Home VODENJAK – horoskop 2018.

VODENJAK – horoskop 2018.

HOROSKOP VODENJAK 2018.

Kroz čitavu se godinu od vas očekuje uravnotežen pristup stvarima i ljudima. Morat ćete na sebi napraviti prilagodbe i pristati na pojedine kompromise. Planete vam idu u prilog na način da će vam pomoći da dugoročno steknete slavu i postanete poznati. Vrijeme je odlično za učvršćivanje odnosa sa ljudima koji vas okružuju. Odnosi, posebno nova poznanstva koja sklopite, zahtijevaju oprez. Krajnje je vrijeme da sebi dozvolite zbližavanje sa drugima, naravno, kad situacija to dozvoljava. Ova će vam godina donijeti situacije u kojima ćete imati priliku bolje razumjeti svoju emotivnu stranu i vidjeti stvari u jednom boljem svjetlu. Budite osjetljivi prema tuđim osjećajima.


LJUBAV I BRAK

Šanse i mogućnost da poboljšate kvalitetu ljubavnog života veće su i bolje nego prethodnih godina. Ovo je vrijeme kada ćete se zbližiti sa bračnim partnerom ili osobom sa kojom ste već u vezi. Ipak, ovo vrijeme traži od vas da se vi približite drugoj strani i da budete spremni na kompromise. Pobrinite se za to da u odnosu ne budu povrijeđeni i poljuljani vaš stav i vaša pozicija. Oni od vas koji su slobodni ove će godine sklopiti nekoliko vrlo obećavajućih poznanstava. Oni koji su već u vezi shvatit će da postaju zreliji i da im je lakše otvoreno komunicirati sa voljenom osobom. Dijeljenje, razgovor i brižnost ključne su riječi u ovoj godini a posebno su bitne za savladavanje prepreka sa kojima ćete se suočiti. Smanjite nesporazume i neslogu te dozvolite toplini i ljubaznosti da prevladaju. Otvaranje prema partneru/ici odličan je način da otjerate negativne misli koje vam u zadnje vrijeme kvare odnos.

 

KARIJERA

U ovoj ćete se godini jako dobro snalaziti kada su u pitanju karijera i profesionalni odnos sa drugima a sve zahvaljujući povoljnom položaju planeta. Vaše ambicije i težnje krenut će u jednom novom smjeru. Unaprjeđenja, povišice i prepoznatost su sve ono što ćete dobivati kako će godina odmicati. Nemojte misliti da je put koji je pred vama lak. Dajte sve od sebe da odnos sa autoritetima i sa kolegama na poslu bude srdačan i iskren. Muški pripadnici znaka trebaju zapamtiti kako će postići čuda ove godine uz pomoć taktičnosti i diplomatskog stava u zahtjevnijim situacijama. Povremeno ćete se naći u nesigurnim situacijama i samo je na vama kako ćete se snaći i poraditi na rješavanju izazova. Bitna je unutarnja energija stoga je nemojte rasipati na beznačajne stvari. Odnos sa kupcima ili klijentima ključ je poslovnog preživljavanja za ovu godinu. U drugoj polovini godine činit će vam se nemogućim zadržati svoju poziciju i to najviše zato što će vam se stalno netko suprotstavljati.

 

FINANCIJE

Muški će pripadnici znaka shvatiti da imaju više sreće nego ikad kada su u pitanju novac i materijalna dobra. I oni ali i ostali će osjetiti da je, kada su financije u pitanju, nastupio jedan stabilan i pozitivan period. Kroz godinu će stanje na računu biti vrlo zadovoljavajuće i povremeno rasti uz pomoć sreće i neočekivanih priljeva koji neće dolaziti od vlastitog rada. Očekujte povećanje stalnih prihoda ali isto tako budite svjesni da će se događati neželjeni troškovi povezani uglavnom sa karticama. Držite se podalje impulzivnih kupnji i pokušajte se u potpunosti riješiti nekih strasti i užitaka kako bi kroz čitavu godinu bili financijski jaki. Kraj će vas godine blagosloviti sa stabilnim financijama i pripremiti vas za promjene koje možete očekivati u idućoj, 2019. godini.

