Home ŠKORPION – horoskop 2018.

ŠKORPION – horoskop 2018.

HOROSKOP ŠKORPION 2018.

Pripadnicima ovog znaka 2018. godina nosi jedan osjećaj smirenosti. Od početka ćete imati dojam da ste suptilniji, što i jeste. U ovom ćete se razdoblju zabaviti, nasmijati i osjećati sretnije nego ikad ranije. Imat ćete svoj unutarnji mir i osjećati potpunu slobodu. Saturn će utjecati na to da se u nekim trenucima godine pritajite ali će dovesti u vaš život i pokoju radikalnu promjenu nakon koje ništa neće biti isto. Za muške pripadnike znaka najavljeni su neočekivani događaji. Pokažite da imate stila.

 


LJUBAV I BRAK

Očekujte potpune kontraste na ljubavnom polju kroz godinu koja je pred nama. Suzdržite se vlastitih impulzivnih reakcija kako vas takvi potezi ne bi udaljili od partnera/ice. Budite prilagodljivi i pokušajte prihvatiti njegove ili njene osjećaje u pojedinim fazama odnosa. U ovoj ćete godini u ljubavi imati puno topline. One slobodne očekuje pozitivan razvoj događaja da bi se u konačnici smirili za čitav život  i to sa idealnom osobom. Usamljenost će ove godine ubijati neke od vas koji ste u tajnim vezama, a  za sad je bolje da se držite osobe sa kojom ste u potpunosti kompatibilni. Godina je odlična za emotivna otvaranja prema partneru/ici ili supružniku. Osjetit ćete u više navrata pozitivno olakšanje. Mnogi od vas će, ukoliko ćete biti dovoljno iskreni, sagledati voljenu osobu iz potpuno drugačije perspektive i tako poboljšati sebe i odnos koji želite sačuvati. Uspjet ćete ojačati povezanost sa partnerom/icom što će dovesti do intimnijeg odnosa i do blagostanja u braku.

 

KARIJERA

Ove ćete godine daleko dogurati kada je u pitanju poslovni život. Odlično je vrijeme da sve svoje ideje stavite na papir i započnete nove poslovne pothvate koji možda na prvu djeluju neuobičajeno. Usudite se sanjati velike snove i nemojte dozvoliti da vas ljudi oko vas zavaraju. Razotkrijte svoje pravo ja i svoju predanost i kolegama i nadređenima jer ćete se na taj način s njima bolje povezati u senzibilnom smislu. Nemojte se žaliti ni na kom koraku, umjesto toga iskoristite resurse, čak i kada će oni biti ograničeni, za to da se popnete razinu više na poslovnoj ljestvici. Pazite se lažnih prijatelja i financijskih prevara. Ove ćete godine imati ogromnu količinu i vremena i resursa za dokazati svoju sposobnost i svoju moć. Oko druge polovine godine očekujte preispitivanje unutar sebe a vezano uz buduće poteze na poslovnom planu. Budite konzistentni, radite sa jednakim intenzitetom kroz čitavu godinu i kraj će vam godine donijeti unaprjeđenje i povišicu.

 

FINANCIJE

Od vas će se u ovoj godini tražiti da pripremite zalihe, stvorite financijsku pozadinu i sigurnost u vlastitom životu. Na samom početku godine sagledajte financijsku situaciju i donesite nekoliko odluka kojih ćete se držati tokom cijele godine. To će vam pomoći da idete uzvodno u periodima financijske degradacije. Držite se oprezno kad je u pitanju novac i klonite se impulzivnog trošenja. Neće biti puno nevolja što se financija tiče ali je savjet da pokušate barem nešto uštedjeti i da pokušate manje novca trošiti na obitelj i prijatelje. Računajte na to da će sredina godine vjerojatno od vas zahtijevati odricanje od veće količine novca. Imajte na umu vlastite financijske prioritete i držite se pravila koje ste si ranije nametnuli. Pred vama je zdrav i stabilan financijski period ali samo ako uspostavite strog financijski režim. Prva polovina godine dobra je za ulaganja.

