Home RAK – horoskop 2018.

RAK – horoskop 2018.

HOROSKOP RAK 2018.

U 2018. godinu ulazite sa potpuno novom razinom optimizma i pozitivnosti. Imat ćete sreću i ostvariti nešto što se može zvati bogatstvom i to već u prvom tjednu godine. Čitave će godine rasti vaše samopouzdanje što će doprinijeti smirenosti u vašem okruženju. Saturn i Jupiter donijet će vam pregršt novih mogućnosti koje vam mogu pomoći da rastete kao osoba. Osobni razvoj i vlastito unaprjeđenje dolazit će vam povremeno i u djelićima a kako će godina prolaziti tako ćete shvaćati da doista ostvarujete vlastita očekivanja.

 


LJUBAV I BRAK

Veze u kojima se već nalazite začinit će vam život. Slijedite vlastite instinkte i posebno svoju savjest kad ćete se baviti spornim stvarima u svom odnosu. Govorite ali dozvolite i drugoj strani da kaže svoje da bi stvari u odnosu bile jasnije. Nestrpljenje i uporno traženje krivca neće vam donijeti ništa dobro pa pripazite da se oduprete takvom ponašanju jer ćete mu bit skloni kroz čitavu godinu. Zadržite kontrolu nad onim što radite inače ćete povrijediti osjećaje voljene osobe. Držite svoje povremene želje i svoje emocije ponekad i potisnute kako bi shvatili što druga strana osjeća. Pobrinite se za to da su vaši snovi realnost a ne utopija jer ćete ove godine neke od njih, naravno one moguće, ostvariti. Neki od pripadnika znaka teško će moći uočiti razlike između više potencijalnih partnera. Kraj godine nosi sa sobom hrabrost ali i sklonost rizičnim situacijama. Oni od vas koji su slobodni trebaju dodati šarma u svakodnevicu kako bi privukli ključne osobe koje će postati ujedno i životni partneri. Muški pripadnici znaka ove će godine shvatiti što je to ljubavni preokret.

 

KARIJERA

Očekujte napetosti i mnoštvo dešavanja u polju karijere i posla. Čitave ćete godine biti u pokretu i stalno nailaziti na nove obaveze. Ako na njih i ne naiđete, vi ćete ih izmisliti. Ponekad će se stvari izmaknuti kontroli i naći ćete se između dvije vatre. Pokušajte u takvim periodima naći kompromis između nadređenih i kolega jer ste vi ove godine medijator. Ako vas već dulje zanima premještaj ili promjena poslovne pozicije, ova je godina idealna da tako nešto zatražite. U periodima promjene u poslovnom životu svakako morate gledati stvari detaljnije. Sve do zadnje četvrtine godine učit ćete nove vještine i obavljati nove zadatke u polju vlastitog interesa. Sklopit ćete nova poznanstva i svakako proširiti svoj krug ljudi.

 

FINANCIJE

Prva polovina godine nosi vam nekoliko neplaniranih i neželjenih troškova. Iako će ovo uzrokovati privremenu napetost i iznerviranost, pomoći će vam da bolje rasporedite budžet za ostatak godine. Početak godine također nosi povoljan prinos u smislu poslova vezanih uz nekretnine ili uz nasljedstva. Sredina godina povećat će vam troškove jer ćete trebati više novca za kućanske renovacije ali ćete više trošiti i na sebe. Nemojte se toliko upuštati u tuđe financijske situacije i povoditi se za drugima jer biste mogli završiti u problematičnim vodama. Druga polovina godine bit će daleko lakša i nećete imati problema kada je u pitanju novac. Izbjegavajte kupnju skupljih stvari i pokušajte tu i tamo staviti nešto novca sa strane.

 

ZDRAVLJE

Godinu ćete započeti sa izvrsnim zdravljem i suočeni sa bezbroj mogućnosti i prilika koje vam mogu pomoći da se dotjerate u fizičkom ali i psihičkom smislu. Kad god imate priliku, iskoristite je za odmor i razmišljanje. Ostanite aktivni i jedite zdravije. Pripazite da vam događaji na ljubavnom planu ne pokvare psihičko stanje i ne uzrokuju nervozu. Budite pozitivni i unesite u okruženje dašak optimizma.  Kroz ovu ćete godinu imati energetske padove ali i uspone. Bitno je da nađete balans između posla i zabave kako bi energiju, čak i kad je u padu, iskoristili na najbolje načine. Naglasak je ove godine na tome da sebi stvorite predispozicije za zdravije sutra stoga se klonite nezdravih užitaka da bi izbjegli negativne dugoročne posljedice po svoje zdravlje.

 

OBITELJ I STIL ŽIVOTA

Očekujte veće promjene kod kuće u ovoj godini. Ulazite u novu fazu života. Putem rođenja ali i smrti novi će članovi ulaziti u vašu obitelj dok će vas drugi napuštati. Pojavit će se i nekoliko prepreka koje lako mogu pokvariti harmoniju unutar obitelji. Odmah početkom godine razriješite nesuglasice sa pojedinim članovima obitelji i donesite odluku da stvari više nećete toliko primati srcu. Budite čvrsti kada je u pitanju postavljanje reda u kući te ostanite stabilni u svojim pogledima na svijet i u svojim idealima.

 


Mjesečni horoskop za 2018.

Siječanj 2018. – Mjesec pun događanja vezanih uz vašu osobnost. Bit ćete napeti bez obzira radilo se o ljubavi, karijeri ili novcu. Pokušajte smanjiti stres.

Veljača 2018. – Ovaj vam mjesec sve ide u prilog. Naučite uživati u trenutku i prestanite se stalno brinuti o budućnosti. Život će uvijek biti pun uspona i padova.

Ožujak 2018. – Mjesec interakcije sa drugima. Preuzimat ćete na sebe rizik pri donošenju odluka. Budite oprezni i ne donosite odluke impulzivno.

Travanj 2018. – Morate biti oprezniji kada je u pitanju zdravlje. Alternativna medicina može vam jako koristiti. Zdravlje je uvijek važnije od novca.

Svibanj 2018. – Djelovat ćete unutar različitih grupa, raditi u timu i ići na odmor sa voljenim osobama. Povezat ćete se sa ljudima iz okoline.

Lipanj 2018. – Promjene u karijeri ali i u privatnim odnosima. Na vidiku su novi poslovi i nove karijere.

Srpanj 2018. – Pažnju će vam okupirati vlastiti izgled i stil. Moda će vam predstavljati prioritet.

Kolovoz 2018. – Mogući su konflikti između roditelja i djece. Nemojte dozvoliti da vam to pokvari odnose sa dragim ljudima.

Rujan 2018. – Bit ćete vrlo samostalni i vrlo dinamični zahvaljujući Marsu koji će se nalaziti u vašoj 1. kući.

Listopad 2018. – Mjesec financijske i poslovne stabilnosti. Budite mudri prilikom odabira investicija.

Studeni 2018. – Ciljevi će vam postati jasniji kao i ono što želite od vlastitog života.

Prosinac 2018. – Družit ćete se sa prijateljima i sa obitelji. Godinu ćete završiti sa osjećajem optimizma.


ZAKLJUČAK

2018. je za vas optimistična i pozitivna godina u svim aspektima života.