Home Godišnji horoskop

Godišnji horoskop

Godišnji horoskop 2018.

Godišnji horoskop 2018. godina naprosto pršti energijom. Bit će nešto i napetosti – uvijek je bude – ali je ona usko vezana uz višak pozitivne energije. Svu tu spektakularnu energiju možemo dobro iskoristiti na način da je usmjerimo na vlastite sposobnosti koncentracije i na stjecanje boljeg osjećaja o smjeru kojim idemo.
Godinu otvara vrlo moćna konjunkcija Marsa i Jupitera kod konkretnih Škorpiona. To će svim horoskopskim znakovima pomoći da se zadrže na putu kojim žele ići kroz život. Ovaj položaj planeta donosi dodatnu energiju koja će nam davati onu snagu koja je potrebna da prođemo kroz dan, da stvorimo karijeru u dugoročnom smislu i da napravimo prave i čvrste obiteljske planove. Sunce, Venera i Pluton će se udružiti kod pragmatičnih Jarčeva što će i njih i ostale znakove držati prizemljene, realne i nesklone silaženju sa odabranog puta. Imat ćemo povećan šarm i ugodnije društvene interakcije a ujedno i steći nove sposobnosti koje ćemo uvijek moći iskoristiti dalje kroz život.
Jaka društvena svijest pomoći će i nama i svima oko nas. Što god napravili za ljude oko sebe vratit će nam se na drugačiji a u mnogo slučajeva i darežljiviji način. Koliko god to dobro zvučalo, to je tek sekundarna nagrada. Ono što je bitnije je da će nam iskrena namjera da činimo dobro pomoći pri stjecanju karmičkih bodova koji će kad-tad dobro doći. Lunarni čvorovi kod Lavova i Vodenjaka doprinijet će tome da više uživamo u svakom svom potezu, nebitno zbog čega i za koga nešto radimo.

 

2018. godina je stvorena za veliku zabavu i fantastičan napredak. Nemojte trenutka sumnjati u sebe. Idite naprijed!

 

Vatreni znakovi (Ovan, Lav i Strijelac) čitavu će godinu bit kreativni i pokazati svoju inteligenciju. Godina započinje sa Uranom u Ovnu i Merkurom u Strijelcu. Sva tri retrogradna Merkura naći će se u vatrenim znakovima (Ovan u ožujku, Lav u srpnju i kolovozu a u listopadu i studenom u Strijelcu i Škorpionu), stoga postoji mala šansa da ćete se previše opustiti sa nekim ili pri nečem što je bitno. U listopadu Jupiter ulazi u Strijelca i povećava sreću kod svih ali posebno kod vatrenih znakova. Lunarni sjeverni čvor u Lavu dodat će karmički dodir u sve što radite stoga obratite pozornost na svaki svoj potez i poštujte svoje vrijeme. Vrijeme je ove godine vrijednije nego inače.

 

Zemljani znakovi (Bik, Djevica i Jarac) će biti dobro usidreni sa Plutonom u srcu Jarca. Sunce i Venera u Jarcu dat će vam više autoriteta u karijeri i odnosima sa javnošću. Ovdje možete i trebate postići velik napredak. Mars će bit retrogradan od ožujka pa sve do srpnja te stići iz Vodenjaka do Jarca. Mnogi će se zapitati o pojedinim potezima koje poduzimaju ali ćete u konačnici zbog toga postati bolje organizirani i željni napretka. Saturn će se udomaćiti kod Jarčeva rođenih u prvoj polovini horoskopskog razdoblja i tu ostati čitave godine. Naglih će odluka i društvenih pogrešaka biti malo i događat će se rijetko. Maksimalno iskoristite svaki dan na praktičan način.

 

Zračni znakovi (Blizanci, Vaga i Vodenjak) će se početkom godine, kad će se Mjesec naći u Blizancima, posvetiti odnosima sa drugim ljudima. Bit ćete potpuno uključeni u društvene događaje, različite društvene probleme, grupe i inspirirati druge oko sebe. Pomrčina sunca u Vodenjaku u veljači ojačat će sve vaše veze sa okolinom. Pomrčina mjeseca u Srpnju (dok će se istovremeno Vodenjaci nalaziti u periodu punog mjeseca) potaknut će vas na emotivnu predanost. Lunarni južni čvor u Vodenjaku pomoći će zračnim znakovima da zadrže uspješne navike iz prošlosti. U studenom Venera zaključuje svoj retrogradni period stoga potražite napredak u romantičnim vezama koje se odugovlače.

 

Vodeni znakovi (Rak, Škorpion i Ribe) će zadržati svoje visoke ideale sa Neptunom smještenim u Ribama. Moćna konjunkcija Marsa i Jupitera u Škorpionu ubrzat će vam ulazak u 2018. i osigurati da ti ideali postanu i ostvarivi i vrijedni borbe. U listopadu će se Venera okrenuti retrogradno u Škorpionu i tako smiriti sve ekstremne emocije. Vaši osjetljivi (i u psihičkom smislu) pogledi na svijet bit će ujedno i vaš glas razuma tijekom čitave godine.
Numerološki gledano, 2018 je veliki broj dva. Neki bi rekli broj koji nosi izazove ili konflikte ali se radi o nečem puno većem. Ova je godina idealna za kreiranje materijalne realnosti, svega opipljivog. Da bi nešto sašili potrebni su vam igla i konac ili – bez alata nema zanata. Bilo gdje da želite krenuti naići ćete na barem jedno raskrižje. Budite neustrašivi, pragmatični i pametni. Ne smatrate se takvima? Godišnji horoskop Ova vam godina daje sve te kvalitete i to u izobilju. Plus još neke!
 Izvor: tarot-horoskop.com