Home Mjesečni horoskop svibanj JARAC – mjesečni horoskop

JARAC – mjesečni horoskop

jarac

JARAC – horoskop svibanj 2020.

Ljubav i veze

Snažni ste i tihi početkom svibnja 2020. godine. Nemate puno toga za reći, ali ono što kažete može imati snažan utjecaj. Kada Merkur uđe u Blizance 11. svibnja bit ćete spremni otvoriti se i istražiti nove načine komunikacije. Neće vas se prozivati da se ne trudite dovoljno u periodu Merkur – Saturn trigona, 12. svibnja, ali samo zato što se trudite, ne znači da će to biti i uspješno. Na sreću, u ovom periodu razne reakcije neće vas toliko pogoditi. Iza vas je puno dobrih stvari koje ste postigli pa imate o čemu razmišljati kada vam je potrebna inspiracija. Sunce ulazi u Blizance 20. svibnja i tada ćete ozbiljan stav zamijeniti zabavnim. Ovo je sjajan period za šale, zabavu i flertove s osobom koja vam je zapela za oko. Ako ste u vezi, otvorite se za nešto novo, razgovarajte s voljenom osobom o svojim fantazijama i željama. Sunce – Saturn trigon 22. svibnja malo će vam pomoći pri ostvarenju budućih želja i podsjeća vas da uvijek postoji nešto na čemu morate poraditi. Kako želite da vaš ljubavni život izgleda za šest mjeseci ili za godinu dana? Već sada počnite raditi na tim planovima, jer budućnost počinje danas.
Posao i novac

Tijekom svibnja 2020. godine ponovno ćete otkriti kreativnost i strast i krenuti do svoje sljedeće priče o uspjehu. Ali, svibanj donosi neke preokrete i nepredviđene okolnosti. To samo znači da imate dosta toga za razotkriti i spoznati o situaciji u kojoj ste i o sebi. Sunce susreće Merkura 4. svibnja i tri dana poslije pridružuje im se pun Mjesec iz Škorpiona i na površinu izlaze važne istine o vama samima i potrebi da vas okolina prihvaća. Imate samo jedan život i prekratak je da bi živjeli po pravilima drugih. Usudite se biti autentični kada dosegnete svoju inspiraciju. Vaš vladar Saturn retrogradan je u Vodenjaku, utječe na vaše polje prihoda, investicije, vrijednosti i na vaše samopouzdanje. Sada je prilika da razmotrite kako raspolažete vremenom, novcem, energijom i što vam je važno. Iako vam se može činiti da stvari vezano za novac stagniraju, zapravo možete puno toga ostvariti. Budite strpljivi. Novac vrijedi, ali vaš integritet vrijedi više. Cijenite svoju slobodu i u srži ste humanitarac. Ostanite povezani sa svojom srži i istinskim vrijednostima i učvrstit ćete važne odnose, svoje samopouzdanje i svoju sigurnost. Venera vam donosi promjene na poslu ili projektu, možda čak i promjenu posla, nakon 12. svibnja. To se može odnositi i na promjenu rutine i navika. Jupiter vam donosi fazu samospoznaje.
Zdravlje i moral

Kreativni ste tijekom svibnja 2020. godine pa iskoristite tu kreativnost u fizičkim aktivnostima. Imate i dovoljno snažnu volju za to. Kada nakon određenog vremena stanete pred ogledalo, osjećat ćete se sjajno. U zadnjoj dekadi mjeseca mislit ćete da možete raditi dvije stvari odjednom, ali tako nećete obaviti ništa kako treba. Koncentrirajte se na ono što trenutno radite.

Savjet

Razmislite o svim svojim obavezama, rutini i pravilima koje ste sami stvorili i po kojima živite. Napravite popis i donesite odluku o onom što trebate mijenjati. Vrijeme je da neke stvari prekrižite s te liste.

Izvor: Horoskop