Home STRIJELAC – horoskop 2018.

STRIJELAC – horoskop 2018.

HOROSKOP STRIJELAC 2018.

2018. ćete godinu dočekati sa novom razinom energije koja kod vas nije bila prisutna nekoliko godina. Nestat će sva frustriranost i svi problemi koje ste iskusili kroz proteklih nekoliko godina. Položaj planeta će vam ići u prilog na način da ćete se osjećati bolje ali ćete se i bolje snalaziti u životu. Budućnost, iako ponekad neće biti sigurna, izgledat će jasnije i napredovat ćete na svim životnim poljima. Samo idite naprijed, nemojte stati jer za vas doista postoji svjetlo na kraju tunela.

 


LJUBAV I BRAK

Kroz ovu će godinu naglasak biti na pojedinim važnim detaljima koji su relevantni za vaš ljubavni život. To će stvoriti put ka sretnijoj i jasnijoj ljubavnoj situaciji. Kad je u pitanju vaša emotivna strana, osjetit ćete da ste zreliji. Ove godine nemojte biti impulzivni kada je u pitanju djelovanje prema partneru/ici. Uvijek prije nego donesete veću odluku dva puta prođite kroz njene prednosti i negativne strane. Bit će vam se posebno teško nositi sa nagonima srca i uma ali se morate kloniti pojedinih, čak i neodoljivih ponuda za ljubav ili brak. Korake poduzimajte u skladu sa savjesti i nemojte nikom dozvoliti da vam upravlja životom i da određuje koji vam potezi moraju biti slijedeći. Uz uvjet da ste voljni izraziti svoje prave osjećaje, ovo je odličan period za rast i harmoniju u vašem ljubavnom životu. nekima će se od vas činiti da potraga za idealnom osobom traje predugo. Nastavite tražiti, pojedini će vam susreti drastično promijeniti situaciju na ljubavnom polju. Nemojte zaboraviti prošlost, živite u sadašnjosti i planirajte budućnost ali sve to sa voljenom osobom. Godina je idealna za to da se ponovno zaljubite u bračnog partnera/icu, da otkrijete njegove ili njene nove strasti, snove i životne ideale.

 

KARIJERA

Stvari izgledaju vrlo dobro. Ovo je jedan od najboljih perioda u vašem životu i možete sa stilom postići bitne stvari u profesionalnom okruženju. Istaknite svoju kreativnost a sa poslovnim se obavezama nosite sa lakoćom ali i dostojanstveno. Djela govore više od riječi stoga dozvolite da ona govore za vas kad su u pitanju osobe od autoriteta i nadređeni. Uspjeh ćete imati kroz čitavu godinu ali nemojte dozvoliti da se usporite i previše opustite nakon pohvala i nagrada. Ovo je izvrsno vrijeme za gradnju mostova kada su u pitanju odnosi sa drugima stoga ako imate kakve zidove podignute od ranije, potrudite se srušiti ih. Na putu do rasta i vlastitog razvitka može vas omesti samo vlastita osjetljivost. Pazite da se ne zanesete  i ne padnete na lažna obećanja ove godine. Budite spremni pružiti pomoć onima kojima će ona biti potrebna na mjestu gdje radite.

 

FINANCIJE

Ženske pripadnice znaka suočit će se ove godine za većim brojem neizbježnih troškova. Unatoč svim naporima da uštedite i kontrolirate koliko trošite, takvi će izdaci dolaziti iznenada i imat ćete dojam da se stvaraju iz ničega. U periodima manjka novca pokušajte naći svoj mir. Klonite se kupnje na više rata, posudbi i drugih troškova koje možete svjesno izbjeći. Isplanirajte budžet i to onaj koji vam dozvoljava da se pokrijete ali i da ostavite prostora za nepredviđene situacije. Vrijeme je da se  klonite pravno nejasnih situacija i budete predani sami sebi kad je u pitanju odabir navika trošenja. Na taj ćete način izbjeći bilo kakve financijske opasnosti kroz čitavu godinu. Svu snagu usmjerite štednji i pokušajte ove godine poboljšati svoj opći financijski standard.

