Home LAV – horoskop 2018.

LAV – horoskop 2018.

HOROSKOP LAV 2018.

U 2018. godini do izražaja će doći vaša materijalistička i ona svjetovna strana. Neki od vas ostavit će se loših navika u kojima uživaju dulje vremena. Jupiter i Saturn pomoći će vam da kroz čitavu godinu budete u središtu pozornosti. Isto tako, u ovoj godini očekujte radikalne, veće promjene u osobnom ali i poslovnom životu. Ove ćete godine bit u stanju raditi više stvari nego ikada prije, ali držite pod kontrolom svoju osjetljivost da ne bi usporila osobni rast.

 


LJUBAV I BRAK

Ove će vam godine ljubavni život bit fenomenalan. Oni od vas koji su slobodni ali i oni koji su u vezi ove će se godine naći suočeni sa velikim promjenama. Saturn i Jupiter će dodatno poboljšati onu vašu senzualnu i osjetljivu, emotivnu stranu. Iako će ljubavi život povremeno bit bolan, sve što ostvarite i definirate bit će dugotrajno. Pokušajte promijeniti način na koji izražavate ljubav jer vam to može poboljšati šanse da privučete onu osobu koju želite. Povremeno ćete morati pristajati na kompromise sa voljenom osobom da bi u život unijeli dovoljno romantike. Nemojte dozvoliti da se među vama i partnerom/icom dogode rupe u komunikaciji i tišina, posebno ona neugodna. Ove godine će i zauzeti i slobodni imati pregršt romantičnih susreta a na vama je da odaberete koga i što želite.

KARIJERA

U godini koja je pred nama očekuje vas nekoliko padova ali i uspona. Iako se nećete moći nositi sa baš svime što vam ona donese, ispunit ćete one kratkoročne planove. Isplanirajte svoju buduću karijeru i počnite raditi na tome da do nje dođete ali na način da se ne obazirete na one manje, dnevne prepreke. Da bi projekte završili na vrijeme morat ćete bit precizniji, više puta redefinirati stvari i poraditi na poslovnoj etici. Kako bi zadržali dobre i konstruktivne odnose sa kolegama i nadređenima budite iskreni u svakom trenutku i pokažite interes za ono što njih muči ili smeta. U prvoj ćete polovini godine bit prilično zaposleni dok vam druga polovina donosi osjećaj poslovne stabilnosti i optimizma.

FINANCIJE

Financijska će vam se situacija ove godine znatno poboljšati. Iako ćete imati poneko smanjenje prihoda, bit ćete u većini slučajeva sposobni ispuniti vlastite želje. Ova je godina idealna za one od vas koji želite uštedjeti nešto novaca ili unovčiti neku od ranijih investicija. Uvijek ćete imati dovoljno gotovine pri ruci. Nemojte nagliti u donošenju odluka, umjesto toga ostanite smireni i djelujte samo kad ste potpuno sigurni i u sebe i u okolnosti. Pripremite se na povremene nepredviđene troškove kojih će biti kroz čitavu godinu. Donosite mudre odluke i klonite se iskušenja da potrošite novce na nešto čime ćete si ugoditi jer vam takve stvari mogu lako istopiti ušteđevinu. Tu i tamo revidirajte vlastiti budžet i nemojte pasti na emotivne turbulencije koje će uzrokovati vaši bližnji kada je u pitanju njihova financijska situacija. Uštedite novac za godine koje su pred vama, ove si godine možete osigurati financijsku budućnost.

ZDRAVLJE

Zdravlje će vam ove godine biti prosječno. Iako ćete se smatrati zdravstveno stabilnima očekujte povremene osjećaje slabosti u tijelu i duši. U takvim trenucima boravak u prirodi može učiniti čuda. Opće stanje možete poboljšati ispravnom prehranom i redovitom tjelovježbom. Nemojte se previše fizički naprezati. Sredina 2018. može donijeti povećane razine stresa pa budite svjesni komplikacija koje iz toga mogu nastati, slušajte svoje tijelo i pokušajte ostati smireni. S vremena na vrijeme odmorite da bi ostali fizički i mentalno jaki ali gledajte da takvi odmori traju duže od 2-3 dana.

 

OBITELJ I STIL ŽIVOTA

U godini koja je pred nama na test će bit stavljeni vaš moral i osjećaj odgovornosti kada je u pitanju obitelj. Morat ćete se ponekad suzdržati i ako nekad ne odlučite prihvatiti savjete članova obitelji, barem ih saslušajte. Jedino će na taj način svi ostati sretni i zadovoljni. Ove ćete godine pomagati i gurati naprijed neke od starijih članova obitelji dok ćete mlađima biti uzor pa imajte na umu kako se ponašate i koju poruku šaljete drugima. Razina energije će vam biti vrlo visoka kada je u pitanju davanje podrške obitelji i prijateljima u situacijama koje su za njih izazov. Pripazite na to da ne donosite nagle i neprikladne odluke vezane uz dom i one sa kojima živite.

 


Mjesečni horoskop za 2018.

Siječanj 2018. – Uzbudljiv mjesec ali se savjetuje odlazak na odmor kako bi prikupili energiju. Život će vam bit ispunjen užicima.

Veljača 2018. – Odličan mjesec za planiranje djeteta. Idealno vrijeme za trudnoću.

Ožujak 2018. – Ovaj mjesec od vas traži promjenu pogleda koji imate na svijet i probleme. Morate razmišljati pozitivno jer je to jedini način za napredak.

Travanj 2018. – Period blagostanja i novčanih dobitaka sa ojačanjem 9. kuće. Imat ćete sreće u svim vrstama dogovora.

Svibanj 2018.- Napredak u karijeri i na poslu. Morate se bolje brinuti za vlastito zdravlje. Kako bi osjetili brzo olakšanje koristite kućnu medicinu.

Lipanj 2018. – Mjesec stvoren za uspjeh i ostvarive ciljeve. Ali to može ostaviti posljedice na emotivno zdravlje. Morate mentalno ojačati.

Srpanj 2018. – Duhovni mjesec u kojem će vas 12. kuća potaknuti na filozofiju i potragu za odgovorima. Samo nemojte postati previše nametljivi.

Kolovoz 2018. – Razdoblje retrogradnog Merkura. Odgodite za idući mjesec sve važne odluke. Ne srljajte u nova osvajanja i nove poslove.

Rujan 2018. – Ovaj će vam mjesec pokazati da morate biti komunikativniji i da trebate poboljšati odnos sa braćom i/ili sestrama. Poboljšat će se odnosi sa djecom.

Listopad 2018. – Bit ćete na više strana istovremeno, prihvaćati različite aktivnosti i nećete se moći koncentrirati. Mars će uzrokovati rasulo u zdravlju. Prirodni lijekovi pokazat će se kao korisni.

Studeni 2018. – Dominira 4.kuća pa ćete tako provoditi više vremena sa obitelji i prijateljima. Provedite više vremena sa onima koje volite.

Prosinac 2018. – Period poboljšanja i promjena u trenutnom statusu. Promjena je ono što će vas gurati da idete dalje.

 


ZAKLJUČAK

Godina će biti ispunjena pozitivnim gnjevom i aktivnostima koje će vas držati aktivnima kroz čitav period.