Home Mjesečni horoskop svibanj JARAC – mjesečni horoskop

JARAC – mjesečni horoskop

jarac

JARAC – horoskop svibanj 2022.

Ljubav i veze

Za Jarce, svibanj 2022. izgleda prilično teško u smislu ljubavnog života i veza. U vašem obiteljskom životu može biti raznih problema, ali, s druge strane, imate najbolje uvjete da razriješite neke situacije i postignete oprost. Jarčeva 4. kuća (obitelj, dom, korijeni, emocionalna osnova) postaje sve zaposlenija tijekom mjeseca. Venera – vladar kuće ljubavi i romantike – počinje svoj tranzit kroz vašu 5. kuću 2. svibnja, zatim Jupiter 11. svibnja i Mars, vladar ove kuće, 24. svibnja. Kao rezultat toga, vrlo je vjerojatno da će mnogi neoženjeni Jarčevi odlučiti da je vrijeme da se presele kod onoga koga vole, zasnuju obitelj i imaju djecu. Također se može očekivati ​​povećan interes Jaraca za osobnu sigurnost, stabilnost obitelji i veze s roditeljima. Pod utjecajem ovog astrološkog konteksta dobivate priliku poboljšati razinu udobnosti svog doma zajedno sa svojom boljom polovicom. Također možete zajedno odlučiti da se trebate preseliti negdje drugdje. Budući da je Mjesec vladar 7. kuće Jarca (veze, partnerstva, udruge, brak), za Jarce je važna pomrčina Mjeseca 16. svibnja 2022. iz 11. kuće. Neki parovi mogu doći do prekretnice, možda čak i krize, pogotovo ako trebaju revidirati neke planove za budućnost najvjerojatnije zbog promjena koje su se dogodile na globalnoj razini. Kao rezultat toga, Tarot-horoskop.com savjetuje da učinite sve kako biste izbjegli svađe i nastojite pronaći najbolje rješenje. Nekim Jarčevima pomrčina pogoduje da postanu svjesni činjenice da moraju napraviti značajne promjene u svom odnosu kako bi on mogao nastaviti funkcionirati. Ako ste u takvoj situaciji, Tarot-horoskop.com predlaže da svojoj boljoj polovici napravite ugodno iznenađenje kako biste izvukli vezu iz kolotečine. Samci Jarčevi imaju priliku upoznati ljude koji mogu promijeniti njihov ljubavni život (i ne samo to) na bolje, posebno između 12. i 14. svibnja 2022. godine.
Posao i novac

Merkur – vladar 6. kuće (posao i zdravlje) – je u retrogradnom kretanju od 10. svibnja 2022., točno u 6. kući, a 22. svibnja se vraća u 5. kuću Jarca. Kao rezultat toga, čeka vas izvrstan period da profesionalno zbrojite stvari i odlučite je li posao koji radite ispunjava i predstavlja li vas, je li dovoljno siguran ili dovoljno dobro plaćen. Tarot-horoskop.com također preporučuje da maksimalno iskoristite Merkurovo retrogradno kretanje kako biste reorganizirali svoju aktivnost, optimizirali svoj radni tijek i revidirali svoje profesionalne prioritete kako biste postali učinkovitiji i ne iscrpili se. Važno je imati dovoljno vremena za aktivnosti koje vam pomažu da se opustite, jer potiču vašu kreativnost što vam uvelike pomaže u profesionalnom radu. U ovom astrološkom kontekstu, neki Jarčevi imaju priliku vratiti na stol neke samostalne projekte koje su odgađali i pokušati ih oživjeti. Za druge Jarce, vrijeme je da ozbiljno razmisle o pokretanju neke neovisne težnje ili novog proizvoda ili slično. Venera – vladar Jarčeve 10. kuće (karijera, ciljevi, društveno-profesionalna reputacija) – tranzitira vašu 4. kuću od 2. svibnja 2022., što pokazuje da (još) nije vrijeme da istupate i da se ističete, već da se bavite konsolidacijom osnove na kojoj gradite svoju karijeru. Ako dugoročno radite na novom profesionalnom projektu, astrološki kontekst ovog perioda pomaže vam da ga provedete u praksi. Kada je novac u pitanju, morate biti disciplinirani. Oko 5. svibnja mogli biste dočekati ugodno iznenađenje.
Zdravlje i moral

Merkur – vladar vaše kuće zdravlja – počinje svoje retrogradno gibanje 10. svibnja 2022., što znači da se tijekom posljednje dvije dekade u mjesecu možete osjećati umorno i slabo izdržljivo. Neke starije nevolje mogle bi postati problematične i natjerati vas da posjetite liječnika ili dokazati da trebate usvojiti zdraviji način života. Poslužilo bi vam da više vremena provodite u prirodi i više vježbate. Tako dobivate priliku obnoviti svoju energiju, postići fizičku i emocionalnu ravnotežu, osloboditi frustracije i ljutnje na konstruktivan način. Tarot-horoskop.com preporučuje da nastojite identificirati uzroke ovog potisnutog bijesa, možda uz pomoć terapeuta. Inače riskirate ispade i povrijediti svoje bližnje i drage.

Savjet

Organizirajte se koliko god možete i ustrajte, čak i ako ne postignete rezultate koje očekujete, osobito profesionalno.

Izvor: Horoskop