Home Mjesečni horoskop kolovoz JARAC – mjesečni horoskop

JARAC – mjesečni horoskop

jarac

JARAC – horoskop kolovoz 2019.

Ljubav i veze

Jarac Kolovoz 2019. godine je idealan period za ostvarenje veće bliskosti, većeg obostranog povjerenja, za dogovore oko zajedničkih ulaganja i općenito za povezivanje na dubljoj razini. Zanimat će vas samo ozbiljna veza. Bit ćete hrabriji i otvorenije ćete razgovarati o osjećajima. Sada ste spremni otvoriti se i pokazati svoju ranjiviju i strastveniju stranu. Mlad Mjesec 31. srpnja, kao i planete iz vaše 8. kuće (intimnost, ali i transformacija), potiču bliskost, dublje povezivanje i nove veze. Stari nesporazumi, sukobi i sumnje sada se mogu ostaviti iza kako bi odnos mogli podići na višu razinu. Situacija se može okrenuti na bolje za većinu Jarčeva, ako odnos nije jako narušen ili više nema ljubavi. Ako stvari sagledamo iz drugog kutka, možemo reći da će mnogi parovi prolaziti kroz period transformacije i promjena. Jarac koji traži novu ljubav, predomišljat će se, posebno nakon 12. kolovoza kada Uran kreće retrogradno kroz kuću ljubavi Jarca. Izgledno je da ćete imati avantura koje neće potrajati, ali će biti intenzivne i stimulirajuće. Nemojte trošiti previše novca kako bi ostavili dobar dojam.

Posao i novac

Venera, planeta koja vlada karijerom i ambicijama Jarca, je u vašoj 8. kući (zajednička sredstva, naslijeđe, dugovi) do 21. kolovoza. Merkur, vladar kuće posla Jarca, prolazi kroz istu kuću između 11. i 29. kolovoza. Dobar je period za reorganizaciju poslovnih aktivnosti i za uklanjanje projekata koji više ne donose dobit ili uvođenje noviteta i ponovno plasiranje. Bilo bi dobro da odredite prioritete. Potrudite se shvatiti što je najbitnije i što vam može pomoći da ostvarite napredak u karijeri. Možda se odlučite za potpunu promjenu smjera. Mlad Mjesec 31. srpnja 2019. godine i Pun Mjesec 15. kolovoza 2019. godine aktiviraju kuće novca Jarca. Iskoristite ove dobre energije i uvedite promjene kako bi što bolje upravljali svojim sredstvima. Mogli bi otplatiti neke dugove. Jedino trebate pripaziti da vi ne ulazite u veće dugove zbog želje za većim investicijama. Povoljan je period za one pred kojima je podjela dobara ili izlazak iz udruženja. Voljena osoba sklona je pretjerano trošiti novac. Pokušajte utjecati na njen ili njegov način razmišljanja na diplomatski način.

Zdravlje i moral

Merkur i Jupiter, planete koje vladaju kućom zdravlja Jarca, završavaju retrogradno kretanje 1. i 11. kolovoza 2019. godine. To znači da će se neke stvari razjasniti, poput nejasnih ili ponovljenih dijagnoza, sada će biti potpune ili ćete naći nove tretmane i načine liječenja. Zdravlje će se znatno popraviti onima koji imaju starijih poteškoća. Optimističnije ćete gledati na život. Nakon 18. kolovoza trebali bi više vježbati, odlučite se za pustolovinu u svom životu i proširite vidike. Ako odete malo iza vaših uobičajenih ideja, osjetit ćete više slobode i iznenadit ćete se spoznajom da postoji više mogućnosti vama pred nosom i da ih do sada niste uočavali.

Savjet

Uzmite vremena za istraživanje unutarnjeg svijeta i duše, pomirite se sa sobom i s promjenama koje su neizbježne!

Izvor: Horoskop