnja 2019. godine i Merkur, planeta koja vlada vašom 5. kućom (ljubav, flertovi) i pravi mu društvo između 5. i 21. svibnja 2019. godine. U prvoj polovici mjeseca bit ćete melankolični, introvertni i progonit će vas prošlost, razmišljat ćete o bivšoj ljubavi. Ako niste u vezi, nisu sjajni izgledi za upoznavanje nove ljubavi, a razlog tome može biti upravo to što i niste zainteresirani za nekakav novi ljubavni početak ili za ljubavne igrice. Onima koji su u braku značit će podrška voljene osobe i uživat će u društvu voljene osobe. Ako na situaciju gledamo iz nekog drugog ugla, unatoč nesporazumima početkom mjeseca, obitelj može imati pozitivnu i značajnu ulogu na vaš ljubavni život. Ako niste u vezi, mogli bi upoznati privlačnu i atraktivnu osobu pri obiteljskom okupljanju. Sunce i Merkur 21. svibnja 2019. godine stižu u vašu 5. kuću (flertovi, ljubav). To znači da ćete biti boljeg raspoloženja, a voljena osoba naći će način da vas trgne. Mnogi Vodenjaci, bilo da su u braku ili sami osjetit će snažan impuls za isprobavanjem nečeg novog u svom seksualnom životu. Neki će pristati na nevine igrice i flertove, drugi će se upustiti u razne paralelne veze uz visok rizik komplikacija i problema koji dolaze usput.

Posao i novac
Planetarni tranziti tijekom svibnja 2019. godine povoljni su za obiteljski život i za privatne stvari, ne za napredak na profesionalnom polju. Morati ćete se posvetiti sebi kako bi razriješili brojne prepreke koje ste si sami nametnuli. U prvom dijelu mjeseca napredak u grupnim projektima će teći polagano, uglavnom zbog nesporazuma i različitog mišljenja. Ako surađujete s prijateljima, mogli bi se razočarati i možda je vrijeme da povučete ručnu i da ozbiljnije razmotrite planove za budućnost. Mars aktivira kuću posla i zdravlja, 16. svibnja 2019. godine i podržava vas kada se radi o tome da dokumente dovedete u red, ali i kada morate posvetiti više pažnje detaljima na temelju kojih se možete istaknuti među drugima, ako sve dobro posložite. Drugi dio mjeseca donosi priliku da razriješite stvari koje su se odigravale iza zavjese i sprječavale vas da napredujete u karijeri. Savjetujemo da iskoristite svoju intuiciju, posebno kada se radi o novcu. U zadnjim danima mjeseca mogli bi posegnuti za pozajmicom ili za brzom i lakom zaradom, ali Imajte na umu da je to zavaravajuće i da vas vodi samo u nevolje.
Zdravlje i moral
U prvoj polovici svibnja 2019. godine emotivna zbrka se ne smiruje i zato odvojite vrijeme za sebe, za ono što proživljavate, tražite pomoć stručne osobe ili otvoreno razgovarajte s voljenom osobom, ako mislite da vas može razumjeti. Trebat će vam više odmora i vremena da razradite na svemu što vam se nakupljalo tijekom vremena. Razni strahovi mogu isplivati na površinu, većina ih je povezana s pitanjem osobne vrijednosti. U drugom djelu mjeseca situacija se smiruje, bit ćete kreativniji, pa tako i u pronalasku rješenja za probleme koji vas brinu. Uključite se u aktivnosti koje vam odgovaraju i koje vas opuštaju, zajedno sa prijateljima, bliskim osobama i s voljenom osobom. Mogli bi se ponovno posvetiti starom hobiju. Nekima može nedostajati vitamina. Savjetujemo da prehranu bazirate na više voća i povrća.
Savjet
Potrudite se kako bi ostvarili harmoničnu atmosferu u svom domu! Trebat će vam podrška članova obitelji.

Izvor: Horoskop