Home DJEVICA – horoskop 2018.

DJEVICA – horoskop 2018.

HOROSKOP DJEVICA 2018.

2018. godina za vas će biti užurbana sa nizom aktivnosti. Imat ćete nebrojeno puno zadataka pred sobom. Neki od vas zatvorit će jedno poglavlje života i to će im bit dovoljno, dok su drugi to već učinili u 2017. i sad nestrpljivo očekuju nov i svjež početak. Ostanite fokusirani na ono što vam je doista bitno i idite za vlastitim ciljevima pod svaku cijenu. Oprez i povremeni preventivni koraci zaštiti će vas od bilo kakvih negativnih događaja. Obzirom da će se Saturn pomicati kroz vaš znak kroz čitavu godinu bit ćete jako opterećeni obavezama i neki će se od vas naći pred slomom ili se osjećati depresivno. Pazite na sebe i zapamtite da život nije uvijek savršen.

 


LJUBAV I BRAK

Svi pripadnici znaka imat će ove godine povoljno okruženje za poboljšanje svog ljubavnog statusa. Oni od vas koji su slobodni, a posebno muški pripadnici znaka, naći će onu pravu i iskrenu, nesebičnu ljubav kojoj se nadaju već dulje. Provest ćete mnoge erotične i senzualne trenutke. Većinu ćete vremena uspjeti držati emocije pod kontrolom i na taj ćete način ojačati sve odnose.  Okolini ćete bit privlačni i lako sklapati nova poznanstva koja će vam donijeti potencijalne životne partnere. Svi ljubavi odnosi koje započnete nakon prve četvrtine godine imaju veće šanse da prežive sve eventualne kasnije negativne trendove. Pokušajte pronaći balans između romantike, zabave i praktične strane života. Kako ćete se povezivati sa partnerom/icom tako će vam i materijalni život bit blagoslovljen. U ljubavnom životu prevladat će osjećaj sigurnosti a obitelj će biti glavni izvor vaše snage i podrške u ovoj godini ali samo ako uspijete ispravno usmjeriti vlastite osjećaje.

 

KARIJERA

Ove ćete godine biti više fokusirani na odnose sa ljudima i na ljubaznost na radnom mjestu. Kroz godinu će većina vašeg uspjeha ali i kvaliteta rada doista i ovisiti o tome koliko se dobro slažete sa kolegama i nadređenima tako da ćete biti na pravom putu. Imate u sebi moć da budete autoritet a ove je godine trebate iskoristiti kako bi prikupili više znanja. Timski će vam rad pomoći pri ostvarenju poslovnih ciljeva. Neki od muških pripadnika znaka ove godine mogu očekivati premještaj unutar poduzeća. Svi ostali također mogu očekivati napredovanja i povišice. Oni od vas koji su dulje na nižim položajima u poduzeću uspet će se na viši rang. Pripazite, nemojte odmah skloniti ljestve po kojima ste se penjali.

 

FINANCIJE

Očekujte veće i značajnije promjene po pitanju financijske situacije. Kroz godinu će prijatelji i rodbina za vas predstavljati dobar izvor inspiracije kada je u pitanju pronalazak novih načina na koje možete više zaraditi. Svi poslovi vezani uz nekretnine u ovoj će vam se godini isplatiti i ići od ruke. Ipak, očekujte poneke neobjašnjive troškove vezane uz djecu i starije članove obitelji stoga na početku godine ostavite nešto novca sa strane. Nemojte dozvoliti da vam emocije vladaju financijama. Budite strogi prema sebi kada su u pitanju uživanje i trošenje na zabavu. Morate tako jer ova godina ne nosi pretjeranu sreću u financijskom smislu. Oni od vas koji imaju vlastito poduzeće shvatit će da je odlično vrijeme za akumulaciju novca. Teže financijske situacije nisu očekivane ove godine a stanje novčanika će biti zadovoljavajuće.

 

ZDRAVLJE

Početkom ćete godine bit u odličnoj kondiciji ali kako će vrijeme prolaziti tako trebate odvojiti vrijeme za odmor i opuštanje. Da bi se osjećali i razmišljali pozitivnije savjetuje se odlazak na kraća putovanja ili kraće godišnje odmore tokom cijele godine. Pozitivnost i optimizam su ono što želite da ove godine prevlada jer će vam te dvije stvari pomoći da napredujete na više polja. Iza ožujka muški pripadnici znaka mogu očekivati poneku zdravstvenu brigu, fizičko će stanje svakako zahtijevati vašu pažnju. Izbjegavajte se previše iscrpiti ali se klonite i previše odmora. Nađite balans u onome što radite i u onome što jedete. Budite odlučni ako se želite riješiti loše navike koja vas proganja zadnjih nekoliko godina. Bolje spriječiti nego liječiti je izreka koje se trebate držati ove godine kada je u pitanju zdravlje.

 

OBITELJ I STIL ŽIVOTA

2018. godina zahtijeva vašu punu pozornost kada je u pitanju obiteljski život. Dobra ravnoteža između poslovnog i privatnog života doprinijet će dobrobiti unutar doma i sreći svih ukućana. Početkom ćete godine morati pristati i na poneki kompromis. Ove ćete godine morati donijeti i nekoliko brzih pa čak i uvredljivih odluka da bi na taj način prekinuli veze sa nekim članovima obitelji. Smjestite se u sredinu situacije i pokušajte sa jednakom pozornošću slušati sve članove kućanstva.


Mjesečni horoskop za 2018.

Siječanj 2018. – Razdoblje sreće i društvenih interakcija. Zdravlje će, kao i ljubavni život, biti ispunjeno osjećajem pozitivnosti. Bit ćete vrlo sretni.

Veljača 2018. – Mjesec pun prilika iz snova kada je u pitanju poslovni život. Odnosi sa kolegama predstavljat će ključ vašeg uspjeha.

Ožujak 2018. – Razdoblje u kojem trebate napraviti detoksikaciju uma, tijela i duše. Seksualnost će biti na vrhuncu. Odlično vrijeme za trudnoću.

Travanj 2018. – Osjetit ćete negativne promjene u vlastitoj osobnosti. Morat ćete se pozabaviti periodima depresije tokom razdoblja djelovanja retrogradnog Merkura. Pobrinite se za mentalno zdravlje.

Svibanj 2018. – Dobit ćete poriv da um ali i dom rasteretite od svega nepoželjnog. Feng Shui može vam pomoći da raščistite životni prostor.

Lipanj 2018. – Mjesec koji će brzo proći i biti ispunjen različitim dešavanjima. Očekujte promjene u karijeri i u vezi. Oni slobodni će se odlično zabavljati.

Srpanj 2018. – Bit će vam testirana kompatibilnost u braku. Očekujte malo drame i u poslovnom životu. Ostanite hladni kada su u pitanju manji problemi.

Kolovoz 2018. – Sjajan period sa puno promjena i novih početaka. Konačno ćete iza sebe ostaviti stare brige i probleme. Pravo je vrijeme da nastavite dalje.

Rujan 2018. – Imat ćete odlične razine energije. Tu energiju iskoristite na konstruktivan način.

Listopad 2018. – Harmoničan period u kojem će vam pažnju okupirati različite stvari. Pazite da vas previše toga ne dovede do kaosa.

Studeni 2018. – Osjećat ćete se zbunjeno. Nemojte donositi nikakve bitne odluke. Radije neke stvari odgodite.

Prosinac 2018. – Budite posebno oprezni jer se očekuju konflikti i u privatnom i u poslovnom životu. I to će proći, naravno.


 

ZAKLJUČAK

Zaposlena godina i u privatnom i u poslovnom dijelu života.