Home Mjesečni horoskop svibanj JARAC – mjesečni horoskop

JARAC – mjesečni horoskop

jarac

JARAC – horoskop svibanj 2019.

Ljubav i veze

Tijekom svibnja 2019. godine 5. kuća Jarca je vrlo aktivna (kuća ljubavi, flerta, užitka). Uz Urana ovdje se nalazi Sunce (do 21. svibnja 2019. godine), Merkur (između 5. i 21. svibnja 2019. godine) i Venera (od 15. svibnja 2019. godine). Povrh svega 16. svibnja 2019. godine Mars aktivira kuću veza Jarca. U ovakvim astrološkim okolnostima, vaš je ljubavni život jako intenzivan i pun neočekivanih događaja i neodoljive privlačnosti. Mlad Mjesec 5. svibnja 2019. godine utječe na vašu 5. kuću i donosi romantičnije raspoloženje, dirljive izjave osjećaja, strastvenu privlačnost i razotkrivanje seksualnosti. Kreativni ste i puni inspiracije pri izražavanju onog što osjećate, iako bi u prvom djelu mjeseca mogli biti ljubomorni, posesivni i slično. Ovo je povoljan period i za Jarce koji su u vezi ili braku i za Jarce koji traže novu ljubav. Ljubav donosi optimizam koji duže vremena niste imali. Možda nakon dužeg perioda konačno sada osjećate ljubav, prihvaćanje, privlačite potencijalne partnere s lakoćom, ali i budite interes kod voljene osobe ako ste u braku. Pun Mjesec 19. svibnja 2019. godine kod nekih Jarčeva donosi više važnosti kada se radi o ulozi koju imaju u životu drugih, uključujući i njihov ljubavni život, brak i slično. Ako ste u vezi u kojoj nema ravnoteže između davanja i primanja, vrijeme je da razmislite želite li dalje nastaviti tako.

Posao i novac

Svibanj 2019. godine donosi turbulencije na poslu. Ako ste imali neprilika prije na poslu, neslaganja, svađa ili čak sud, sada će se ponovno aktivirati ti stari problemi. Neki Jarčevi željet će napustiti svoj posao, ali neće moći zbog trajanja ugovora koji su potpisali, što donosi sukobe i stres. Neki Jarčevi mogu dobiti otkaz ili biti premješteni na radno mjesto koje ugrožava njihova prava. U kakvoj god situaciji da se nalazite, nemojte žuriti s donošenjem zaključaka i odluka iako bi željeli da se sve što prije okonča. U drugoj polovici mjeseca stvari polako sjedaju na svoje mjesto, situacija se razjašnjava i mogli bi potpisati ugovor koji vam bolje odgovara. Ako tražite posao, između 17. i 19. svibnja 2019. godine mogli bi dobiti neočekivanu ponudu. Može se raditi o ponudi za privremen posao, kratkoročan, ali koji donosi dobar priljev novca, što će vam odgovarati. Jarčevi koji imaju posao bez radnog vremena, koji rade kao freelanceri, koji se bave umjetnošću, zabavom ili oni koji žele plasirati novi proizvod na tržište u periodu su koji im donosi najviše uspjeha.

Zdravlje i moral

Bavit ćete se stvarima u kojima uživate, jer vas to opušta a i tu ste najuvjerljiviji, bilo da se radi o privatnom ili poslovnom životu. Osjećat ćete da više ljubavi pritječe prema vama i otkriti ćete da vas neke nove stvari ispunjavaju, posebno kada one uključuju i voljene osobe. Ako imate djecu, ona će biti izvor vaše radosti i zbog njih ćete biti još više aktivni. Savjetujemo da više vremena provedete na otvorenom, u prirodi, bavite se fizičkim aktivnostima. Iskoristite ono najbolje za sebe u ovom periodu i vratite se u formu!

Savjet

Odnosi s članovima obitelji mogu biti dosta napeti, što će se odraziti na vaš ljubavni život. Ti problemi se ne mogu riješiti preko noći, zato morate biti strpljivi i budite spremni za suočavanje s pretjeranim reakcijama!

Izvor: Horoskop