Home Mjesečni horoskop kolovoz JARAC – mjesečni horoskop

JARAC – mjesečni horoskop

jarac

JARAC – horoskop kolovoz 2018.

Ljubav i veze

Ljubavni život Jaraca tijekom kolovoza 2018. godine bit će intenzivan, dok Sunce prolazi kroz kuću intimnosti Jarca, sve do 23. kolovoza 2018. godine. Imate potrebu za povezivanjem na višem nivou s voljenom osobom, uz intenzivnije osjećaje. Ozbiljna veza vas zanima. Ako niste u braku, bit ćete spremni za zaruke. Retrogradan Merkur je u napetom aspektu s Jupiterom (smještenim u kući nade za budućnost), do 19. kolovoza, pa razgovori s voljenom osobom neće uvijek teći glatko i mogli bi se razilaziti u mišljenjima. U drugoj polovici mjeseca situacija će se preokrenuti na bolje i naći ćete zlatnu sredinu. Pomrčina Sunca 11. kolovoza događa se u istoj kući, intimnosti. Na tom polju može doći do promjena. Neke veze proći će transformaciju, te ćete moći ponovno graditi od temelja, uz razvoj obostranog povjerenja i odanosti.

Ako ste u lošoj vezi, dobiti ćete snage da raskinete takvu vezu. Venera, planeta koja vlada kućom ljubavi Jarca, 7. kolovoza 2018. godine ulazi u kuću društvenog statusa, dugoročnih projekata i općenito smjerom kojim kročite u životu. To znači da se nekima od vas, koji niste u vezi, može dogoditi da vas privuče osoba koju poznajete i koja ima izgrađenu karijeru i značajnu ulogu, ne samo u krugu prijatelja, nego i šire. Venera pravi kvadrat sa Saturnom, vladarem Jarca i Plutonom, koji se nalazi u Jarcu. To znači da vam ljubav neće biti uzvraćena ili da nećete imati hrabrosti toj osobi priznati da vas privlači. savjetujemo da ne miješate posao sa zabavom. Za sada budite strpljivi. Oni koji žele ući u brak, isto tako, mogu se suočiti s nizom poteškoća i odgoda, čak se može dogoditi da budu odbijeni ili da dobiju uvjete i slično. Budite otvoreni za pregovore, promjene, ali i za ugodna iznenađenja koja vam Uran priprema, budući da je dobro smješten u kući ljubavi Jarca.

Posao i novac

U prvoj polovici kolovoza  2018. godine ulaganje u razvoj posla čini se nemoguće. Nedostatak novca, dužnici koji ne vraćaju dug, niti im se žuri, iako tvrde da su vam prijatelji i slično mogu biti uzrok stagnacije. Neki će se odlučiti za vršenje pritiska, što donosi loše raspoloženje, pa svoju ljutnju mogu izbaciti prema krivoj osobi. Retrogradan Mars prolazi kroz kuću novca Jarca, a nakon 13. kolovoza 2018. godine ulazi u vaš znak, i dalje u retrogradnom hodu. Direktno kreće 27. kolovoza, pa do tada ne preporučujemo ulaganje novca u dom, obitelj ili nekretnine na bilo koji način. Isto vrijedi i za traženje povišice. Pomrčina Sunca 11. kolovoza je, isto tako, znak da budete oprezni s novcem. U krizi bi mogli naći rješenja za neke starije novčane probleme. Dobra vijest je ulazak Venere u 1. polje karijere i društvenog statusa, 7. kolovoza 2018. godine. To je povoljan period za razradu dugoročnih strategija i za širenje društvenog kruga. Bit ćete otvoreniji za nove načine suradnje, lakše ćete preuzimati inicijativu i istražit ćete svoje talente i kreativnost više. U drugom djelu mjeseca imat ćete sreće u igrama na sreću, ali nemojte previše ulagati. Mogli bi dobiti veći zgoditak, ali većina toga otići će na dugove, račune i slično. Nakon 23. kolovoza 2018. godine neki će dobiti parnicu, moguće vezano za posjed ili naslijeđe.

Zdravlje i moral

Tijekom kolovoza 2018. godine postavit ćete si previše ciljeva. Stariji zdravstveni problemi mogu se ponovno aktivirati, može doći do upalnih procesa i slično. Signale koje vam tijelo šalje nemojte ignorirati, posebno ako imate problema sa šećerom, gušteračom ili štitnjačom. Umirite um, dovoljno odmarajte i nemojte se nervirati.

Savjet

Koliko god obiteljski problemi izgledali komplicirano, pokušajte zadržati optimizam i motivirati druge!

 

Izvor: Horoskop