 

ZDRAVLJE

Kroz prvu četvrtinu godine očekujte dobro zdravstveno stanje i pozitivnu energiju. Bit ćete u mogućnosti uložiti više truda i u privatan i u poslovan život u tom periodu. Planete koje vas okružuju povećat će vaš retrogradni moral. Kroz čitavu ćete godinu imati izvrsne psihičke i mentalne sposobnosti. Pripazite na to da, kako će godina odmicati, smanjite malo poslovne obaveze kako bi izbjegli psihičke slomove uzrokovane stresom i prevelikim naporom. Osjetit ćete povremene padove imuniteta a takva razdoblja možete skratiti ukoliko sačuvate dio svoje unutarnje energije. To znači da povremeno uzmete odmak od posla i radite samo ono što vam predstavlja zadovoljstvo. Nemojte se ni u jednom trenutku staviti na čekanje nego idite za obavezama i okupirajte se. Razmislite i o početku bavljenja rekreacijom.

 

OBITELJ I STIL ŽIVOTA

Ove će godine položaji planeta ići  posebno u prilog muškim pripadnicima znaka. Njima će obiteljski život postati puno draži iako se ne mogu isključiti povremeni periodi preispitivanja i odmicanja u potrazi za vlastitom slobodom unutar doma. Razmislite prije nego osudite ljude koji vas okružuju jer bi takvi potezi mogli ostaviti ozbiljne posljedice na odnose unutar obitelji. Prilagodite se obavezama članova obitelji ali se isto tako slobodno udaljite ako osjetite da su neki od njihovih zahtjeva za vas previše. Nigdje ne piše pravilo da morate u svakom trenutku pružiti svakome podršku, a posebno ne dok je vama teško u životu. U ovoj godini očekujte nekoliko neuspjeha kada je u pitanju domena obitelji.

 


 

Mjesečni horoskop za 2018.

Siječanj 2018. – Mjesec nenadanih i naglih promjena. Odlično vrijeme za promjenu posla ili za otvaranje vlastitog poduzeća. Koncentrirajte se na svoju karijeru.

Veljača 2018. – Počnite planirati budućnost i razmišljati unaprijed. Zaboravite djela iz prošlosti.

Ožujak 2018. – Očekujte podršku od obitelji i prijatelja ali da bi je dobili morat ćete vi prvi povući potez.

Travanj 2018. – Mjesec u kojem ćete biti pojačano osjetljivi. Naučite opraštati i nastavite dalje. Ostavite prošlost u prošlosti.

Svibanj 2018.– Ojačanje 7. kuće ukazuje na odlične šanse da se zaljubite. Neki od vas će doista naći pravu osobu za sebe.

Lipanj 2018. – Razdoblje blagostanja i prosperiteta koji mogu doći kroz brak ili kroz posao. Držite mogućnosti otvorenima.

Srpanj 2018. – Odlično vrijeme za ljubav, seks i romantiku. Razmislite o tome kako impresionirati simpatiju. Uživajte u vlastitom ljubavnom životu.

Kolovoz 2018. – Napredak u karijeri ali i određeni zdravstveni problemi vezani uz pluća. Pomoći će vam vježbe disanja.

Rujan 2018. – Nakon perioda retrogradnog Merkura ukazat će se potreba za učenjem i savladavanjem novih tehnologija. Nove će vam vještine pomoći da postanete pionir.

Listopad 2018. – Vrlo duhovan period. Imat ćete jako preciznu i točnu intuiciju i moć povezivanja. Neki od vas čak će predvidjeti događaje iz budućnosti.

Studeni 2018. – Mjesec u kojem se trebate fokusirati na obitelj. Kontrolirajte ljutnju i prestanite gubiti živce radi malih stvari. Život je prekratak da bi ga trošili na trivijalnosti.

Prosinac 2018. – Sretan i pozitivan mjesec. Pazite prije nego kupite bilo što skuplje, pobrinite se za to da doista dobivate vrijednost za novac.


 

ZAKLJUČAK

Ovo će biti godina koja kombinira različita događanja sa periodima opuštanja.