Home JARAC – horoskop 2018.

JARAC – horoskop 2018.

HOROSKOP JARAC 2018.

2018. godina do izražaja će dovesti skrivene talente i resurse koji su u vama a za koje niste ni znali da postoje. Planete idu u prilog vlastitom rastu i razvitku. Imat ćete više autoriteta ali i moći u periodu koji slijedi. Osjećat ćete da su stvari pod kontrolom i bit zadovoljni te sretni. Dobrota, stabilnost i sigurnost se nalaze iza ugla ali još uvijek ne možemo isključiti povremene poteškoće. Vaša će vam praktična strana dobro doći i pomoći da se istaknete i na poslovnom i na privatnom planu ove godine.

 


LJUBAV I BRAK

Ove će vam godine ljubavni život bit odličan i to toliko da će neki od vas pronaći onu pravu ljubav. Bitno je naglasiti da se morate trgnuti, izaći iz snova i vratiti se u životnu realnost. Skromnost i jednostavnost vrline su koje imate a koje će biti presudne kod potencijalnih budućih partnera i simpatija. Nemojte voljenoj osobi stvarati pritisak, umjesto toga se pokušajte opustiti, živite i volite unutar vlastitih okvira kako bi izbjegli bilo kakve probleme. Podijelite osjećaje sa voljenom osobom, recite što vam se sviđa a što ne i tek tada ćete se riješiti dojma da je sve oko vas tajanstveno i nejasno. Slobodni će pripadnici znaka konačno naći vremena za izlaske i tako privući osobu sa kojom će vjerojatno sklopiti i brak. Kako će godina prolaziti tako će kod vas rasti senzualnost i romantično raspoloženje. Oni koji su već u braku ili vezi shvatit će da je ova godina idealna za ponovno upoznavanje partnera. Bitno je da ove godine imate osjećaj za tuđu ali i za svoju privatnost.

 

KARIJERA

Imat ćete mnoštvo prilika da se istaknete na poslovnom planu ove godine. Bit će vam dano dovoljno slobode da istražite sve poslovne mogućnosti a istovremeno ćete stalno dobivati pomoć kolega ali i nadređenih. Možete očekivati i okolnosti koje će vas dovesti do ponekih smetnji ali ostanite smireni, marljivo i uporno radite te budite skromni kako bi odnosi sa kolegama bili zadovoljavajući. Sredina godine donosi sa sobom zastoje u karijeri a za neke pripadnike znaka ona označava čak i prekid radnog odnosa. Dajte u ovom periodu sve od sebe i izaći ćete iz svake situacije kao pobjednik. Ove će vam se godine također isplatiti timski rad. Kraj godine nosi mogućnost premještaja i priliku za promjenu smjera, ali samo ako vi to želite prihvatiti. Vaša će vas praktičnost i menadžerske vještine dovesti do toga da se uspnete ljestvicu više u hijerarhiji.

 

FINANCIJE

Očekujte stabilnu i mirnu godinu kada je u pitanju novac. Izbjegavajte impulzivno trošenje novca, malo pripazite na navike koje imate i stavite nešto novca sa strane za budućnost. Isplanirajte troškove i odredite prioritete za ovu godinu. Iako će vas privlačiti stvari koje služe samo da bi sebi njima ugodili, budite hrabri i klonite se ekstravagancije kako bi vam u budućnosti u životu bilo bolje. Sredina godine donijet će poneki trošak povezan uz voljene osobe, ali to morate prihvatiti jer će kod takvih stvari biti nemoguće naći kompromis. Budite strogi prema sebi i udarite se po prstima svaki put kad uhvatite ruku na novčaniku u namjeri da kupite nešto samo zato što je jeftino. Godina je povoljna za investicije povezane sa zemljištima i nekretninama a njen kraj zahtijevat će novac za avanture, putovanja i rekreaciju. Tad si to možete priuštiti i ugoditi si.