 

ZDRAVLJE

U čitavoj ćete godini imati zavidne razine energije. Dijeta i barem povremena tjelovježba ili redovito kretanje moraju biti dio vašeg života kako bi izbjegli nevolje kroz ostatak godine. Izbjegavajte jako masnu hranu jer će vam probavni sustav bit prilično osjetljiv. Poradite na oblikovanju vlastitog tijela, posebno na tonusu mišića ali nemojte zaboraviti da je i um potrebno vježbati. Klonite se sjedilačkog načina života jer to može ostaviti ozbiljne posljedice na opće zdravstveno stanje. Počnite se baviti sportom, tu i tamo otiđite na putovanje, smislite mentalne vježbe za um ili počnite više čitati da bi na kraju godine u ogledalu vidjeli bolju sliku sebe. Nemojte dozvoliti da vam korake koje poduzimate kontroliraju stres i napetost.

 

OBITELJ I STIL ŽIVOTA

Odnosi sa članovima obitelji ove će godine biti prilično harmonični i stabilni. Imat ćete jedan uravnotežen pristup što će članovi kućanstva i uočavati. Veze koje imate postat će još jače a očekujte i nove članove u smislu vjenčanja ili rođenja djece. Takvi će pozitivni događaji donijeti sreću i zadovoljstvo u obitelj. Nemojte se upuštati u nesporazume i kontrirati drugima u pojedinim neugodnim situacijama kojih će biti kroz čitavu godinu. Budite nježni i pažljivi i pokušajte na suptilan način pridobiti drage ljude i njihove partnere. Isplatit će vam se strpljenje ali ne ako ćete ga pokazivati samo tu i tamo.

 


Mjesečni horoskop za 2018.

Siječanj 2018. – Imat ćete viziju sebe kao vlastitog šefa na različitim životnim poljima. Karma je na vašoj strani i to iskoristite.

Veljača 2018. – Dobar mjesec ispunjen fizičkom aktivnosti, poslom i romansom. Nećete imati puno slobodnog vremena.

Ožujak 2018. – Financijski vrlo povoljno razdoblje. Uložite novac ali razumno.

Travanj 2018. – Ispunit ćete sve svoje  snove i ostvariti ciljeve. Koncentrirajte se na ono što želite.

Svibanj 2018.- Morate posvetiti više pažnje obitelji, vlastitom zdravlju i domu. Vaša djeca vas sad trebaju.

Lipanj 2018. – Odlično vrijeme za to da poradite na odnosu sa voljenom osobom. Odličan period za trudnoću. Mnogi će od vas planirati odmor.

Srpanj 2018. – Period u kojem će vam zdravlje ali i ljubavni život biti stavljeni na kušnju. Poboljšajte zdravlje na način da više spavate. Redovite šetnje također će puno pomoći.

Kolovoz 2018. – Mjesec u kojem morate usporiti životni tempo. Nemojte pretjerivati sa aktivnostima.

Rujan 2018. – Bit ćete vrlo analitični kada su u pitanju okolina i ljudi koji vas okružuju. Pripazite da se ta analitičnost ne pretvori u preveliku kritičnost.

Listopad 2018. – Dolaze nove prilike za zaljubljivanje ali za neke od vas i prilika da vratite nekoga od bivših partnera.

Studeni 2018. – Mjesec realnosti i povećane seksualnosti. Jako će se poboljšati intimni odnos sa partnerom/icom.

Prosinac 2018. – Bit će vam vrlo jaka 12. kuća stoga će vam sve ići u prilog. Iskoristite ovaj mjesec do maksimuma.


 

ZAKLJUČAK

Ove godine morate pronaći balans između posla i opuštanja.