 

ZDRAVLJE

Godina pred nama strijelcima nosi pregršt energije koju ćete biti skloni utrošiti na različite životne avanture. Ipak, određen metež u vašem životu može se negativno odraziti na opće zdravstveno stanje ali i na snagu živaca. Energiju ćete moći napuniti kroz razne odlaske na kulturna dešavanja ili kroz rekreaciju. Sredina godine nosi brojne zahtjeve od strane prijatelja i obitelji pa se sigurno u tom periodu nećete posvetiti zdravlju kako bi trebali. U drugoj polovini godine savjetuje se da obratite pozornost na ono što jedete i da se počnete baviti vježbanjem kako bi ostali zdravi i u dobroj kondiciji. Budite stalno aktivni, nemojte sebi dozvoliti dulje predahe, ostanite u pokretu jer će vam to povećati moral u periodima koji su pred vama a koji nose nove izazove.

 

OBITELJ I STIL ŽIVOTA

Godina pred vama unosi uzbudljivost u obiteljski život. Unatoč dobrom osjećaju, klonite se onih članova obitelji koji će kroz godinu pokušati na vas utjecati ili čak dominirati u vašem životu. Svoje vrijeme i pažnju dajte onima koji vas poštuju i koji obraćaju pažnju na ono što govorite. S vremena na vrijeme će dolaziti do nesporazuma u komunikaciji sa najbližima. Poboljšat će vam se vještine komunikacije, a to se odnosi i na vještine slušanja tuđih problema. Učinite što možete da se neke situacije poprave ali pazite da vas to ne iscrpi.

 


Mjesečni horoskop za 2018.

Siječanj 2018. – Na vrhuncu ste dobrostanja u svim poljima života. Imat ćete ovaj mjesec puno sreće.

Veljača 2018. – Odličan mjesec za one od vas koji razmišljate o promjeni posla ili otvaranju vlastite firme ali ništa nećete moći bez ljubavi.

Ožujak 2018. – Bit ćete u iskušenju i ponašati se pobunjenički. Pazite jer bi takvo ponašanje kasnije mogli preskupo platiti. Usporite.

Travanj 2018. – Mjesec pun strasti. Bit ćete raspoloženi za preuzimanje investicijskih rizika, rizika u karijeri i u odnosima sa drugima. Stvari istražite prije nego poduzmete korake.

Svibanj 2018. – Ovaj vam mjesec donosi mnogo novih mogućnosti. Dobro je vrijeme za detoksikaciju i promjene prehrane. Otvorite oči i pokušajte prepoznati one prave prilike.

Lipanj 2018. – Pravo vrijeme da bolje razumijete sebe i da dotaknete vlastitu duhovnost. Uzmite si vremena i pokušajte razumjeti vlastito srce i dušu.

Srpanj 2018. – Čist će vam dom održavati i um čistim i jasnim. Raščistite i sebe i životni prostor.

Kolovoz 2018. – Užurban period. Očekujte puno putovanja i puno prilika za učenje, posebno u periodu retrogradnog Merkura. Putovanje će biti i iz privatnih i iz poslovnih razloga.

Rujan 2018. – Vrijeme da se udobno smjestite i napravite pregled prošlog perioda, sagledate što ste izgubili i jeste li se poboljšali. Prije nego nastavite dalje morate analizirati vlastiti život.

Listopad 2018. – Privlačit će vas sve što je drugačije i mistično. Da bi bili uspješni morat ćete naučiti kako se koncentrirati. Ostat ćete smireni samo ako um održite stalno zaposlenim.

Studeni 2018. – Dobro vrijeme za ispravak pogrešaka od ranije i za poboljšanje osobnosti. Učite iz prošlih grešaka i nemojte ih ponavljati u budućnosti.

Prosinac 2018. – Vrijeme da se opustite i da usporite. Morate se pripremiti za aktivnosti koje dolaze idući mjesec. Uživajte u vremenu provedenom sa obitelji.


 

ZAKLJUČAK

Očekujte jednu vrlo laganu godinu u kojoj trebate iskoristiti sve što vam se pruža i napraviti planove za budućnost.