 

ZDRAVLJE

U 2018. ćete se godini suočiti sa povećanom razinom energije i vitalnosti. Bitno je da učinite sve što možete da tu energiju ispravno kanalizirate. Uvijek budno pratite situaciju oko sebe i fokusirajte se što više na trenutne zadatke. Godina je odlična za početak bavljenja sportom ali i za to da se riješite nekih loših navika koje vučete od ranije. Držite se strožeg režima prehrane i nemojte si tolerirati periode ugode. Udovoljavanje sebi i pretjerivanje ono su čega se morate kloniti kroz čitavu godinu. Pobrinite se i za svoje mentalno zdravlje jer ćete se dosta često nalaziti pod stresom i biti napeti a zanemarite li taj dio zdravlja i ne odreagirate brzo i ispravno, mogući su padovi volje i uznemirenost. Tu i tamo smanjite količinu ugljikohidrata, masti i visokokalorične hrane koje u sebe unosite a bilo bi dobro da si priuštite program detoksikacije. Na taj ćete način ostati zdravi i dobro se osjećati.

 

OBITELJ I STIL ŽIVOTA

Za muške će pripadnike znaka ova godina biti bogata različitim događanjima i povoljnim okolnostima. Preuzimate kontrolu nad odnosom sa članovima obitelji pa je i logično da će odnosi postati čvršći i bolji. Slijedite svoje srce jer će vam to pomoći da izbjegnete nemir i bilo kakve probleme unutar doma. Društveni će vam život biti na vrhuncu ako shvatite kako kontrolirati vlastite emocije. Ako to odbijate shvatiti, onda očekujte da će vaše nesavršenosti doći u prvi plan i pokvariti kućnu idilu i dugoročnu sreću ukućana ali i vas. Tu i tamo razmislite o pristupu koji imate prema određenim bliskim osobama i ako je potrebno promijenite neke stvari. To će donijeti mir u vaš dom.

 


Mjesečni horoskop za 2018.

Siječanj 2018. – Istaknut ćete se kada su u pitanju karijera, financije i ljubavni odnosi. Ovo je period dobrobiti na svim poljima.

Veljača 2018. – Jedan sporiji period ali idealan za to da poboljšate vlastite vještine. Naučite nove stvari koje će vam pomoći da napredujete u životu.

Ožujak 2018. – Odličan mjesec za promotivne aktivnosti a njegov kraj je idealan za započinjanje novih projekata. Uspjeh će vam pokucati na vrata.

Travanj 2018. – Retrogradni će Merkur uzrokovati kaos na zdravstvenom polju. Nemojte se previše naprezati.

Svibanj 2018. – Uključite kućnu medicinu u dnevnu rutinu te se okrenite meditaciji i priuštite si povremene masaže. Duboko disanje vam može pomoći na više načina.

Lipanj 2018. – Pojavit će se kreativnost i dobit ćete nove, briljantne ideje koje su vam ranije nedostajale. Tim putem trebate i nastaviti.

Srpanj 2018. – Izbjegavajte bilo kakve rasprave i suočavanja. Pustite lava nek spava.

Kolovoz 2018. – Mnogi će od vas imati pojačano zanimanje kada je u pitanju život nakon smrti. Imat ćete dojam da ste iskusili paranormalno.

Rujan 2018. – Razdoblje gužve na poslu. Da bi izbjegli bolest morat ćete rasporediti svoje zadatke i odgovornosti. Naučite kako delegirati.

Listopad 2018. – Razdoblje prepuno testova kada su u pitanju odnosi na poslu ali i u kući. Dosta težak mjesec ali ga možete uspješno prebroditi uz strpljenje.

Studeni 2018. – Odličan mjesec za bavljenje jogom, meditacijom i iscjeljivanjem. Smirenost će vam pomoći da poboljšate mentalno zdravlje.

Prosinac 2018. – Stabilnost u karijeri i novcu. Ljubavna situacija od vas iziskuje više truda kako bi unaprijedili odnos. Prijatelji će biti i više nego od pomoći.


 

ZAKLJUČAK

2018. godina bit će ispunjena napornim radom ali i kreativnošću.