Home OVAN – horoskop 2018.

OVAN – horoskop 2018.

GODIŠNJI HOROSKOP OVAN 2018.

U 2018. ćete godini uspjeti finalizirati određene poslovne odluke, naravno one bitne i veće. Sve što više nije bitno izgubiti će se samo od sebe. Ove ćete godine postati zreliji i profinjeniji. Saturn i Jupiter će napraviti puno toga u vašu korist, između ostalog vam pomoći da započnete stvari koje su za vas prikladnije na duge staze. Kako će godina prolaziti, tako ćete shvatiti da se od vas očekuju određene žrtve u smislu privatnog života. Iskoristite prilike kako će vam dolaziti, idite redom. Ova godina za ovnove nosi promjene i – još više promjena.

 


LJUBAV I BRAK

Imat ćete jasnu viziju i osjećati da ste na pravom putu kada je u pitanju ljubav. Imat ćete i bolje i više razumijevanja prema partneru. Za mnoge od vas početak godine predstavlja kraj ljubavne veze u kojoj se niste osjećali ugodno i otvaranje prilike koja vodi u jedan prekrasan, nov početak. Oni od vas koji su zauzeti kroz čitavu godinu mogu očekivati intenzivnije osjećaje ali i povećanje strasti prema partneru/ici. Konačno ćete moći kontrolirati vlastite emocije i držati stvari pod kontrolom. Između ožujka i lipnja neki će pripadnici znaka odlučiti sklopiti brak dok će drugi ući u potpuno novu fazu veze. Pripazite na to da vas ne ponesu tuđa lažna ili nerealna obećanja. Budite odgovorni u svojim postupcima i odluke donosite uz pomoć savjesti. Nestati će bol i negativne emocije iz prošlosti.

KARIJERA

Svi će, ali posebno muški pripadnici ovoga znaka, vrlo brzo shvatiti da im ova godina nosi više zadovoljstva. Naravno da ćete naići na periode probnih rokova i nesigurnosti ali ćete imati hrabrosti proći kroz sve to i uspjet ćete se istaknuti. Ovnovi, ove godine očekujte nove poslovne puteve, otvaranje novih vrata i osobni rast kroz karijeru. Komunikacija i preživljavanje u onim lošim fazama su ključ svega. Jupiter će vam pomoći da iskoristite sve vještine koje imate i da poboljšate vlastitu kreativnost. Oni od vas koji se bave zanimanjima vezanim uz umjetnost, proizvodnju i prodaju u ovoj će godini dobiti vjetar u leđa. Odnos sa autoritetima i sa kolegama bit će stabilniji ali i iskreniji. Krajem godine očekujte napredovanja i povišice.

FINANCIJE

Naći ćete se na putu koji vodi do financijskog uspjeha. Bit će tu i gubitaka i dugovanja ali ćete ih rješavati s lakoćom. Imat ćete povećan optimizam što će vam pomoći da se što prije i što mirnije izvučete iz svake financijske oluje. Poduzmite korake koji vode trajnoj promjeni navika trošenja da bi do kraja godine riješili apsolutno sve dugove i minuse. Ne morate se odricati ničeg u potpunosti, stvar je u manjim rezovima na više polja koji će rezultirati stabilnošću. Da bi tu stabilnost osigurali i zadržali u budućnosti, ove godine morate naći načine na koje će prihodi dolaziti iz više smjerova. Od studenog ćete imati potpunu kontrolu nad vlastitim novcem.

ZDRAVLJE

Čitavu ćete godinu imati općenito dobro zdravstveno stanje. Uran će vas učiniti u nekoj mjeri krhkima i podložnima zdravstvenim problemima ali će vas Jupiter zaštititi od svih većih zdravstvenih komplikacija. Razina energije će vam biti visoka ali slušajte sebe i s vremena na vrijeme pomladite i dušu i tijelo. Morat ćete se suzdržati od nekih stvari kada su u pitanju prehrambene navike. Ostavite nešto vremena za tjelovježbu ili fizički rad. Nemojte pretjerivati ni u čemu. Stresa se možete riješiti uz pomoć meditacije i jednostavnijih vježbi koje možete raditi na poslu.

OBITELJ I STIL ŽIVOTA

U 2018. povezat ćete se sa vlastitom obitelji i prihvatiti načine na koje funkcionirate kao jedno. Poboljšat će vam se društvene sposobnosti. Neki od vas bit će vrlo ranjivi i podložni drugima dok se nalaze među članovima obitelji stoga napravite sve što možete da ojačate svoju unutarnju stabilnost. Nemojte bit previše osjetljivi i djelujte oprezno. Godina će bit ispunjena shoppingom, putovanjima i zabavom. Ako imate napete odnose i probleme sa članovima obitelji koji se vuku dulje vremena, idite na kompromis i nemojte se držati za prošlost.


Mjesečni horoskop za 2018.

Siječanj 2018. – Odličan mjesec za sva životna polja! Vrijeme da iskoristite povoljne okolnosti i da napredujete kao osoba.

Veljača 2018.  – Period napretka i osobnog razvoja. Odlično vrijeme za nova osvajanja.

Ožujak 2018.  – Obratite pozornost na sebe! Odličan mjesec za promjene fizičkog izgleda, poput promjene stila oblačenja.

Travanj 2018.   – Retrogradni položaj Merkura kod vas će usporiti dio dešavanja stoga nemojte započinjati ništa novo.

Svibanj 2018.  – Mjesec financijskih uspjeha i novih poslovnih osvajanja. Špekulacije će se pokazati plodonosnima!

Lipanj 2018.  – Općenito dobar mjesec ali se morate pobrinuti za vlastito zdravlje. Razmislite o načinu na koji se hranite.

Srpanj 2018.  – Mjesec u kojem ćete imati priliku testirati vlastite vještine i sposobnosti. Napredovat ćete i u privatnom i u poslovnom životu.

Kolovoz 2018.  –  Ugodite voljenoj osobi ali se također posvetite obitelji i ostalim dragim osobama. Oni koji su ušli u nove ljubavne veze odlično će se zabaviti.

Rujan 2018.   – Period druženja i sklapanja novih odnosa. Prije nego postanete ozbiljni u odnosu sa voljenom osobom razmislite je li to prilika za brak.

Listopad 2018.  – Razdoblje igre i povezivanja sa utjecajnim osobama. Također period za druženje ali i za zabavu.

Studeni 2018.  – Odlično vrijeme za detoksikaciju i za opuštanje nakon mjeseca prepunog kaosa. Naučite usporiti.

Prosinac 2018.  – Morate biti pametni i čvrsto stajati nogama na zemlji kako bi vam stvari išle u prilog. Budite oprezni u trenucima kad ste okruženi drugima

 


ZAKLJUČAK

Pred vama je zabavna godina, ispunjena veseljem ali i marljivim radom.