Home Mjesečni horoskop travanj JARAC – mjesečni horoskop

JARAC – mjesečni horoskop

jarac

JARAC – horoskop travanj 2020.

Ljubav i veze

Jupiter – Pluton konjunkcija iz Jarca, 4. travnja 2020. godine, označava novi ciklus za Jarce. Mnogi će imati potrebu ponovno razmotriti svoje planove za budućnost i odustati od određenih stvari i situacija, što će imati direktan utjecaj na ljubavnu vezu. Preživjet će samo one veze koje su izgrađene na solidnim i iskrenim temeljima i u kojima se poštuje potreba partnera za individualnosti i slobodom. S druge strane, oni koji su spremni mijenjati svoje ponašanje uživat će u harmoničnom odnosu i popravit će brak ili vezu ili će im se ukazati prilika da upoznaju novu osobu s kojom će izgraditi vezu o kakvoj su mogli samo sanjati. Od 19. travnja Sunce boravi u kući ljubavi Jarca, a Merkur od 27. travnja. Vaš ljubavni život bit će intenzivniji. U zadnjoj dekadi mjeseca komunikacija se poboljšava a strasti se rasplamsavaju, čak i kod parova koji su duže zajedno. Neke Jarce ponijeti će fizička ljepota i mogli bi se zbog toga naći u kompliciranim situacijama ili u dubljoj i ozbiljnijoj vezi nego što su to mogli i zamisliti.
Posao i novac

Pred vama je jako puno posla i morat ćete ulagati puno truda i vremena, pa i prihvatiti dodatne poslove koje možda smatrate da nisu vaša dužnost. Venera, vladar kuće karijere Jarca, je u 6. kući (posao) Jarca i pomoći će vam da pronađete zadovoljstvo u obavljanju poslova i volju za razmatranje dugoročnih projekata koji vam mogu donijeti materijalno i emotivno zadovoljstvo. Nekim Jarčevima projekti donose bolji društveno – profesionalan ugled. Iskoristite tranzit Venere kroz vašu kuću posla kako bi osmislili što bolje strategije i izoštrili svoje vještine, a s time došli i do boljeg položaja na poslu ili našli bolje plaćen posao. Prolazak Marsa kroz vašu kuću zarađenog novca, od 31. ožujka, ukazuje na materijalnu pomoć od članova obitelji ako ste imali novčanih poteškoća. Između 25. i 27. travnja mogli bi dobiti neočekivanu dobit. Aspekt koji prave Jupiter i Pluton u Jarcu imaju utjecaj na vaš društveni život, na poslovne projekte i online aktivnosti. To znači da bi od 4. travnja 2020. godine mogli ući u novu profesionalnu fazu koja uključuje online poslove, suradnje s organizacijama, udrugama, društvene ili humanitarne projekte itd.
Zdravlje i moral

Jupiter – Pluton konjunkcija, 4. travnja 2020. godine, ukazuje na činjenicu da promjene prvo morate pokrenuti unutar sebe da bi se promjene pokrenule i izvana. Mnogi će biti otvoreniji prema duhovnosti u potrazi prema većem skladu, prvenstveno sa samim sobom, kristaliziranju pravih ciljeva i pronalasku pravog puta do realizacije tih ciljeva. Treba vam više odmora i opuštanja. Posvetite se hobiju, ako ga imate ili nečemu što vam pričinja zadovoljstvo. To može biti šetnja, ples i slično, samo budite zaigrani i opušteni i osjećat ćete se preporođeno.

Savjet

Izađite iz svog oklopa, družite se i pokažite se drugima u novom svjetlu! Osobe oko vas mogu vam pomoći da nadiđete niz unutrašnjih ograničenja koja su vas sputavala.

Izvor: Horoskop